Miért kell folyamatosan tönkretenni azt amiért a sportoló éveket gürizik.
A birkózás szabályait sürgősen megkellene reformálni mert ez így nonszensz.
A csajoknak meg grat.!

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 16., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 10:36
Ez első rsézére csak annyit írok. Az enyém is csak egy vélemény, lehet hülyeség, erről meg is lehet engem győzni, de érvekkel. Lealacsonyító válaszokkal, nevető szmájlikkal nem, sőt.Realista24 írta:Ha leírod, hogy a vízilabda felesleges mint sport, akkor szerintem ne lepődj meg. Aztán pedig hiába korrigálsz, aki eddig olvasta a hsz-ed, lehet nem fogja.
Népszerűségi és nézettségi adatokat szívesen fogadok az említett sportokról.
A női fociban is ők a legerősebbek, mégsem nézi őket senki. Sőt, a női NBA sem maradhatna fenn a férfi NBA nélkül.Remélem azt tudod, hogy női vízilabdában jó ideje az USA a legerősebb. Férfiaknál is Pekingben döntősök voltak. Ráadásul Ausztrália is régebb óta ott van. Főleg nőknél.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. augusztus 16., kedd 10:16
Remélem azt tudod, hogy női vízilabdában jó ideje az USA a legerősebb. Férfiaknál is Pekingben döntősök voltak. Ráadásul Ausztrália is régebb óta ott van. Főleg nőknél.ericco írta:Csak én olyan sportot vettem elő, amit nem szabad, mert Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 10:05
Ha leírod, hogy a vízilabda felesleges mint sport, akkor szerintem ne lepődj meg. Aztán pedig hiába korrigálsz, aki eddig olvasta a hsz-ed, lehet nem fogja.De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 9:48
Ezt senki sem cáfolta. Csak én olyan sportot vettem elő, amit nem szabad, mert Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu. Csak kár, hogy magát a sportot szinte senki sem nézi világszinten. Nekem konkrétan nem tetszik, volt érdeklődés a részemről, ez természetes, de óriási értelmetlenségnek láttam.Számomra az olimpia nagy része ilyen..este még megy a háttérben a tv, reggel pedig megnézem az eredményeket, de az tuti, hogy éjjel nem maradtam fenn egyik sportágat sem megnézni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 16., kedd 9:35
Számomra az olimpia nagy része ilyen..este még megy a háttérben a tv, reggel pedig megnézem az eredményeket, de az tuti, hogy éjjel nem maradtam fenn egyik sportágat sem megnézni.ericco írta:Természetesen egyik sport sem felesleges, ez picit szerencsétlen megfogalmazás volt, de én bizony nem ejtenék krokodillkönnyeket, ha eltűnne az olimpiákról. Máskor úgysem nagyon nyomják a képünkbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 9:31
Lehet, hogy téged nem érdekel, de a magyarokat igen, mivel éremesélyesek vagyunk mind a két nemben.Nem kell egyet érteni, de az tény, hogy az embereket nem érdekli (magyar-szerben 300 néző a helyszínen, tv-ből pedig kb 4 országból nézik), és a NOB is fontolóra veszi, hogy a baseball után ezt is kiveszik.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 9:28
Nem kell egyet érteni, de az tény, hogy az embereket nem érdekli (magyar-szerben 300 néző a helyszínen, tv-ből pedig kb 4 országból nézik), és a NOB is fontolóra veszi, hogy a baseball után ezt is kiveszik.Realista24 írta:Felesleges a vízilabda mint sport? Jóságos ég.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 9:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 16., kedd 8:39
Csak a vízilabdához szólnék hozzá, bírkózást nem nézek, a vívásban szerintem pedig nem teljesen van igazad. Szerintem ez a sport teljesen felesleges. Az ember megnéz három meccset, azután semmi újdonság nem éri. Látott minden trükköt, mozdulatot, stb. Hihetetlenül szétfújt szenvedés az egész, arról szól, hogy tépjük le a másik tökét a víz alatt. Nincs benne a meglepetésfaktor sem, nagyon, de nagyon ritkán kapja el a gyengébb csapat az erősebbet. Az egész sport úgy felesleges, ahogy van, nem hiába a pletykák arról, hogy kiveszik az olimpiai sportágak közül. Mondjuk egy-két nemzeten kívül a kutyát sem érdekli ez a sport, teljesen jogosan.ziro4vr írta:Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 16., kedd 4:18
Na a noi 400-on is egy ilyen bevetodes dontott az aranyrol.numberone1 írta:Elvesztette az egyensulyat es elesett volna, aztan vetodott. Szerencsejere ez a celvonal elott tortent.Marci77 írta:110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamabanHa elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 16., kedd 3:20
Elvesztette az egyensulyat es elesett volna, aztan vetodott. Szerencsejere ez a celvonal elott tortent.Marci77 írta:110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamabanHa elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 16., kedd 2:21
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 16., kedd 1:27
Egyébként igen, pontosan ez fogalmazódik meg bennem most nap mint nap, pont ennél a három sportnál.Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 16., kedd 0:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 16., kedd 0:34
HozzászólásSzerző: matador » 2016. augusztus 15., hétfő 23:56
Ezt úgy írod, mintha bírón még nem múlt volna fociban egyetlen meccs vagy nagy cím sem.ziro4vr írta:Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. augusztus 15., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 15., hétfő 23:22
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem