Nem mondanám hogy sportszerű,akár hogy is...Csúnya dolog,hogy nem bánom Morata sérülését?

Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Erről írtam a topicjában, hogy ez elvileg hétfői eset, és mivel játszott a Bernabéu kupán, hétvégén is rendben lesz. Meglátjuk.RadioEstadio: Morata az edzőteremben szerezte a sérülést, miután egy súly ráesett a lábfejére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Csúnya dolog,hogy nem bánom Morata sérülését?Ha most Mariano alkotna valami nagyot(már ha Morata kihagyja a hétvégét),könnyen helyet is cserélhetnek a rangsorban.És ez nincs kizárva amennyire érzi a gyerek a kaput.Verne vagy 2t,hogy küldenék el...
Persze logikus az is,hogy Marianonak kellenenek a percek,mivel benne nagyobb a fejlődési potenciál,ezért jobb kölcsönadni egy évre.De abból amit a felkészülésiken láttam,szerintem ez a gyerek már készen áll az első csapatra,életveszélyes kapura,és ha Benzema megsérül,nagyon nem mindegy ki jàtszik mondjuk egy Bl elődöntőben,rengeteg minden múlhat rajta.Én ezt a Morata dolgot egyébként is kicsit erőltetettnek érzem,muszájból kapja meg az esélyt a saját nevelés volta és nem a tudása alapján.
Persze valószínű minden marad a régiben,de azért vannak még csodák, például,hogy Morata ráejti a súlyt a lábára,Máriám....
Persze logikus az is,hogy Marianonak kellenenek a percek,mivel benne nagyobb a fejlődési potenciál,ezért jobb kölcsönadni egy évre.De abból amit a felkészülésiken láttam,szerintem ez a gyerek már készen áll az első csapatra,életveszélyes kapura,és ha Benzema megsérül,nagyon nem mindegy ki jàtszik mondjuk egy Bl elődöntőben,rengeteg minden múlhat rajta.Én ezt a Morata dolgot egyébként is kicsit erőltetettnek érzem,muszájból kapja meg az esélyt a saját nevelés volta és nem a tudása alapján.
Persze valószínű minden marad a régiben,de azért vannak még csodák, például,hogy Morata ráejti a súlyt a lábára,Máriám....
a jo oreg ricky drenthe
mekkora formalitas. most neztme meg a videoblogjat

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen, csak ott kicsit más volt a leányka fekvése, most szezon elejétől Zizou van a padon, ott féltávnál Pérez nyaka körül szorult a hurok, nem szólhatott bele. De majd idén kiderül.wZoLee7 írta: Nem tudom figyelted-e hogy ZZ alatt mennyit is játszott az emberünk, nem sokat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom figyelted-e hogy ZZ alatt mennyit is játszott az emberünk, nem sokat.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
Szerintem is 31-én fog eligazolni.
Egyébként mintha Özil meg Di María esetében is ez lett volna. Mindenki cáfolta, hogy távoznak, aztán a nyár legvégén elhúztak.
Egyébként mintha Özil meg Di María esetében is ez lett volna. Mindenki cáfolta, hogy távoznak, aztán a nyár legvégén elhúztak.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1Veidt írta:Tavaly elég bátran padra rakta Zidane.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
Szerintem ezért sem fog itt maradni.
31.én figyeljétek meg valaki elviszi.....

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tavaly elég bátran padra rakta Zidane.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dehogynem. James nem rossz játékos....lesz akinek kelleni fog. A pénz pedig meggyőző tud lenni.MesQueUnClub írta:Mivel, hogy Sport azért helyén kezelem, de ha tényleg igaz, akkor a büdös életbe nem szabadultok meg tőle.Sport: Zidane eladta volna James-t, de Pérez nyomására letett erről a szándékáról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.wZoLee7 írta:Ugyan már. Akkor meg fog ülni a padon, vagy még ott se. Pérez szól hogy játszatni kell, mi lesz ha nem? Kirúgja ZZ-t, de azzal a saját székét is feláldozza. Az van, ha jön jó ajánlat elfogják adni, ha nem akkor se fog sokat játszani. Zidane fél év után nyert egy bl-t a csapattal, nem az van amit ő mond, de nagyon kockáztatni se fog az elnökünk
- wZoLee7
Ugyan már. Akkor meg fog ülni a padon, vagy még ott se. Pérez szól hogy játszatni kell, mi lesz ha nem? Kirúgja ZZ-t, de azzal a saját székét is feláldozza. Az van, ha jön jó ajánlat elfogják adni, ha nem akkor se fog sokat játszani. Zidane fél év után nyert egy bl-t a csapattal, nem az van amit ő mond, de nagyon kockáztatni se fog az elnökünk
- MesQueUnClub
Mivel, hogy Sport azért helyén kezelem, de ha tényleg igaz, akkor a büdös életbe nem szabadultok meg tőle.Sport: Zidane eladta volna James-t, de Pérez nyomására letett erről a szándékáról.
- wZoLee7
Benzema elég hamar felépül, utána mi lesz? Még a keretbe is ritkán kerülne be nem hogy játsszon is. Hiába jobb mint Morata, most a legjobb döntés hogy kölcsön adjuk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért marianót elengedni egy sérült benzema meg egy full BOT morata mellett elég necces.
- wZoLee7
NEm hiszem hogy Emerynek kellene, de a Chelsea nagyon esélyes. Oscar helyén tökéletes lenne nekik, onnan tudná szórni a passzokat meg a lövéseket is. Mondom, nagy király lehetne azon a poszton valamelyik pl csapatban
Szerintem annál elkötelezettebb, azért hogy Kína felé vegye az irányt. Szerintem Chelsea lesz ebből vagy PSG.Bencze írta:Pedig egyesek szerint Bravo is Navas szintjen van.![]()
James-t pedig el kene sozni Kinaba, hatha legombolhatunk egy 100-ast erte. Gondolom van az a fizetes amiert alairna valami bungyenge csapathoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pedig egyesek szerint Bravo is Navas szintjen van.
James-t pedig el kene sozni Kinaba, hatha legombolhatunk egy 100-ast erte. Gondolom van az a fizetes amiert alairna valami bungyenge csapathoz.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A válaszban benne volt,hogy szinte senki sem tudná.....ezzel casilla-t minősítem felfelé. Aki egy szimpla jó kapus.Ursus írta:Ez oké, de itt arról volt szó hogy Casilla kezdőként ugyanazt a szintet hozná mint ő.R.M.C.F írta:
Navassal alig egy kettőt lehet egy lapon említeni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Első osztályú csapat, szerintem játszana folyamatosan, tökéletes a fejlődéshez.Realista24 írta:A hírek szerint a Leganés lesz a befutó Marianoért, mert ők az egyetlenek akik minden feltételünket elfogadják, többek között azt is, hogy ha úgy van, akkor januárban visszahívjuk a csapathoz.