Zene
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Zene
Kowalsky meg a Vega - Ami fontos
Csak most fedeztem fel, hogy mennyire jó ez a szám...kár, hogy hype-ja...hát nincs
Csak most fedeztem fel, hogy mennyire jó ez a szám...kár, hogy hype-ja...hát nincs
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
komoly téma... erről mindenkinek az jut eszébe, hogy egy szerelmes dal? Mert szerintem Istenről szól... Mert végig énekli, hogy mindenkiben csalódott, de benne nem!
Nekem a szövegből az jön le, hogy mindenkiben csalódsz, csak benne nem!
https://www.youtube.com/watch?v=6NbXt9ubrUU

https://www.youtube.com/watch?v=6NbXt9ubrUU
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Makaronin - Nem
elmegy.
elmegy.
Periphery - The Way The News Goes...
Periphery - Absolomb - ez elég durva djentes szaggatással indít.
Periphery - Prayer Position
Periphery - Absolomb - ez elég durva djentes szaggatással indít.

Periphery - Prayer Position
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
a day to rememer - bullfight
Szigetre visszatérve Bullet for my Valentine koncert is rohadtul tetszett nekem, jobb volt, mint három éve a VOLT-on.
Szigetre visszatérve Bullet for my Valentine koncert is rohadtul tetszett nekem, jobb volt, mint három éve a VOLT-on.
.
Igen, a legutóbbi albumuk elég heavy metálos lett, gondolom azért tetszik jobban.reeed_ati írta:Nálam a sorrend is pont fordítva van, eddig az Ire tetszik a legjobban.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Igazad lett, anno szerintem ezekből hallgattam párat és ez már túl van azon a határon, ami nekem jól esik.Sierra írta:Jó, mondjuk azok tősgyökeres metalcore albumok, lehet nem fognak annyira feküdni.reeed_ati írta:Na akkor két remek album még vissza van, ennek örülök.![]()

Nálam a sorrend is pont fordítva van, eddig az Ire tetszik a legjobban.
Ezt nem is tudom megunni:
Bottom Feeder
Van zúzda ebben is bőven, de ez már belefér és az egész szám felépítése cseszettül bejön, a vége is mi parádé.

@csabi*
belehallgattam egy pár Makaronin számba. Két következtetést vontam le: az alapok kurva jók, adogatja ez a trap mostanában nekem is, de a szövegek helyenként szörnyűek.
Ugyanaz a bajom ezzel is, mint a többivel, oké, hogy rímelnek a sorok, de annyira primkó sötét szövegeket nyomnak, hogy falnak megyek ezektől.
belehallgattam egy pár Makaronin számba. Két következtetést vontam le: az alapok kurva jók, adogatja ez a trap mostanában nekem is, de a szövegek helyenként szörnyűek.

Jó, mondjuk azok tősgyökeres metalcore albumok, lehet nem fognak annyira feküdni.reeed_ati írta:Na akkor két remek album még vissza van, ennek örülök.![]()

- reeed_ati
Na akkor két remek album még vissza van, ennek örülök.Sierra írta: Nekem utolsó kettő is tetszett, de a régiek jobbak SZERINTEM.
Nálam sorrend:
1. Horizons
2. Killing With A Smile
3. Deep Blue
4. Atlas
5. Ire

Le is csekkolom őket hamarosan.

Hehe, az komoly.reeed_ati írta:Most véletlen becsatlakoztam az élő koncertre és cseszettül megfogott, olyan hangulata volt, hogy itthon felállt a szőr a kezemen.

Nekem utolsó kettő is tetszett, de a régiek jobbak SZERINTEM.reeed_ati írta:Be is szereztem az utolsó 3 albumukat és azt kell, hogy mondjam, van egy új kedvenc bandám.
Nálam sorrend:
1. Horizons
2. Killing With A Smile
3. Deep Blue
4. Atlas
5. Ire
közben hoztam egy kis progresszív metalcore-t.

Invent, Animate - White Wolf
- reeed_ati
Megmondom őszintén nekem eddig kimaradt ez a banda.Sierra írta:Kegyetlen jók élőben (is).reeed_ati írta:Parkway Drive-ot kaptam el élőben, azért azon szívesen ott lettem volna.Azon én is ott lettem volna. Csak hát nem 18000-ért.
Februárban 7500-ért mentem rájuk két másik kedvenc zenekar társaságában.
Egyrészt a nevük sem tetszett

Most véletlen becsatlakoztam az élő koncertre és cseszettül megfogott, olyan hangulata volt, hogy itthon felállt a szőr a kezemen.

Be is szereztem az utolsó 3 albumukat és azt kell, hogy mondjam, van egy új kedvenc bandám.

Na és a legszomorúbb az egészben az, hogy a 2015-ös Volton ott voltam és kihagytuk őket.

Kegyetlen jók élőben (is).reeed_ati írta:Parkway Drive-ot kaptam el élőben, azért azon szívesen ott lettem volna.