Mondd, hogy a digin kérleknagyi írta:sikerült behozni a spiler tv köszi már nem kell.

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 20., szombat 15:42
Mondd, hogy a digin kérleknagyi írta:sikerült behozni a spiler tv köszi már nem kell.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. augusztus 20., szombat 14:40
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. augusztus 20., szombat 14:20
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 20., szombat 14:19
ziro4vr írta:Döbbenetes, némi gógyival és rendesen átgondolt koncepcióval mit lehet elérbi az angol fociban. Pláne még ha van pár technikás játékosod is. Beárazza a bajnokságukat rendesen. Annyi tizit fognak kapni mint a csuda, sok segghülye védő nem ehhez szokott hozzá.
Már most tutira mondom, hogy a city vagy a mu nyeri a ligát. A rangadóktól függ majd, hogy guardiola makacssága vagy mou igazodó focija válik be jobban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 20., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 20., szombat 14:12
Az ilyen vicc csapatokat, mint Stoke etc. simán verni fogják. Abban már nem vagyok biztos, hogyan fognak teljesíteni nagyobb csapatok ellen, mert az a hátsó alakulat nagyon sebezhető.'shutterisland írta:aki latja a city meccset, esetleg az elozot is...milyen a jatekuk kepe ?
kivancsi vagyok, angliaban mennyire lehet az o filozofiajat beiktatni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. augusztus 20., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 20., szombat 12:19
Majd ha lesz időm kijavítalak...de idővel magad is látod.numberone1 írta:Ibra a korabbi klubjaiban is goleros volt, Pogba Conte v Allergi alatt is jo volt, Martial LvG-nel is hozott ilyen jatekot, v Fellaini ugyanilyen szar volt LvG-nel isR.M.C.F írta: Vagy....van edződ.....,de ha nem javits ki......tavaly a Chelseanek is volt edzoje...ja nem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 20., szombat 12:08
Aki Mou csapatától más fajta focit várt az nagyon fog csalódni.ToniKroos írta:Nem láttam elejétől a meccset, de a 2.ban szerintem nem az igazi posztján játszatja Mou, nagyon mélyen volt, emellett védekeztek végig, labda nem sokat volt náluk hazai pályán. Ha ez így marad, akkor azt nem hiszem, hogy élvezni fogja Pogba.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 20., szombat 11:58
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. augusztus 20., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 20., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 20., szombat 11:39
+1Realista24 írta:Amúgy szar látni, hogy nem nálunk van, ez egyértelmű, legalábbis nekem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 20., szombat 11:08
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 20., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 20., szombat 10:38
Kimaradt megTheBull6 írta:És milyen érzés volt azt hallani Pogba szájából, hogy hazatértem?Realista24 írta:Mou most nem beszélt a jogtalan büntetőkről?![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 20., szombat 10:34
És milyen érzés volt azt hallani Pogba szájából, hogy hazatértem?Realista24 írta:Mou most nem beszélt a jogtalan büntetőkről?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 20., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 20., szombat 8:48
Ibra a korabbi klubjaiban is goleros volt, Pogba Conte v Allergi alatt is jo volt, Martial LvG-nel is hozott ilyen jatekot, v Fellaini ugyanilyen szar volt LvG-nel isR.M.C.F írta: Vagy....van edződ.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 20., szombat 7:54
Vagy....van edződ.....MesQueUnClub írta:Meg a padon egy Rashford.numberone1 írta:Mennyit szamit ha van a kp-n egy ilyen Pogba kozeppalyasod,egy Ibra centered es Martial szelsod...a jatek kepe mannyivel szebb, mint tavaly.
Ja és úgy látom Mata is a játék részét fogja idén képezni.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem