Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 16:00

MesQueUnClub írta:
cart írta:Casemiro helyén ugyan úgy nem tudna játszani, Kroos és Modric mellé meg ott van Kovacic. Ő se egy nagy szám de annyit lehozna ő is simán mint amit Fabregasnak kéne.
Van lehetőség kovaban, de azért Fabregasnak ha kedve van játszani, jelenleg a kis horvát a nyomába sem ér.
Fabregas még az Arsenalban utoljára olyan szintet, ami alapján a Realba való lett volna, akkor amikor a mostani Barcások nagy része még a foci szabályait sem ismerte.

Öreg.
Zsoldos.
Katalán.
Undorító.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 16., kedd 15:56

MesQueUnClub írta:
cart írta:Casemiro helyén ugyan úgy nem tudna játszani, Kroos és Modric mellé meg ott van Kovacic. Ő se egy nagy szám de annyit lehozna ő is simán mint amit Fabregasnak kéne.
Van lehetőség kovaban, de azért Fabregasnak ha kedve van játszani, jelenleg a kis horvát a nyomába sem ér.
Mennyiszer is láttad játszani az elmúlt években? Az utóbbi egy évet ne vegyük, ott alig kapott lehetőséget és teljesen formán kívül is került. Fabregas már nem lesz jobb, teljesen hülyeség lenne egy kiégett játékosnak adni azokat a perceket amiket egy fiatal fejlődőképes játékos is megkaphat, főleg annak fényében, hogy semmivel tudna jobban játszani.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 16., kedd 15:51

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. augusztus 16., kedd 15:47

Casemiro helyén ugyan úgy nem tudna játszani, Kroos és Modric mellé meg ott van Kovacic. Ő se egy nagy szám de annyit lehozna ő is simán mint amit Fabregasnak kéne.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 16., kedd 15:46

Nem közvetlen igazolna hozzatok a klubnak mar annyi köze van csak hozza, hogy játszott ott is. Szerintem az Arsenalnak jobban fajt mikor a Chelsea-hez került, pláne h a klub adta el es nem o sirta ki a távozást.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 16., kedd 15:46

csabi* írta:
Ronaldo09 írta:Èn meg azt mondom: Ha ide hozzák ezt a barcelonás kutyát,és most nem akarom megbántani a barcelonasokat,de eleve aki olyan szintű barca imádat,nevelés után felvesz egy Real mezt,az egy kutya szerintem.Szóval ha ide hozzák,na de mégse,ne hozzák ide,nem tudok normálisan gondolkodni(már megint
a kutya a leghűségesebb, legszeretőbb állat, sosem értettem mikor negatív jelzőként használják hűtlen, köpönyegforgató emberekre.
a többihez nem tudok hozzászólni azt nem olvastam, csak ezt mindenképp meg szerettem volna jegyezni
Ha már Off,akkor felvilágosítalak kutya téren.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 16., kedd 15:43

Kell egy ember KPra sztem mindenféleképpen, inkább Cesc mint senki más....
Bár ő tênyleg utolsó megoldás legyen és nagyon kêtlem, hogy valaha is ideigazolna... :lol:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 16., kedd 15:39

morientes írta:
El Unico írta:Az a 2 ember aki igennel szavazott... Csak trollkodik ugye?
3.Èn is arra nyomtam hosszas gondolkodás után,hogy mièrt ne.
Nem lenne alap,de forgatni lehetne a kp-t.Modtic Kroos pihenhetne.
Nyilván ahogy a másik topicba írtam,nem top már règen,de ebbe a mai satnya felhozatalban nem is annyira rossz.
Én is igent nyomtam.
Egyrészt 20-ért bagó. Másrészt kinek blama ha ide jönne? Szeritem elsősorban Fabregasnak aztán a Barcának. Én a részünkről nem érezném kínosnak.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 15:37

ziro4vr írta:
morientes írta:Sose azt kell nèzni hogy szimpatikus e vagy sem,ha valaki alkalmasságát nèzzük adott feladatra.Arra amire hoznák megfelelne,persze ha az ár èsszerű.Ès persze ha Kovacic,vagy egy másik kps lèpne.
Márpedig az alkalmasság nem csak a futballtudástól függ. Ahol igen, na azt hívják fm-nek.
Nem tudom mit hívnak fm-nek,nálam vagy alkalmas valaki valamire,vagy nem.
Fèlreèrtès ne legyen,nem rajongok a gyerekèrt,de nekem szemèly szerint nem lenne ellene kifogásom,na de persze pezsgőt se bontanèk.
Tőlem Mata is visszajöhetne arra a szerepkörre,amit szesznek szánna Zidane.Mou úgy sem marasztalja majd.
Tehermentesítő,semmi több.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. augusztus 16., kedd 15:29

Én hoznám, ha tényleg 20-25-ért elengednék és a fizetése se lenne túl magas. A Barcában egyébként szerintem jó volt, csak mindig máshol, össze-vissza sikerült játszatni. Ha már voltunk annyira szerencsétlenek, hogy Kantét elengedtük, és nem maradt normális játékos a piacon, akkor hozni kéne valakit. Annál szerintem sokkal többet tudna adni középső középpályásként, mint amit James ott nyújt, de szerintem Isconál is simán. Barcában finoman szólva nem kedveltem, de a szimpátia az utolsó tényező a fociban. A legfontosabb, ami számít, hogy teljesít a pályán az adott poszton az illető, és mint írtam Jamesnél ott biztos többet hozna.

30 millió fölött nem fizetnék érte. 29 éves és rizikós. Ha 20-ért jön akár még James is maradhat, ha mégse akarnak megválni tőle. Nem lesz még egyszer olyan szerencsénk a középpályán, mint tavaly, hogy lényegében alig volt sérültünk.

Amúgy meg a Sport dobta be ezt, ha jól láttam, szóval elég esélytelen. Még mindig 80%-ot adok annak, hogy marad így a keret ahogy van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 16., kedd 15:27

Ronaldo09 írta:Èn meg azt mondom: Ha ide hozzák ezt a barcelonás kutyát,és most nem akarom megbántani a barcelonasokat,de eleve aki olyan szintű barca imádat,nevelés után felvesz egy Real mezt,az egy kutya szerintem.Szóval ha ide hozzák,na de mégse,ne hozzák ide,nem tudok normálisan gondolkodni(már megint
a kutya a leghűségesebb, legszeretőbb állat, sosem értettem mikor negatív jelzőként használják hűtlen, köpönyegforgató emberekre.
a többihez nem tudok hozzászólni azt nem olvastam, csak ezt mindenképp meg szerettem volna jegyezni
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 15:24

morientes írta:Sose azt kell nèzni hogy szimpatikus e vagy sem,ha valaki alkalmasságát nèzzük adott feladatra.Arra amire hoznák megfelelne,persze ha az ár èsszerű.Ès persze ha Kovacic,vagy egy másik kps lèpne.
Márpedig az alkalmasság nem csak a futballtudástól függ. Ahol igen, na azt hívják fm-nek.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 15:22

kicsit neznek ha egybol megkapna james utan cesc a 10es mezt. egyertelmuen modricot illeti a mez. cescen meg jol all mondjuk a 24es. :lol: de lenyeg a lenyeg lehet jobban passzolna o zizou taktikajaba mint james. sajnos nem talja meg neki az idealis poszot zidane.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. augusztus 16., kedd 15:27-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 15:20

Sose azt kell nèzni hogy szimpatikus e vagy sem,ha valaki alkalmasságát nèzzük adott feladatra.Arra amire hoznák megfelelne,persze ha az ár èsszerű.Ès persze ha Kovacic,vagy egy másik kps lèpne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 16., kedd 14:51

Èn meg azt mondom: Ha ide hozzák ezt a barcelonás kutyát,és most nem akarom megbántani a barcelonasokat,de eleve aki olyan szintű barca imádat,nevelés után felvesz egy Real mezt,az egy kutya szerintem.Szóval ha ide hozzák,na de mégse,ne hozzák ide,nem tudok normálisan gondolkodni(már megint

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 16., kedd 13:06

Kova maradni fog, nekem legalább is úgy néz ki. James fog távozni, jönni meg vagy jön Alaba 80-ért, vagy neki megyünk a következő évnek a jelenlegi kerettel.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 16., kedd 12:27

wZoLee7 írta:Semmivel se jobb mint pl Kova. Akkor meg minek? Elvegye a perceket...masra nem igazan lenne jo.
Közel sem biztos, hogy Kovacic marad.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 12:12

kelemen.istvan írta:Hoznám. Először a Barca ellen cserélném be a Nou Campban. Utána mehetne Kínába isten hírével! :)
That's my boy :agree:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. augusztus 16., kedd 12:11

Hoznám. Először a Barca ellen cserélném be a Nou Campban. Utána mehetne Kínába isten hírével! :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 16., kedd 11:59

Semmivel se jobb mint pl Kova. Akkor meg minek? Elvegye a perceket...masra nem igazan lenne jo.

Vissza: