CV-ben mi allhat kulonleges kepessegeknel? Bamulas a semmibe ertelmetlen fejjel?ziro4vr írta:A halfejű szöszinél viszont egyértelműen a színésznő a gyenge.

Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A karakter tápos kicsit szerintem, tényleg jól játssza viszont a csaj.
A halfejű szöszinél viszont egyértelműen a színésznő a gyenge.
Viszont a néger jó volt, pedig legutóbb az itt a végében láttam, ahol azon poénkodtak, hogy mindenhol izzad.
A halfejű szöszinél viszont egyértelműen a színésznő a gyenge.

Viszont a néger jó volt, pedig legutóbb az itt a végében láttam, ahol azon poénkodtak, hogy mindenhol izzad.

Nem illik.
- nmate
Minden leben kanal, azert idegesito. De amugy jo karakter, Grace Gummer meg jo valasztas a szerepre.ziro4vr írta:Amúgy csak engem idegesít az fbi-os csaj?
- ziro4vr
IMDB szerint:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrell az utolsó előtti részben tűnik fe. Legalábbis az old friend ő lehet.
Amúgy csak engem idegesít az fbi-os csaj?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrell az utolsó előtti részben tűnik fe. Legalábbis az old friend ő lehet.
Amúgy csak engem idegesít az fbi-os csaj?

Nem illik.
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neger bortonor aki nagyra tort, nem birt a verevel. En azon is agyaltam, hogy Eliott kotott egy dealt, hogy ha lebuktatja kiengedik.ziro4vr írta:Mr Robot új
Végre már baccameg. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrell annyira halott, mint hamesz az év fórumozója. Na de a negró mégis ki volt? Valami őr? Vagy az más idősík?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mr.Robot , Wayward Pines megvarom amint lemegy mind kettonek a masodik evadja, aztan leporgetem egyben. Foleg az elobbit mar alig varom...nem sok episod van vissza.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Mr. Robot S01
Genius.
Genius.

- Süti
Mr.Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért gondoltam én is a másik idősíkra, böriben nem tudom elhelyezni.
Aztán ha Tyrell mégis halott, remélem valami emlékplakettel készülsz hamesznek
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért gondoltam én is a másik idősíkra, böriben nem tudom elhelyezni.
Aztán ha Tyrell mégis halott, remélem valami emlékplakettel készülsz hamesznek

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
Mr Robot új
Végre már baccameg. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrell annyira halott, mint hamesz az év fórumozója. Na de a negró mégis ki volt? Valami őr? Vagy az más idősík?

Nem illik.
Engem is rohadtul érdekel milyen de még nem találtam senkit aki rávette volna magát.P. Krisz írta:Wayward Pines 2. évada megvolt valakinek ?

Lehet beáldozom magam, ki tudja lehet azóta 10/10es lett a sorozat

- P. Krisz
Wayward Pines 2. évada megvolt valakinek ?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- h3x0r
Az elso 2 resz sajnos gyengebb lett, ami miatt rengetegen lehuzzak. Utana talaltak meg az igazi feelgood hangulatot. A masodik evad is tartja a szintet, a harmadikat pedig mar be is rendeltek.csabi87 írta:A héten elkezdtem nézni a Ballerst.
A sok negatív kritika ellenére nekem nagyon tetszik.
Nyomatom is ahogy tudom!
![]()

A héten elkezdtem nézni a Ballerst.
Nyomatom is ahogy tudom!
Ahogy látom szépen töltik a 2 évadot is fel részenként az n betűs oldalra.
Na ennek nagyon örülök!
Nyomatom is ahogy tudom!

Ahogy látom szépen töltik a 2 évadot is fel részenként az n betűs oldalra.
Na ennek nagyon örülök!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- nmate
Ez meg a masik dolog.gólvonal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hisz' beszélt telefonon Tylerrel úgyhogy nem lehet halott...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De egyebkent fasz tudja mi folyik itt, Mr Robot meg titkol elolunk valami nagy csattanot, az is fix. Tehat meg mindig ""hazudik"" Eliottnak.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hisz' beszélt telefonon Tylerrel úgyhogy nem lehet halott...
- Süti
Mr. Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először arra gondoltam, hogy nem feltétlenül tartották a kronológiát, és mikor Rayt lecsukták az oldal miatt, vitték be őt is, de ez sokmindent megkavarna, csak Rayt a börtönbe sehova se tudom tenni.
Viszont ha a kinti dolgokat is mellé állítjuk, pl. a beszélgetést Angelával, aminek gyakorlatilag tényleg meg kellett történnie, mert ez nem neki, hanem a szöszinek volt motiváció, akkor borulhat a kronológia, és bennevan a Ray miatti böri.
Tyrell tuti él, gondolom Mr. Robot azért mondta, hogy halott, mert így Elliot majd leakad a témáról.
Kicsit olyan ez az egész, mintha eddig csak felvezetés lett volna az évad, és a vöri ügynökkel, Angela új pozíciójával, a börtönnel, meg úgy mindennel most durrantanának bele...de jöhet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először arra gondoltam, hogy nem feltétlenül tartották a kronológiát, és mikor Rayt lecsukták az oldal miatt, vitték be őt is, de ez sokmindent megkavarna, csak Rayt a börtönbe sehova se tudom tenni.
Viszont ha a kinti dolgokat is mellé állítjuk, pl. a beszélgetést Angelával, aminek gyakorlatilag tényleg meg kellett történnie, mert ez nem neki, hanem a szöszinek volt motiváció, akkor borulhat a kronológia, és bennevan a Ray miatti böri.
Tyrell tuti él, gondolom Mr. Robot azért mondta, hogy halott, mert így Elliot majd leakad a témáról.

Kicsit olyan ez az egész, mintha eddig csak felvezetés lett volna az évad, és a vöri ügynökkel, Angela új pozíciójával, a börtönnel, meg úgy mindennel most durrantanának bele...de jöhet.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetlen dolog, ami eszembe jut, es ulhet miatta: hogy Krista pasijat meghackelte...es akkor a papir, amit kapott a vegen, az az lesz, hogy szabadon engedik. Gondolom uzletet kotott, bar ez korantsem biztos.ateeemadrid írta:MrRobot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na az jó kérdés, hogy miért van sitten. 5/9es hack miatt kizárt, annak semmi értelme nem lenne, ha Tyrell megölése miatt lenne sitten meg nem szabadulhatna ilyen hamar. meg egyébként tyrell papa úgysem halott, ebben szinte biztos vagyok.
engem az sem lepne meg, ha valami olyan dolog miatt ülne, amiről mi nézők még nem tudhatunk.
Stranger Thingsnel meg nekem lesz igazam.

Preachert majd egyszer.
- ateeemadrid
MrRobot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na az jó kérdés, hogy miért van sitten. 5/9es hack miatt kizárt, annak semmi értelme nem lenne, ha Tyrell megölése miatt lenne sitten meg nem szabadulhatna ilyen hamar. meg egyébként tyrell papa úgysem halott, ebben szinte biztos vagyok.
engem az sem lepne meg, ha valami olyan dolog miatt ülne, amiről mi nézők még nem tudhatunk.
- P. Krisz
Ennyi . 
Máté, azt a rohadt Preachert fejezd már be.

Máté, azt a rohadt Preachert fejezd már be.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Krisz gondolatmenetehez +1.
Marty McFly cipojet ki vette eszre?
Marty McFly cipojet ki vette eszre?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots