HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. augusztus 16., kedd 15:29
Én hoznám, ha tényleg 20-25-ért elengednék és a fizetése se lenne túl magas. A Barcában egyébként szerintem jó volt, csak mindig máshol, össze-vissza sikerült játszatni. Ha már voltunk annyira szerencsétlenek, hogy Kantét elengedtük, és nem maradt normális játékos a piacon, akkor hozni kéne valakit. Annál szerintem sokkal többet tudna adni középső középpályásként, mint amit James ott nyújt, de szerintem Isconál is simán. Barcában finoman szólva nem kedveltem, de a szimpátia az utolsó tényező a fociban. A legfontosabb, ami számít, hogy teljesít a pályán az adott poszton az illető, és mint írtam Jamesnél ott biztos többet hozna.
30 millió fölött nem fizetnék érte. 29 éves és rizikós. Ha 20-ért jön akár még James is maradhat, ha mégse akarnak megválni tőle. Nem lesz még egyszer olyan szerencsénk a középpályán, mint tavaly, hogy lényegében alig volt sérültünk.
Amúgy meg a Sport dobta be ezt, ha jól láttam, szóval elég esélytelen. Még mindig 80%-ot adok annak, hogy marad így a keret ahogy van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.