21 Jump street!tubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???
Valaki?

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. augusztus 4., vasárnap 14:17
21 Jump street!tubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???
Valaki?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 4., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:43
Szörnyecskék , Kéz őrülettubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???
Valaki?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:33
Pont ez az, annyira klisés, hogy már fáj. Előre lehet tudni azt is, hogy a következő képsort milyen kameraállásból fogják mutatni. Tom semmi extrát nem adott a filmnek, és a story is kevés, és kiszámítható volt számomra.mert rengeteg klisét tartalmaz,
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:27
Realista24 írta: Na, megnéztem (illetve csak majdnem) ezt a Feledés című remekművet.
Azt hiszem ötször sikerült bealudnom rajta, a végét még most sem láttam, és valahogy nem is érdekel. Úgy be volt harangozva, mintha valami korszakalkotó film lett volna, de számomra értékelhetetlen.
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:22
Horrorra akadva 5, garantáltan lefáradsz.Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???
Valaki?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:19
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 2., péntek 0:42
Azt tudom, hogy csapattag, meg még vagy 100 egyéb szuperhős, de valahogy a JL filmben Amell-t és a CW Íjászát nem tudom elképzelni. TV-t és a mozit nem feltétlenül keverném. A Marvelnek is vagy bejön, vagy nem...az egy dolog a Marvelnél, hogy a SHIELD sorozat és a mozik egy univerzumban játszódnak, de amíg a sorozatból moziba cameo nem nagy cucc, addig fordítva annál inkább...Remy írta:Ő is a csapat tagja. A JL nem csak Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanter, Flash, Martian Manhunter, és Aquamanből áll. Az univerzumukban ott vannak a többiek is.torjack írta: A Zöld Íjászt eleve nem hinném, hogy beleteszik a JL filmbe. Képességek nélküli, kütyükkel felszerelt milliárdosnak ott van Batman.
Ha megnézzük a JL rajzfilmeket, akkor ott is szerepelnek még kisebb, nagyobb hősök.
Persze a Zöld Íjász valószínűleg nem főszerep kapna a filmben, hanem csak felbukkanna néhány perc erejéig, vagy valami ilyesmi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 2., péntek 0:27
Ő is a csapat tagja. A JL nem csak Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanter, Flash, Martian Manhunter, és Aquamanből áll. Az univerzumukban ott vannak a többiek is.torjack írta: A Zöld Íjászt eleve nem hinném, hogy beleteszik a JL filmbe. Képességek nélküli, kütyükkel felszerelt milliárdosnak ott van Batman.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 2., péntek 0:17
Ez azért így cinkes...Én elhiszem, hogy sokaknak bejön a CW verzió, ( mocskosul nem tartozom közéjük) de moziban...Valószínűleg így akarják bemutatni nekünk Flasht. Nem külön filmet kap, hanem sorozatot. És a JL filmben, majd a sorozatbeli színészek lennének. Zöld Íjász és Flash is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 2., péntek 0:05
Valószínűleg így akarják bemutatni nekünk Flasht. Nem külön filmet kap, hanem sorozatot. És a JL filmben, majd a sorozatbeli színészek lennének. Zöld Íjász és Flash is.torjack írta:Flash először egy vendégszerepben mutatná meg magát a Zöld Íjász 2. évadjában, majd megkapná a külön sorozatot is. Ez viszont azt jelentené, hogy a Zöld Íjász is részese lenne a jövőbeli Igazság Ligája filmnek!
Ez a spin-off része lenne JL filmnek? Szerintem csak simán testvérsorozat lesz.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:58
Flash először egy vendégszerepben mutatná meg magát a Zöld Íjász 2. évadjában, majd megkapná a külön sorozatot is. Ez viszont azt jelentené, hogy a Zöld Íjász is részese lenne a jövőbeli Igazság Ligája filmnek!
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:43
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. augusztus 1., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 1., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 21:40
Tényleg dicsérik a filmet. Ha nem vár el tőle az ember forradalmi újításokat, akkor könnyen élvezheti. Én a hétvégén szerintem meg is nézem, aztán írok róla.nmate írta:Pedig épp agyaltam, hogy beüljünk-e megnézni The Rockékat egy popcorn társaságában, buli felvezetésnek![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 1., csütörtök 21:31
Az új Halálos irambant csípte, én emlékszek!Zsombor írta:Miért,volt már olyan film,ami tetszett cartnak?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. augusztus 1., csütörtök 21:30
Miért,volt már olyan film,ami tetszett cartnak?Remy írta: akkor tud filmet csinálni, erre jön Cart![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 1., csütörtök 21:29
soadroli írta:Tudtátok hogy Ian McKellen meleg?Én csak most olvastam. Persze ettől még remek színész, de ez olyan...nem is tudom, illúzióromboló
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem