Ja mondjuk igy már èrthetőBBeno írta:nem is a cityt sajnalom a 25 miatt. akkor nem is zavarna ha nem a barca kapna azt a 25ot egy max 10 milliot ero kapusert.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 14:30
Ja mondjuk igy már èrthetőBBeno írta:nem is a cityt sajnalom a 25 miatt. akkor nem is zavarna ha nem a barca kapna azt a 25ot egy max 10 milliot ero kapusert.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 14:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 16., kedd 14:06
Persze, hogy számít kik vannak a kapus előtt de gyakorlatilag a kapura tartó lövések 75%at kivédte.rashidm írta:
Azért a kapott gólhoz hozzájárul a védelem, a csapatvédekezés, a szerencse, illetve maga a kapus. Valdez is így lett nálatok Zamora díjas...És ezzel nem azt akarom mondani hogy Bravo nem jó kapus. Az számomra meglepő hogy már 33 éves.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 16., kedd 13:59
Azért a kapott gólhoz hozzájárul a védelem, a csapatvédekezés, a szerencse, illetve maga a kapus. Valdez is így lett nálatok Zamora díjas...MesQueUnClub írta:Makkosak az.. Azért bravó többet tett le egy kicsit az utóbbi 2 évben mint Alves, 2 copa es 2 bajnokság amibe tisztán o védett, ne akard mar úgy beállítani mint egy világi suttyot, az elmúlt 2 évben a 3 legkevesebb gólt kapó kapusok egyike a ligában. Ezzel szemben Alves mit bizonyított? H a hullagyenge copan se képesek épkézláb teljesítményre? Ne fm rating alapján rangsorold.BBeno írta:gyerekek ez most komoly hogy egy 33 eves bravoert 25 milliot ad a city? es hogy a helyere megy max 10 millioert a diego alves? ennyire inkompetens a pep? hat az az alves koroket ver bravora es fiatalabb ket evvel. miert nem ot viszik? miert ekkora makkosak mindig a barcanal?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 16., kedd 13:47
Makkosak az.. Azért bravó többet tett le egy kicsit az utóbbi 2 évben mint Alves, 2 copa es 2 bajnokság amibe tisztán o védett, ne akard mar úgy beállítani mint egy világi suttyot, az elmúlt 2 évben a 3 legkevesebb gólt kapó kapusok egyike a ligában. Ezzel szemben Alves mit bizonyított? H a hullagyenge copan se képesek épkézláb teljesítményre? Ne fm rating alapján rangsorold.BBeno írta:gyerekek ez most komoly hogy egy 33 eves bravoert 25 milliot ad a city? es hogy a helyere megy max 10 millioert a diego alves? ennyire inkompetens a pep? hat az az alves koroket ver bravora es fiatalabb ket evvel. miert nem ot viszik? miert ekkora makkosak mindig a barcanal?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 16., kedd 13:22
ikarus93 írta:Mi a helyzet csatárkérdésben Barcáéknál?
Elől elég karcsúak, oké hogy ott a 3 állat, de azon kivül ki?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. augusztus 16., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 13:01
Ott volt talán tavaly is nem?Realista24 írta:Tello, 1 év kölcsön, Fiorentina.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 16., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. augusztus 16., kedd 11:45
Ezzel per pillanat egyetértek, hogy Bravo talán most biztosabb. De ez nagyon nagy mértékben a tapasztalatnak is köszönheti, azért csak egy közel 10 evvel idősebb kapus, ami merkozes számban is nem elhanyagolható. Ezen a poszton meg ugye ahogy leírtam meg szerintem nem csak én gondolom így sokat számít. És én azért látom pozitívan ezt a döntést, hogy a chilei távozik mert a tapasztalat csakis úgy szerezhető meg meg lehet épiteni ha az ember hétről hétre éles szituban tudja a képességeit megmérettetni. Mivel a nenetet ugye képzettebb kapusnak tartom így az egyenlet végén ha meglesz a kellő tapasztalat is egy jobb kapus sülhet ki. Persze nem ilyen egyszerű a sport bármi közbe jöhet, de ha nagyon szárazon nézem én ezt látom.morientes írta:Ha csak nem Neuerlábbal szerintem most nincs jobb kapus per pillanat nála![]()
Bizonytalan TS,szerintem Bravo összeszedettebb.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 11:38
Ha csak nem Neuerlábbal szerintem most nincs jobb kapus per pillanat nála
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. augusztus 16., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 16., kedd 10:18
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem