Utána végigfutotta a számot, érdemes megnézni, ahogy előreesik és a 2. Gát alatt átbújik és utána futja végig...

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 17., szerda 12:35
Utána végigfutotta a számot, érdemes megnézni, ahogy előreesik és a 2. Gát alatt átbújik és utána futja végig...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 17., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2016. augusztus 16., kedd 20:46
Köszönöm szépenZsombor írta:Ezek kéz a kézben járnak egymással.Ferencváros írta: Most akkor fizikálisan vagy mentálisan van baj?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 16., kedd 18:54
en ezeket a dolgokat nem is vitatom. De szerintem a nyero tipusun van a hangsuly, ami a mentalitasban keresendo. Sajnos abban mi nem vagyunk jok csapat sportban.Ziro
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 18:52
Ezek kéz a kézben járnak egymással.Ferencváros írta: Most akkor fizikálisan vagy mentálisan van baj?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 18:26
Az a baj, pont egy Benedek-féle hiányzott pont például, aki jó értelemben vett állat volt, ismert minden trükköt, és fejben nagyon ott volt. Vagy Kis Gergő, Biros, Kása...ezek nem ügyes gyerekek voltak, hanem extraklasszisok. Ők sem voltak olyan erősek vagy gyorsak mint a szlávok, de technikailag annyival felettük voltak, hogy az fejben is "segítette" őket.numberone1 írta:Ha sokkal jobbak lennenek fizikalisan, akkor nem egyenlitettunk volna ki ellenuk. Egyebkent vereseg nelkul estunk ki,megnyertuk a csoportunkat, ebbol is latszik, h nuanszokon mulik egy-egy meccs.
Asszem Benedek(de javitsatok ki ha nem) mondta, h nem fizikalis felkeszultsegen mulik egy arany, hanem a mentalison.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. augusztus 16., kedd 18:26
Mondtam ilyet? Tény, hogy a Fradihoz folyik be a legtöbb pénz-fölöslegesen.ziro4vr írta:Ja, menne inkább a pólósoké is a fradihoz.Ferencváros írta: Ez meg a kedvenc témám, így is annyi pénz van benne, mint eddig talán még soha.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 18:20
Hát vigyázz,mert ezek után lesz ürügy...ziro4vr írta:Ja, menne inkább a pólósoké is a fradihoz.Ferencváros írta: Ez meg a kedvenc témám, így is annyi pénz van benne, mint eddig talán még soha.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 16., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 18:18
Ja, menne inkább a pólósoké is a fradihoz.Ferencváros írta: Ez meg a kedvenc témám, így is annyi pénz van benne, mint eddig talán még soha.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 18:16
Vámos,Hárai sem lenne rossz,fejben vannak itt gondok,az aussik elleni meccsen is ez jott le.ziro4vr írta:A képzettségi fölény is eltűnt már. A két Varga emelkedik még ki, de az idősebb már túl van a csúcson. Vannak ígéretes fiatalok, de azért egy komoly, meghatározó fiatal generációról nem beszélhetünk. Szerintem hagyni kell Benedeket.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. augusztus 16., kedd 18:14
Most akkor fizikálisan vagy mentálisan van baj?Nika91127 írta:Azért azt írni,hogy a délszlávok nem jobbak fizikálisan...De, sokkal jobbak, ezért van az,hogy a kiélezett szitukban/ utolsó másodpercekben is ott vannak fejben is. Mert mi magyarok akkor már "csak túl akarunk esni rajta". Ez a mentalitás a baj.
Ez meg a kedvenc témám, így is annyi pénz van benne, mint eddig talán még soha.Nika91127 írta:Az utánpótlás pedig...Ha negyede annyi pénzt ölnének bele,mint "szeretett vezérünk" kedvenc sportágába,lehet nem itt tartana,ahol...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2016. augusztus 16., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 17:45
Tehát a három fontos tényezőből, egyben jobbak, kettőben egál, akkor jobbak összességében.numberone1 írta:Ha ilyen egyszeruen nezzuk akkor igen. De nem kepzettebbek, fizikalisan sincs szerintem kulonbseg...csak jobban tudnak kuzdeni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 16., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 16., kedd 17:37
Szerintem meg ebben van a lenyeg, h az ellenfel csapat sem jobb, csak ezek a delszlavok valahogy mindig is erosebbek voltak mentalisan. Koncentracioban nagy hiany van.Zsombor írta:Én se vagyok szakértő, meg lehet ordas nagy baromságot mondok, de ez a most bejövő generáció egyáltalán nem tudja hogy kell nyerni. Oké, ott a vb-győzelem, az szépen kicsúszott, de amiket lehetett hallani az elmúlt években az utánpótlásról az az volt, hogy nem tudnak semmilyen nagy tornát nyerni. Mondom, lehet, hogy hülyeség ez, de teljesen az az érzésem, hogy egyszerűen fejben kevesek.
Most ugyan szépen visszajöttünk egy parádés góllal, de ugyanaz volt, hogy védekezésben nem figyeltek, simán le tudtak fordulni centerben, valamint ikor percekig hajszoltuk az egyenlítést, jöttek a folyamatos rossz megoldások támadásban.
A csoportmeccseken meg ugye folyamatosan jöttek az utolsó pár másodperces bekapott gólok.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 17:33
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem