Óriási

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 19., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 21:23
Akkor engedjük el, de azt nem hiszem el, hogy neked nem az jött le, hogy ezzel Pogba-t akarja fényezni.Realista24 írta:Én el akartam engedni, de te nem tudod.
Előbb meg kéne érteni, hogy mit akart Mourinho ezzel mondani, aztán felhozni Maradonát.
Re: Premier League
Hozzászólás Szerző: M1Ö » 9 perccel ezelőtt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 21:13
De mit nem?Realista24 írta:Továbbra sem értem, de nem is akarom.
Ebből nem az jön le, hogy Pogbat tolja? Érthető, mert kell nyomni, de akkor is gáz. Már csak Modric miatt is. A régiek meg onnan jöttek, hogy Zidane-on kívül egyik sem nyert aranylabdát, pedig még 70 gólos, full felsztárolt Messi meg CR sem volt. Akkor Pogba-nak mi köze van hozzá? Mert szerintem semmi.Most megint az a baja, hogy Messi és Cé túl sok gólt rúg, és erre adják az Aranylabdát. Pogba szerinte még 20 gólt sem fog rúgni, de az egyik legjobb középpályás a világon, sőt talán mondhatja azt is, hogy a legjobb. Maldini vagy Zanetti sem kapott aranylabdát, ahogy top kapus sem, rögtön azok felé fordulnak, akik sok gólt rúgnak. Cannavaro megnyerte egyszer ugyan, de világbajnok csapat csk volt és nem volt sok top játékos akkor.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 21:07
Úgy, hogy az egész Pogbaról szól, de ez lejött neked is. Ezért jöttek a nagyok, mert Pogbaról úgy beszél mint egy aranylabdás, közbe meg -egyelőre legalább is- köze nincs hozzá. Sok sokkal jobb k.pályás nem kapta meg, de neki kell, hiába van ott CR meg Messi.Realista24 írta:És ki beszélt a múlt játékosairól? Vagy hogy jön ide Zizu meg Vieira? A simalábút hagyjuk, alibikirály.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:04
És ki beszélt a múlt játékosairól? Vagy hogy jön ide Zizu meg Vieira? A simalábút hagyjuk, alibikirály.És akkor a régi nagyokról ne is beszéljünk, mint Zidane, Vieira meg a haverjaik... De hát minden szentnek maga felé húz a keze...Mou-nak meg pláne
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 19., péntek 21:01
Alap a szitu. Hype-olni kell az új aranytojást tojó tyúkot, de.... Együtt dolgozott egy Modric-csal és kijelenti, hogy talán Pogba a legjobb? Abszolút csúcs lesz Pogba, de egy Iniestahoz, Modrichoz, Xabihoz, Xavihoz képest sehol sincs. És akkor a régi nagyokról ne is beszéljünk, mint Zidane, Vieira meg a haverjaik... De hát minden szentnek maga felé húz a keze...Realista24 írta:de az egyik legjobb középpályás a világon, sőt talán mondhatja azt is, hogy a legjobb.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 19., péntek 14:24
Realista24 írta:Mourinho tovább folytatja.
Most megint az a baja, hogy Messi és Cé túl sok gólt rúg, és erre adják az Aranylabdát. Pogba szerinte még 20 gólt sem fog rúgni, de az egyik legjobb középpályás a világon, sőt talán mondhatja azt is, hogy a legjobb. Maldini vagy Zanetti sem kapott aranylabdát, ahogy top kapus sem, rögtön azok felé fordulnak, akik sok gólt rúgnak. Cannavaro megnyerte egyszer ugyan, de világbajnok csapat csk volt és nem volt sok top játékos akkor.
![]()
hozzáteszem van igazság abban, amit mond, de azért na.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 19., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 19., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 19., péntek 13:55
Lehetne ha akarná.Szerintem PL-ben ő ott az igazi taktikus koponya, csak neki nincs 800 milliós kerete.
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. augusztus 19., péntek 13:06
Őt már csak a fanatikus követői istenítik, és hisznek benne, mint bbeno. Nem rossz edző, de én nem értem az ilyen fajta hergelésével mit akar elérni? Persze ment a magyarázkodás, hogy a terhet veszi le a játékosokról. De szerintem valójában ő ezt kib*szottul élvezi, hogy hergelheti a népet. Lehet ezt pszichológiának eladni, de nem hiszem hogy ezzel motiválna Pogbán kívül valakit. De ha médián keresztül próbál valakit bíztatni, és az nem úgy teljesít ahogy elvárják.....hát akkor rosszul is elsülhet.Realista24 írta:Mourinho tovább folytatja.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 19., péntek 12:55
Erre már csak annyit lehet mondani, hogy majd a bl-ben bizonyíthatnak, jövőreRealista24 írta:Mourinho tovább folytatja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 19., péntek 11:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 11:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 11:35
Hatos.wZoLee7 írta:Pogba meg megint új séróval nyomul, amúgy melyik mezszámot kapta?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 18., csütörtök 11:33
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem