Vagy ha kapható lesz 18-as mezszammal Mariano mez, gondolom mar az is eléggé hivatalos nem?Realista24 írta:Ha itt lesz szeptember 1-én is.Navamiro írta:Marianonak nyílik valamikor topik?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 20., szombat 16:33
Vagy ha kapható lesz 18-as mezszammal Mariano mez, gondolom mar az is eléggé hivatalos nem?Realista24 írta:Ha itt lesz szeptember 1-én is.Navamiro írta:Marianonak nyílik valamikor topik?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 20., szombat 15:46
Èn a multkor leirtam a hiányosságait,meg hogy nincs posztja,meg hogy mièrt nincs...na szal azt amit itt ki szoktunk tárgyalni.Multkor valami agyhalott azt irta hogy rohadjon meg bukjon meg Zidane amiert elküldi Jamest..ott kicsit kiakadtam.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 20., szombat 15:36
Multkor valami agyhalott azt irta hogy rohadjon meg bukjon meg Zidane amiert elküldi Jamest..ott kicsit kiakadtam.morientes írta:Jól èrzed.Olyan ez mint a James hisztèria a fb-n,ott is Zidane egy hülye,mert nem akarja meglátni az übertalentumot...Úgy érzem hogy BL gólja ellenünk meg a sok média hype pár emberrel itt is elhitette hogy Morata igazából egy b.szott nagy sztár és csak mi nem értékeljük.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 20., szombat 15:32
Jól èrzed.Olyan ez mint a James hisztèria a fb-n,ott is Zidane egy hülye,mert nem akarja meglátni az übertalentumot...Úgy érzem hogy BL gólja ellenünk meg a sok média hype pár emberrel itt is elhitette hogy Morata igazából egy b.szott nagy sztár és csak mi nem értékeljük.
Először is,legyünk már tisztába azzal mit jelent az a szó hogy gyűlölet,kicsit se azt amit a kritika,amit megfogalmaznak vele szemben.Jogosan.Tudom, hogy most a spanyolt csak gyűlölni szabad, de azért lehúzott jó pár szezont az spanyol és olasz élvonalban, meg a BL-ben is villantott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 20., szombat 15:08
Ha itt lesz szeptember 1-én is.Navamiro írta:Marianonak nyílik valamikor topik?
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 20., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: Demes » 2016. augusztus 20., szombat 14:56
Nem értem miért mondja azt mindenki hogy Morata akkora szezonokat futott be olaszba. A duplanulla olasz bajnokságban játszott abban a csapatban ami fényévekre van az összes többitől és így sikerült a bajnokságban 2 év alatt 63 meccs/15 gólt összehoznia, miközben Higu a Napoliból gólrekordokat döntött.Chris írta: Tudom, hogy most a spanyolt csak gyűlölni szabad, de azért lehúzott jó pár szezont az spanyol és olasz élvonalban, meg a BL-ben is villantott.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 20., szombat 14:42
Ez őszintén meglep, bár az igaz, hogy januárban is mehet kölcsönben. Kicsit aggasztó, esetleg Benzema sérülése komolyabb lehet? Ha egy hetet hagyna csak ki, akkor minek két cserecsatár? Vagy egyszerűen Mariano bizonyított és ezért maradhat? Na mindegy ezt innen nem fogjuk megtudni, gondolom inkább az utóbbi lehet.Bréking: Zidane megerősítette, hogy Mariano marad a csapattal a szezonban. A 18-as számot fogja kapni!
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 20., szombat 12:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 20., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 20., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 20., szombat 0:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 19., péntek 23:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 19., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 19., péntek 14:29
Asszem a BL topikban volt már...ettől függetlenül èn elolvasom mègegyszer. Nagyon jókat mond az öreg.Tádám írta:http://omlettdufromage.hu/2016/08/unai- ... entalitas/
Remélem még nem volt, nagyon érdekes interjú Emery-vel. Ért azért a szakmához a srác, kíváncsi leszek mi lesz a PSG-nél vele, ha ott sikeres lesz, egyszer még nálunk fog kikötni.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. augusztus 19., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2016. augusztus 19., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 19., péntek 10:12
Lenne egy sokkal jobb kèpessègű Chcharitonk,aki mèg fel tud fejlődni akár magasabb szintre is.Sokak szerint a 23 fociban már kor,szerintem nem.Vannak kèsőbb èrő tipusok.Üdvözítő,3impotens meccs Moratatól és 3penge Marianótól és meg is fordult a sorrend.Ez azért könnyebb mint a kezdőből kiszorítani valakit,aki rendszeresen hasznosabb csereként az játszik,ez a gyerek meg addig ellesz a kevés perccel is,eléggé a vérében van a góllöves ahogy látom.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 19., péntek 10:05
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem