Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. augusztus 30., kedd 21:40

elvileg ma mar labdas edzest vegzett. remeltem, hogy osasuna ellen ott lehet mar. :)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 30., kedd 21:40

Az a baj hogy totál más a felépítése a támadásainknak,az talán jó hogy ronaldo sincsen,mert igy csak bale van bajban,mert morata mozgásait,elképzeléseit a mai korszerű fociban nehéz elfogadni.
De hajrá morata vállj be,és boldog leszek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 20:31

hala real írta:kovetkezo meccsen palyara lephet mar? egy jo benzema nagyon hianyzik, foleg, hogy moratat kell nezni helyette.
Osasuna ellen irjak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 30., kedd 20:21

hala real írta:kovetkezo meccsen palyara lephet mar? egy jo benzema nagyon hianyzik, foleg, hogy moratat kell nezni helyette.
Sajnos nem tudni egyelőre.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. augusztus 30., kedd 19:43

kovetkezo meccsen palyara lephet mar? egy jo benzema nagyon hianyzik, foleg, hogy moratat kell nezni helyette.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 20., szombat 21:27

dzsi91 írta:Előszezon fontos, marmint az edzés, de szerintem ezek a hakni meccsek nem igazan befolyasoljak senkinek sem a szezonját, legalabbis nem hiszem,hogy olyan rossz lenne ha pl a szuperkupa lett volna az első tétmeccsünk.Nem erzek semmi komolysagot sem taktikailag,sem a jatekosok részéről a felkészülési meccseinken, legyen az anbayern ellen vagy akárkinellen.Nem vagyok edző de szerintem sokkal jobbat tesz a jatekosoknak+2 hét pihi és 1 rahangolo meccs mint 4-5 hakni meccs és kevesebb nyári szünet.

Nem egészen. Egy labdarúgónak a mérkőzés a legfőbb felkészülési alap. Az edzés egy célspecifikus feladatközeg(ezt a kifejezést nem fogod hallani borgnárgyuritól,hegyitől vagy várhiditől)...,melyben jobban lehet erőltetni célpontokat amikhez több gyakorlás vagy több érintésszám szükséges,de ezek intenzítása SOHA sem éri el a mérkőzéshelyzeteket......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 20., szombat 11:38

dzsi91 írta:Előszezon fontos, marmint az edzés, de szerintem ezek a hakni meccsek nem igazan befolyasoljak senkinek sem a szezonját, legalabbis nem hiszem,hogy olyan rossz lenne ha pl a szuperkupa lett volna az első tétmeccsünk.Nem erzek semmi komolysagot sem taktikailag,sem a jatekosok részéről a felkészülési meccseinken, legyen az anbayern ellen vagy akárkinellen.Nem vagyok edző de szerintem sokkal jobbat tesz a jatekosoknak+2 hét pihi és 1 rahangolo meccs mint 4-5 hakni meccs és kevesebb nyári szünet.
Ezzel nem értek egyet. A PSG elleni es a Bayern elleni mérkőzések kozott például mar jelentős különbségeket lehetett tapasztalni, vagy az időben tovább haladva a Sevilla elleni mérkőzésen is mar jobb volt a csapat, plusz az egyéni teljesítmények is javultak. Az edzés a legfontosabb ez tény, de az ott begyakoroltakat át kell ültetni a meccsbe is, es verseny szituációban tesztelni. Ezek a meccsek visszaadják a játékosoknak a meccsrutint, segít visszarazodni, visszaszoknak az edzés-edzés-edzés-meccs-edzés-meccs ritmusba, es meg számos pozitív előnye van. Persze, rosszul is elsülhet a dolog, pl Beniteznel, vagy Ancelotti utolsó idényében szarul sikerült a felkészülés a szezonra.
:goat:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 20., szombat 0:07

Realista24 írta:mert Sierra ahogy értem és érzem azt hiányolja, hogy a kezdőcsapat nem játszik semmit együtt ezeken a meccseken.
Így van, erre gondoltam.

De én kiszállok a témából, mert egyrészt off, másrészt nem is értek hozzá. :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 19., péntek 22:30

Előszezon fontos, marmint az edzés, de szerintem ezek a hakni meccsek nem igazan befolyasoljak senkinek sem a szezonját, legalabbis nem hiszem,hogy olyan rossz lenne ha pl a szuperkupa lett volna az első tétmeccsünk.Nem erzek semmi komolysagot sem taktikailag,sem a jatekosok részéről a felkészülési meccseinken, legyen az anbayern ellen vagy akárkinellen.Nem vagyok edző de szerintem sokkal jobbat tesz a jatekosoknak+2 hét pihi és 1 rahangolo meccs mint 4-5 hakni meccs és kevesebb nyári szünet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 22:22

Lehet mégsem érted, mert Sierra ahogy értem és érzem azt hiányolja, hogy a kezdőcsapat nem játszik semmit együtt ezeken a meccseken.
Vagy én nem értem. Majd kiderül.
Ha rajtad lennék, azt észrevennéd. A kefirtől felpuffadtam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 19., péntek 22:21

Az elmúlt fél évben a csapat mérkőzéseinek a felén! volt sérült. Botrányos, pedig eddig nem volt sérülékeny.
Ez lehet átmeneti rossz időszak is, lehet tartós állapot is, nem tudjuk előre, de remélem marad Mariano, és elveszi Morata játékperceit, mert ez a gyerek nagyon brutál! Akár Benzema utódja is lehetne MAJD egyszer. :)
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 22:17

Sierra írta:Azért írtam, mert nem értem, ennek így mi értelme van? Előszezonnak nem az lenne a lényege, hogy a majdani kezdőcsapat formába rázódjon, és hogy megfelelően felkészüljenek fizikálisan a következő szezonra? Mert itt ez rohadtul nem történt meg.
Akkor csak jól értettem amit írtál. Ez amit írsz, főként. De kell a meccsrutin mindenkinek, akármilyen szar a felkészülés (értsd: sok a hiányzó), mert meccsek nélkül nem mehetsz neki egy szezonnak. Így is játszott mindenki aki számít, kivéve Navast, Pepet, CRt meg Karimot.

de megyek R24 kaksizok tovább, mert látom megint rajtam vagy. :coffee:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 19., péntek 22:12

Nyilván nem, de a legfontosabb szerintem az lenne. Persze mindenkinek játszania kell, erről szól az előszezon, viszont továbbra is azon van a hangsúly, hogy ezen a nyáron ez nem történt meg.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 19., péntek 22:10

Sierra írta:Azért írtam, mert nem értem, ennek így mi értelme van? Előszezonnak nem az lenne a lényege, hogy a majdani kezdőcsapat formába rázódjon, és hogy megfelelően felkészüljenek fizikálisan a következő szezonra? Mert itt ez rohadtul nem történt meg.
Mondjuk azért nem csak a majdani kezdőcsapatnak kell, mert nem hiszem hogy ugyanaz a kezdőnk lesz minden meccsen. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 19., péntek 22:05

Azért írtam, mert nem értem, ennek így mi értelme van? Előszezonnak nem az lenne a lényege, hogy a majdani kezdőcsapat formába rázódjon, és hogy megfelelően felkészüljenek fizikálisan a következő szezonra? Mert itt ez rohadtul nem történt meg.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:49

Erre írtad:
Sierra írta:
Amúgy egy ilyen előszezonnak mi értelme van?
ezt:
Mert hogy nézne ki, ha meccs nélkül, csak edzések után esnénk neki a szezonnak? Buli meccsek voltak, senki nem játszott túl sokat, de egyértelmű, hogy kellenek.
A többit meg látod. Jó kaksizást :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 21:45

Realista24 írta:Ez sem jött át rendesen úgy látom

Pont arról van szó, hogy a kulcsjátékosok (zöme) az egész előszezont kihagyják, edzés után esnek neki a szezonnak, így ahogy írod.
Hát én beszarok rajtad... :mrgreen:
Gyakorlatilag csak a tartalékok játszottak a felkészülési meccseken, a kezdőjátékosok kb végig nyaraltak, mire visszatértek/visszatérnek már rég lementek a felkészülési meccsek.
Ezt írta Sierra. Erre írtam azt, amit. Nem rosszból, csak nem értek vele egyet. Mert a sérülések sem emiatt vannak, meg aki harcképes volt a gálakezdőből, az játszott is.

De osszá' le ezért is... :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:32

Mert hogy nézne ki, ha meccs nélkül, csak edzések után esnénk neki a szezonnak?
Ez sem jött át rendesen úgy látom :mrgreen:

Pont arról van szó, hogy a kulcsjátékosok (zöme) az egész előszezont kihagyják, edzés után esnek neki a szezonnak, így ahogy írod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 19., péntek 21:28

Csípőjével, hátával van most gond, a comb tavaly volt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 21:19

Sierra írta:Amúgy egy ilyen előszezonnak mi értelme van?
Mert hogy nézne ki, ha meccs nélkül, csak edzések után esnénk neki a szezonnak? Buli meccsek voltak, senki nem játszott túl sokat, de egyértelmű, hogy kellenek.

Karim sérülése sem emiatt jött elő, ha jól emlékszek. Mondjuk mostmár nem tudom, hogy mi lehet vele, mert elvileg a combjával volt egy nagyon kis baj, erre....

Vissza: