De nem szélső védő ő továbbra sem. Egyszerűen annyira jó és okos játékos, hogy berakták kényszerből balhátvédnek, ahol szintén hozza a top3 szintjét. BTB ő és nálunk is abban a pozícióban alkalmaznám. Egyértelműen Casemiro az, akinek a posztján jelentős javulást lehetett volna produkálni, mondjuk Kantéval, Pogbaval vagy Alabaval. Ebből 2ről lecsúsztunk és utóbbi esetében kéne bankot robbantani. Nos eddig, ha hihetünk a híreknek, akkor toltunk egyszer 50-et és még egyszer 65 milliót érte. Ebből az jön le, hogy a Bayern hajlandó tárgyalni, de nem tudom, hogy mennyire hajlamos a klub érte fizetni, mert ugye a posztjából kiindulva annyira nem nagy arc. Viszont, ha szakmailag nézné a klub, akkor rájöhetnének a fejesek, hogy tényleg ez az egyetlen poszt, amire nem kellene sajnálni ráfizetni se. (Halkan megjegyzem, hogy Pogbaért is mehettünk volna 90-100 millióval, de amit a MU fizetett az már szerintem nevetséges volt.)Steve írta:Irgalmatlan jó játékos.
Egy Robi Carlos pozíciót(ha nem is az ő szintjén) tudna produkálni. Felfutás, robotolás, kp, védelem mindegy.
Baromi jó a srác.
Svéd-osztrákon láttam élőben, brutálisan futotta le az egész mezőnyt, még ha sem a svéd, sem az osztrák nem egy minőségi keret.
Zlatan és ő kiemelkedtek minden tekintetben a meccsen.De mondjuk ez mindegy is bizonyít hétről-hétre a bajoroknál.
Amit továbbra is tartok, hogy Jamest el kéne passzolni és számolva az eltiltással kellene valaki Casemiro mellé. Akár olyan is, aki nem jelent előrelépést, hanem csak közel egy szinten van vele. 2 évre tervezve - lehet röhögni vagy se-, de egy Dembelé, Witsel, Weigl, Matic vonalon lehetne gondolkozni. Ilyen 30 millió (+-5 millát) nem kéne sajnálni rászánni a posztra. Főleg, ha Jamesért röpködnek a 70-80 milliós ajánlatok.
Estére meg
---------------Casilla
--------Varane-------Ramos
Dani------------------------Marcelo
---------------Casemiro
--------Kovacic--------Kroos
Bale------------------------Asensio
---------------Morata
kezdőt jósolok. Esetleg James vagy Isco fog bekerülni Kovacic helyére, de a jobb oldali btb helyére szerintem a kis horvát a legideálisabb. CR hiányában viszont 4231 is mehetne Jamessal 10es poszton Kova nélkül.