Most az egyszer. Nem kell ecsetelnem, hogy nem ez a jellemző. Magam is leírtam, hogy ezen az olimpián más a helyzet.Zsombor írta:Úgy meg pláne nevetséges az egész kijelentésed, hogy fixek a meccsek és a gyengébbnek semmi esélye az erősebb ellen, hogy a toronymagas esélyes szerbek pl az utolsó helyen jutottak tovább. És kb bárki odaérhet most a végére.
Egy akkora piacon ezek nem számítanak nagy számoknak. De értem, mit akarsz mondani, a semminél ez is több. Jogos.WNBA-s meccseken átlag 7 és fél ezer néző van. Tévében meg 202 ezren nézik, mikor az ESPN közvetít. Női focimeccseken meg 5 ezren vannak kint. Természetesen az USA-ról van szó.
Tudom, hogy vannak. De aki még szereti a sportot, még az sem mindig látja/érti ezeket.Ja és attól, hogy te nem értesz hozzá, nem jelenti azt, hogy ott nincsenek különböző figurák meg taktikák.
Kérdezek valamit. Ha egy vizilabda meccset nézel, azért teszed, mert hú de izgalmas, hogy minden 10 másodpercben belefújnak, mert egymás nadrágját ráncigatják, víz alá nyomják a másikat, stb, vagy mert Magyarország éremesélyes?
És ha akkora baromságokat beszélek, miért aggaszta a sport jövője azokat, akik ebből élnek?
Te nem érted meg, hogy én mit szeretek ebben a sportban, én pedig azt nem, hogy nektek mi tetszik benne. Szeirntem lassan itt le is zárhatjuk, mielőtt valamelyik moderátor berág.