Nem vélemény, hanem tény, hogy nem érné meg. Vagyis pontosabban az országnak - és lakóinak - hatalmas bukta lenne, nyereség csak a politikusoknak és a hozzájuk közeli embernek lenne. Mert ugye tök véletlen a közbeszerzéseket túláraznák, és a nyertes mindig egy haver lenne.rashidm írta:Nagyon nyomatják a budapesti olimpiát mindenhol. Szerintem nagyon nem érné meg. Minden boldog/boldogtalan cég építőipari cég lenne. Valaki vágja a gazdasági részét, hogy mivel járna? Az biztos, hogy az infrastruktúrára nagyon rá kellene feküdni. Kb. az eu-s pénzek jórésze elmehetne a fejlesztésre.

De túl hosszú itt magyarázkodni, meg megtették már mások, hogy összeszedték az érveket.
Három városnak érhette meg olimpiát rendezni az elmúlt 120 évben, és nem valószínű, hogy Budapest lesz a negyedik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudom, itt g*cigáz 444-ről linkelni, de a tldr-en meglepően jó cikkek vannak.
Ha a személyes véleményemet leírnám a budapesti olimpiáról, meg az ahhoz köthető politikai dolgokat, kifagyna a madridom.hu én meg permanens bant kapnék.