Szerk:
Taiwani nem küldte le a koreait egyszer se....
Jól van...
Hülye volt Tamás, de ez egyszer nyugodtan mehetett volna a koreai is le
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 16., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 16., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. augusztus 16., kedd 14:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 16., kedd 14:36
ziro4vr írta: Én hasmenéssel a nappaliig sem jutok, ez meg aranyat nyer. Grat!
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. augusztus 16., kedd 14:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 14:29
Én hasmenéssel a nappaliig sem jutok, ez meg aranyat nyer. Grat!Zsombor írta:Ott is van!
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 14:26

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 14:17
Nem lehet látni, de a játékosok mozgásából szépen lehet rá következtetni. Élőben még durvább.morientes írta:mikor mèg a korongot sem lehet látni
Szerintem is. Érzékeny téma ez, mint a vízilabdamorientes írta:Szerintem sem,de sok magyar szurker ezt vitatná.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 16., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 14:11
Kinek hogy.Èn odavagyok az NHL-èrt,sokan meg azt nem èrtik mit eszek rajta,mikor mèg a korongot sem lehet látniFerencváros írta:Pedig a kézilabdánál nincsen pörgősebb, gyorsabb sportág. Ezért sem értem miért nem terjedt el Amerikába, amikor ott mindig a dinamizmust, és gyorsaságot hangsúlyozzák, pl. jégkorong, kosárlabda. Ennél gyorsabb, izgalmasabb sportág pedig nem kell.
Szerintem sem,de sok magyar szurker ezt vitatná.ha jól tudom, kéziben sosem voltunk szűk elit.

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. augusztus 16., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 13:31
Ugyanígy vagyok a kézivel én is, és ugyanúgy nem tartom azt feleslegesnek. De hogy tisztázzam, az vizilabdát is csak az olimpiára tartom annak. Ha belegondoltok, olyan sport nincs, ami felesleges, amíg van legalább egy ember, aki űzi és örömét leli benne.morientes írta:Èn nem szeretem a kèzit.Körbedobálják a hatost,ugyan azok a mozdulatok,trükkök...szètfújják stb
De meg sem fordul a fejemben hogy fölösleges lenne.
Kéziben azért komolyabb pénzek forognak, több a játékos, a klub és a színvonalas liga is.Ahogy a kèzilabda is,pedig abban már csak szeretnènk az lenni
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 13:13
Ahogy a kèzilabda is,pedig abban már csak szeretnènk az lenni.A pólóban legalább mèg mindig Top nègy vagyunk.Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 16., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 11:16
Most az egyszer. Nem kell ecsetelnem, hogy nem ez a jellemző. Magam is leírtam, hogy ezen az olimpián más a helyzet.Zsombor írta:Úgy meg pláne nevetséges az egész kijelentésed, hogy fixek a meccsek és a gyengébbnek semmi esélye az erősebb ellen, hogy a toronymagas esélyes szerbek pl az utolsó helyen jutottak tovább. És kb bárki odaérhet most a végére.
Egy akkora piacon ezek nem számítanak nagy számoknak. De értem, mit akarsz mondani, a semminél ez is több. Jogos.WNBA-s meccseken átlag 7 és fél ezer néző van. Tévében meg 202 ezren nézik, mikor az ESPN közvetít. Női focimeccseken meg 5 ezren vannak kint. Természetesen az USA-ról van szó.
Tudom, hogy vannak. De aki még szereti a sportot, még az sem mindig látja/érti ezeket.Ja és attól, hogy te nem értesz hozzá, nem jelenti azt, hogy ott nincsenek különböző figurák meg taktikák.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 10:57
Jók ezek a hasraütéses tények. Kíváncsiságból rákerestem, WNBA-s meccseken átlag 7 és fél ezer néző van. Tévében meg 202 ezren nézik, mikor az ESPN közvetít. Női focimeccseken meg 5 ezren vannak kint. Természetesen az USA-ról van szó.ericco írta: A női fociban is ők a legerősebbek, mégsem nézi őket senki. Sőt, a női NBA sem maradhatna fenn a férfi NBA nélkül.
A női pólóra méginkább érvényes, ami a férfira. Kevés ország veszi komolyan, így könnyebb annak a párnak, aki igen, komolyabb eredményt elérnie.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 16., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 10:36
Ez első rsézére csak annyit írok. Az enyém is csak egy vélemény, lehet hülyeség, erről meg is lehet engem győzni, de érvekkel. Lealacsonyító válaszokkal, nevető szmájlikkal nem, sőt.Realista24 írta:Ha leírod, hogy a vízilabda felesleges mint sport, akkor szerintem ne lepődj meg. Aztán pedig hiába korrigálsz, aki eddig olvasta a hsz-ed, lehet nem fogja.
Népszerűségi és nézettségi adatokat szívesen fogadok az említett sportokról.
A női fociban is ők a legerősebbek, mégsem nézi őket senki. Sőt, a női NBA sem maradhatna fenn a férfi NBA nélkül.Remélem azt tudod, hogy női vízilabdában jó ideje az USA a legerősebb. Férfiaknál is Pekingben döntősök voltak. Ráadásul Ausztrália is régebb óta ott van. Főleg nőknél.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem