Bencze írta: Egyebkent szerinted mivel nyerhet Conor? Pontozas meg erdekes lehet, de a cardioja a nagyobb izomtomeg miatt nem lehet annyira jo, mint Diaze. 3-4 meneten keresztul kene nagyon megvernie labon, hogy a vegen tudjon valamennyire tartalekolni. Labrugasokkal el is erheti ezt, Nate sosem volt kepes azokat kivedeni es tobb bunyot is emiatt vesztett el.
Abban kell javulnia Connornak hogy sokkal tavolabb kell tartania magát Diaztól...mármint rengeteg "kisebb" pofonokat kapott be...akkora volt az egója hogy azt hitte szerintem hogy majd Diazt is pikk pakk kiüti...erre ő szaladt bele a pofonokba...teljesen összevolt zavarodva utána azon meccsen nem volt önmaga...mikor a földön elkapta Diaz nem is küzdött...egyszerűen feladta..elfáradt fejben és testben is.
Ha ezeket kijavította akkor mondjatjuk azt hogy elvihetik pontozásig...nem szabad hogy földre vigye..ott vége van.
A lábra való rugást adom...abban amugy is jó Connor.
Nemfogja kiütni Diazt szerintem...de aprobb szúrásokkal rugásokkal elviheti pontozásig.
A kérdes szerintem megint a kondija lesz...hogy mennyire emészti majd fel Diaz.
Én sokkal szorosabb meccset várok...és ha ki is kap remélem nem úgy mint multkor...ott annyira vège volt h rossz volt nèzni.