Remélem azt tudod, hogy női vízilabdában jó ideje az USA a legerősebb. Férfiaknál is Pekingben döntősök voltak. Ráadásul Ausztrália is régebb óta ott van. Főleg nőknél.ericco írta:Csak én olyan sportot vettem elő, amit nem szabad, mert Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu.

Egyéb sportok
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok - Olimpia
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha leírod, hogy a vízilabda felesleges mint sport, akkor szerintem ne lepődj meg. Aztán pedig hiába korrigálsz, aki eddig olvasta a hsz-ed, lehet nem fogja.De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
Népszerűségi és nézettségi adatokat szívesen fogadok az említett sportokról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az általad példának felhozott 3 sportág világszinten csak picit népszerűbb, mint a vízilabda. Pl. csak a nagy amerikai egyetemek mekkora presztízst tulajdonítanak mindhárom sportnak.
A magyar nemzet pedig épp beletartozik abban a négybe, ahol népszerű a sport, megértem, hogy elsőre hülyeségnek tűnik, amit írok. De ha belegondolunk picit, távolról, kivülállóként próbálunk erre a sportra tekinteni, bizony ugyanez a helyzet, mint a baseballal volt. Ott is pont 4 ország volt érdekelt igazán (USA, Kuba, Japán és Dél-Kórea). És ott picit többen élnek, mint itt és volt jugó tagállamokban.
De vegyék vissza a krikettet. Számunkra értlemetlen f@szság, de vannak országok, ahol a legnézettebb, legnépszerűbb sport.
Pl. a kosárlabdát sem szeretem, nem is tudom játszani, de eszembe sem jutna úgy gondolni rá, mint a vizilabdára, mert népszerű sport. Pedig azt is szétfújják újabban, egy rakás érdekes bírói döntés születik, stb. Viszont itt-ott letudok ülni és meg tudom nézni.
De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
A magyar nemzet pedig épp beletartozik abban a négybe, ahol népszerű a sport, megértem, hogy elsőre hülyeségnek tűnik, amit írok. De ha belegondolunk picit, távolról, kivülállóként próbálunk erre a sportra tekinteni, bizony ugyanez a helyzet, mint a baseballal volt. Ott is pont 4 ország volt érdekelt igazán (USA, Kuba, Japán és Dél-Kórea). És ott picit többen élnek, mint itt és volt jugó tagállamokban.
De vegyék vissza a krikettet. Számunkra értlemetlen f@szság, de vannak országok, ahol a legnézettebb, legnépszerűbb sport.
Ezt senki sem cáfolta. Csak én olyan sportot vettem elő, amit nem szabad, mert Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu. Csak kár, hogy magát a sportot szinte senki sem nézi világszinten. Nekem konkrétan nem tetszik, volt érdeklődés a részemről, ez természetes, de óriási értelmetlenségnek láttam.Számomra az olimpia nagy része ilyen..este még megy a háttérben a tv, reggel pedig megnézem az eredményeket, de az tuti, hogy éjjel nem maradtam fenn egyik sportágat sem megnézni.
Pl. a kosárlabdát sem szeretem, nem is tudom játszani, de eszembe sem jutna úgy gondolni rá, mint a vizilabdára, mert népszerű sport. Pedig azt is szétfújják újabban, egy rakás érdekes bírói döntés születik, stb. Viszont itt-ott letudok ülni és meg tudom nézni.
De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Számomra az olimpia nagy része ilyen..este még megy a háttérben a tv, reggel pedig megnézem az eredményeket, de az tuti, hogy éjjel nem maradtam fenn egyik sportágat sem megnézni.ericco írta:Természetesen egyik sport sem felesleges, ez picit szerencsétlen megfogalmazás volt, de én bizony nem ejtenék krokodillkönnyeket, ha eltűnne az olimpiákról. Máskor úgysem nagyon nyomják a képünkbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kajak-kenu és egyéb evezős sportok, csak húzzák, meg lapátolnak egy egyenes szakaszon, nincs értelme.
Úszás, ugyanez, csapkodnak a vízben, de csak oda-vissza bohóckodnak.
Vívás? Sokat várnak, majd böknek, ha közeledik a vége és az egyik hátrányban van, az aktívabb lesz...van értelme? Előre tudni lehet a taktikákat...
Lehet folytatni, kíváncsi vagyok hány marad...
Úszás, ugyanez, csapkodnak a vízben, de csak oda-vissza bohóckodnak.
Vívás? Sokat várnak, majd böknek, ha közeledik a vége és az egyik hátrányban van, az aktívabb lesz...van értelme? Előre tudni lehet a taktikákat...
Lehet folytatni, kíváncsi vagyok hány marad...

Lehet, hogy téged nem érdekel, de a magyarokat igen, mivel éremesélyesek vagyunk mind a két nemben.Nem kell egyet érteni, de az tény, hogy az embereket nem érdekli (magyar-szerben 300 néző a helyszínen, tv-ből pedig kb 4 országból nézik), és a NOB is fontolóra veszi, hogy a baseball után ezt is kiveszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nem kell egyet érteni, de az tény, hogy az embereket nem érdekli (magyar-szerben 300 néző a helyszínen, tv-ből pedig kb 4 országból nézik), és a NOB is fontolóra veszi, hogy a baseball után ezt is kiveszik.Realista24 írta:Felesleges a vízilabda mint sport? Jóságos ég.
Természetesen egyik sport sem felesleges, ez picit szerencsétlen megfogalmazás volt, de én bizony nem ejtenék krokodillkönnyeket, ha eltűnne az olimpiákról. Máskor úgysem nagyon nyomják a képünkbe.
Merci Zizou!
Hú. Ez azért nem volt semmi komment.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felesleges a vízilabda mint sport? Jóságos ég.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Csak a vízilabdához szólnék hozzá, bírkózást nem nézek, a vívásban szerintem pedig nem teljesen van igazad. Szerintem ez a sport teljesen felesleges. Az ember megnéz három meccset, azután semmi újdonság nem éri. Látott minden trükköt, mozdulatot, stb. Hihetetlenül szétfújt szenvedés az egész, arról szól, hogy tépjük le a másik tökét a víz alatt. Nincs benne a meglepetésfaktor sem, nagyon, de nagyon ritkán kapja el a gyengébb csapat az erősebbet. Az egész sport úgy felesleges, ahogy van, nem hiába a pletykák arról, hogy kiveszik az olimpiai sportágak közül. Mondjuk egy-két nemzeten kívül a kutyát sem érdekli ez a sport, teljesen jogosan.ziro4vr írta:Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
Merci Zizou!
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na a noi 400-on is egy ilyen bevetodes dontott az aranyrol.numberone1 írta:Elvesztette az egyensulyat es elesett volna, aztan vetodott. Szerencsejere ez a celvonal elott tortent.Marci77 írta:110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamabanHa elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Elvesztette az egyensulyat es elesett volna, aztan vetodott. Szerencsejere ez a celvonal elott tortent.Marci77 írta:110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamabanHa elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamaban
Ha elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Bennem mindig megkérdőjeleződik, hogy az olyan sportoknak, ahol ennyire meghatározó a szubjektív ítélet a bírók részéről, mennyire van létjogosultsága. És ezek nem véleményes dolgok, hanem mintha hasraütésre menne. A sportolók meg hosszú éveket ölnek abba a pár percbe...
Egyébként igen, pontosan ez fogalmazódik meg bennem most nap mint nap, pont ennél a három sportnál.Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
A vívást talán ki lehet venni, mert ott nyilván minden olyan gyorsan történik, főleg kardban. Decsi asszóját nem láttam, de szerintem a többi esetben nem volt olyan, hogy a bíró az aktuális magyar ellenfelének kedvezne. És bár nem vagyok egy szakértő, de nekem az esetek túl nyomó többségében úgy tűnt, ha egy kétes szituációban egyik vívónak kedveznek, akkor a következőnél a másik kapja meg az előnyt.
De hát erre a birkózásra nincs jobb kifejezés, mint az, hogy egy kibaszott vicc. Nyilván minden, olimpiára kijutott versenyző, sportágtól függetlenül sok munkát rakott bele a felkészülésbe, de amiket hallottam a birkózókról, talán az övék a leginkább embert próbáló. Erre bazd meg 4 év munkáját ilyen könnyedén szétbaszhatja egy idióta ember, csak mert teszem azt nem szimpatikus neki az adott versenyző. Röhej.
Én ezek után fixen nem fogom nézni ezt a szart(gondolom nagy büntetés nekik), hiába lesz ott magyar.
De hát erre a birkózásra nincs jobb kifejezés, mint az, hogy egy kibaszott vicc. Nyilván minden, olimpiára kijutott versenyző, sportágtól függetlenül sok munkát rakott bele a felkészülésbe, de amiket hallottam a birkózókról, talán az övék a leginkább embert próbáló. Erre bazd meg 4 év munkáját ilyen könnyedén szétbaszhatja egy idióta ember, csak mert teszem azt nem szimpatikus neki az adott versenyző. Röhej.
Én ezek után fixen nem fogom nézni ezt a szart(gondolom nagy büntetés nekik), hiába lesz ott magyar.
Eddig csak olvastam Lőrincz Viktor nyilatkozatát.... szívszaggató volt meg is nézni....
Felháborító bakker...
Azt csodálkoztak, hogy kiakarták venni az Olimpiáról.... Ezek után nem csodálom baszki...
Sokkal jobbam szeretem azokat a sportokat, ahol minden rajtad múlik, nem azon, hogy a spori épp milyen lábbal kel meg kit nyomatnak ezerrel.... (persze van 1-2 kivétel)
És ahogy ez írva volt ez szimpla sportdiplomácia....
Akik nem nagy nevek nyugodtan kicsesznek velük...
Szilágyi Áronhoz meg egy rossz szót nem mertek szólni, mert ő már Olimpia is bajnok volt, nem is szivatták, hanem inkább mellette voltak.
Csak nem ez alapján kéne ezt eldönteni, hogy kit támogatunk, hogy ki mekkora név...

Felháborító bakker...
Azt csodálkoztak, hogy kiakarták venni az Olimpiáról.... Ezek után nem csodálom baszki...
Sokkal jobbam szeretem azokat a sportokat, ahol minden rajtad múlik, nem azon, hogy a spori épp milyen lábbal kel meg kit nyomatnak ezerrel.... (persze van 1-2 kivétel)
És ahogy ez írva volt ez szimpla sportdiplomácia....
Akik nem nagy nevek nyugodtan kicsesznek velük...
Szilágyi Áronhoz meg egy rossz szót nem mertek szólni, mert ő már Olimpia is bajnok volt, nem is szivatták, hanem inkább mellette voltak.
Csak nem ez alapján kéne ezt eldönteni, hogy kit támogatunk, hogy ki mekkora név...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Ezt úgy írod, mintha bírón még nem múlt volna fociban egyetlen meccs vagy nagy cím sem.ziro4vr írta:Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
Amúgy meg, amelyikhez értek (vívás), ott az esetek túlnyomó többségében igazuk van. Azt belekalkulálva, hogy a kommentátor és a nézők pulzusa is az egekben, nem is igazán értenek hozzá és mindent a sajátunknak látnak, azt gondolom, hogy azért ez más sportokban sincs totál csaló módban nyomva.
(Ettől függetlenül a Lőrinc Viktor meccsét egyértelműen elcsalták, míg például a Decsi Tomi asszójában csak megfosztották a halvány esélytől, hogy a jobban vívó jobb vívót elkaphassa.)
Sportfilozófia: Roger Federer
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a birkózás dőljön el birkozással
ez így nevetséges...
ez így nevetséges...
- András93
Most nézem, a németnek a harmadik megnyert döntetlene volt.
És egyetlen győzelme volt.

És egyetlen győzelme volt.

Egyik legősibb, legférfiasabb sportból csináltak egy ilyet...
Persze, legyenek intések, meg parter helyzet, de ez, hogy minden szarra intenek ez vicc... hagyják már, had birkózzák már le maguk és ne a spori döntsön...
Persze, legyenek intések, meg parter helyzet, de ez, hogy minden szarra intenek ez vicc... hagyják már, had birkózzák már le maguk és ne a spori döntsön...
- András93
Az is nevetséges volt. De ez a mostani sem lett jobb.
Na, ez az orosz legalább tényleg birkózott. Megérdemelten nyert.

Na, ez az orosz legalább tényleg birkózott. Megérdemelten nyert.