Egyéb sportok
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Egyéb sportok - Olimpia
Pedig a kézilabdánál nincsen pörgősebb, gyorsabb sportág. Ezért sem értem miért nem terjedt el Amerikába, amikor ott mindig a dinamizmust, és gyorsaságot hangsúlyozzák, pl. jégkorong, kosárlabda. Ennél gyorsabb, izgalmasabb sportág pedig nem kell.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ugyanígy vagyok a kézivel én is, és ugyanúgy nem tartom azt feleslegesnek. De hogy tisztázzam, az vizilabdát is csak az olimpiára tartom annak. Ha belegondoltok, olyan sport nincs, ami felesleges, amíg van legalább egy ember, aki űzi és örömét leli benne.morientes írta:Èn nem szeretem a kèzit.Körbedobálják a hatost,ugyan azok a mozdulatok,trükkök...szètfújják stb
De meg sem fordul a fejemben hogy fölösleges lenne.
Kéziben azért komolyabb pénzek forognak, több a játékos, a klub és a színvonalas liga is.Ahogy a kèzilabda is,pedig abban már csak szeretnènk az lenni
És ha jól tudom, kéziben sosem voltunk szűk elit. Voltak rendkívüli évek, de tartósan sosem voltunk az elitben.
Merci Zizou!
most ismetlil az elcsalt birkozast. elkepszto biroi dontes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ahogy a kèzilabda is,pedig abban már csak szeretnènk az lenni.A pólóban legalább mèg mindig Top nègy vagyunk.Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu.
Èn nem szeretem a kèzit.Körbedobálják a hatost,ugyan azok a mozdulatok,trükkök...szètfújják stb

De meg sem fordul a fejemben hogy fölösleges lenne.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Komoly futás volt 800-on.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
Most az egyszer. Nem kell ecsetelnem, hogy nem ez a jellemző. Magam is leírtam, hogy ezen az olimpián más a helyzet.Zsombor írta:Úgy meg pláne nevetséges az egész kijelentésed, hogy fixek a meccsek és a gyengébbnek semmi esélye az erősebb ellen, hogy a toronymagas esélyes szerbek pl az utolsó helyen jutottak tovább. És kb bárki odaérhet most a végére.
Egy akkora piacon ezek nem számítanak nagy számoknak. De értem, mit akarsz mondani, a semminél ez is több. Jogos.WNBA-s meccseken átlag 7 és fél ezer néző van. Tévében meg 202 ezren nézik, mikor az ESPN közvetít. Női focimeccseken meg 5 ezren vannak kint. Természetesen az USA-ról van szó.
Tudom, hogy vannak. De aki még szereti a sportot, még az sem mindig látja/érti ezeket.Ja és attól, hogy te nem értesz hozzá, nem jelenti azt, hogy ott nincsenek különböző figurák meg taktikák.
Kérdezek valamit. Ha egy vizilabda meccset nézel, azért teszed, mert hú de izgalmas, hogy minden 10 másodpercben belefújnak, mert egymás nadrágját ráncigatják, víz alá nyomják a másikat, stb, vagy mert Magyarország éremesélyes?
És ha akkora baromságokat beszélek, miért aggaszta a sport jövője azokat, akik ebből élnek?
Te nem érted meg, hogy én mit szeretek ebben a sportban, én pedig azt nem, hogy nektek mi tetszik benne. Szeirntem lassan itt le is zárhatjuk, mielőtt valamelyik moderátor berág.
Merci Zizou!
Jók ezek a hasraütéses tények. Kíváncsiságból rákerestem, WNBA-s meccseken átlag 7 és fél ezer néző van. Tévében meg 202 ezren nézik, mikor az ESPN közvetít. Női focimeccseken meg 5 ezren vannak kint. Természetesen az USA-ról van szó.ericco írta: A női fociban is ők a legerősebbek, mégsem nézi őket senki. Sőt, a női NBA sem maradhatna fenn a férfi NBA nélkül.
A női pólóra méginkább érvényes, ami a férfira. Kevés ország veszi komolyan, így könnyebb annak a párnak, aki igen, komolyabb eredményt elérnie.
Szóval az a lényeg, hogy nincs semmi kézzelfogható adatod, csak neked pl nem szimpatikus a vízilabda, ezért azt mondod, hogy a kutya nem nézi, és felesleges.
Ja és attól, hogy te nem értesz hozzá, nem jelenti azt, hogy ott nincsenek különböző figurák meg taktikák. Mint mikor megkérdezel egy szimpla embert, aki nem néz focit és nem is ért hozzá, azt mondja csak szaladgálnak a labdával és megpróbálnak gólt rúgni. Na, az is annyira vehető komolyan, mint a te elmúlt néhány hozzászólásod.
Úgy meg pláne nevetséges az egész kijelentésed, hogy fixek a meccsek és a gyengébbnek semmi esélye az erősebb ellen, hogy a toronymagas esélyes szerbek pl az utolsó helyen jutottak tovább. És kb bárki odaérhet most a végére.
Most ez a tegnapi bírkózásos ki...szás megint mi volt?
Miért kell folyamatosan tönkretenni azt amiért a sportoló éveket gürizik.
A birkózás szabályait sürgősen megkellene reformálni mert ez így nonszensz.
A csajoknak meg grat.!
Miért kell folyamatosan tönkretenni azt amiért a sportoló éveket gürizik.
A birkózás szabályait sürgősen megkellene reformálni mert ez így nonszensz.
A csajoknak meg grat.!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ericco
- Kapcsolat:
Ez első rsézére csak annyit írok. Az enyém is csak egy vélemény, lehet hülyeség, erről meg is lehet engem győzni, de érvekkel. Lealacsonyító válaszokkal, nevető szmájlikkal nem, sőt.Realista24 írta:Ha leírod, hogy a vízilabda felesleges mint sport, akkor szerintem ne lepődj meg. Aztán pedig hiába korrigálsz, aki eddig olvasta a hsz-ed, lehet nem fogja.
Népszerűségi és nézettségi adatokat szívesen fogadok az említett sportokról.
A második részre pedig elég ha csak beírod a google-ba, hogy vízilabda népszerűsége. Az utóbbi években elég gyakran foglalkoznak a kérdéssel, főleg amióta a NOB mérlegeli a sport jövőjét az olimpiákon.
nem mai cikk, de pont ezidőtájt, a londoni olimpia előtt kezdtek el komolyabban foglalkozni a kérdéssel az illetékesek. Már a 2014-es EB-re is úgy tekintettek, mint fordulópontra, tisztában vannak vele, hogy más lett a Világ, a sportot népszerűsíteni kell, ha nem akarják, hogy eltűnjön és csak pár országban játszák. Mondjuk pont az idei olimpián úgy néz ki, picit felzárkózott a többi csapat is a vezető négyesre, ez rosszat nem fog tenni.
Nézettségi adatokat padig csak Magyarországról találtam (azok természetesen nem rosszak), világszinten lehet nem is mérik
A női fociban is ők a legerősebbek, mégsem nézi őket senki. Sőt, a női NBA sem maradhatna fenn a férfi NBA nélkül.Remélem azt tudod, hogy női vízilabdában jó ideje az USA a legerősebb. Férfiaknál is Pekingben döntősök voltak. Ráadásul Ausztrália is régebb óta ott van. Főleg nőknél.
A női pólóra méginkább érvényes, ami a férfira. Kevés ország veszi komolyan, így könnyebb annak a párnak, aki igen, komolyabb eredményt elérnie.
Merci Zizou!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Remélem azt tudod, hogy női vízilabdában jó ideje az USA a legerősebb. Férfiaknál is Pekingben döntősök voltak. Ráadásul Ausztrália is régebb óta ott van. Főleg nőknél.ericco írta:Csak én olyan sportot vettem elő, amit nem szabad, mert Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha leírod, hogy a vízilabda felesleges mint sport, akkor szerintem ne lepődj meg. Aztán pedig hiába korrigálsz, aki eddig olvasta a hsz-ed, lehet nem fogja.De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
Népszerűségi és nézettségi adatokat szívesen fogadok az említett sportokról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Az általad példának felhozott 3 sportág világszinten csak picit népszerűbb, mint a vízilabda. Pl. csak a nagy amerikai egyetemek mekkora presztízst tulajdonítanak mindhárom sportnak.
A magyar nemzet pedig épp beletartozik abban a négybe, ahol népszerű a sport, megértem, hogy elsőre hülyeségnek tűnik, amit írok. De ha belegondolunk picit, távolról, kivülállóként próbálunk erre a sportra tekinteni, bizony ugyanez a helyzet, mint a baseballal volt. Ott is pont 4 ország volt érdekelt igazán (USA, Kuba, Japán és Dél-Kórea). És ott picit többen élnek, mint itt és volt jugó tagállamokban.
De vegyék vissza a krikettet. Számunkra értlemetlen f@szság, de vannak országok, ahol a legnézettebb, legnépszerűbb sport.
Pl. a kosárlabdát sem szeretem, nem is tudom játszani, de eszembe sem jutna úgy gondolni rá, mint a vizilabdára, mert népszerű sport. Pedig azt is szétfújják újabban, egy rakás érdekes bírói döntés születik, stb. Viszont itt-ott letudok ülni és meg tudom nézni.
De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
A magyar nemzet pedig épp beletartozik abban a négybe, ahol népszerű a sport, megértem, hogy elsőre hülyeségnek tűnik, amit írok. De ha belegondolunk picit, távolról, kivülállóként próbálunk erre a sportra tekinteni, bizony ugyanez a helyzet, mint a baseballal volt. Ott is pont 4 ország volt érdekelt igazán (USA, Kuba, Japán és Dél-Kórea). És ott picit többen élnek, mint itt és volt jugó tagállamokban.
De vegyék vissza a krikettet. Számunkra értlemetlen f@szság, de vannak országok, ahol a legnézettebb, legnépszerűbb sport.
Ezt senki sem cáfolta. Csak én olyan sportot vettem elő, amit nem szabad, mert Magyarország vizilabda nagyhatalom, szóval tabu. Csak kár, hogy magát a sportot szinte senki sem nézi világszinten. Nekem konkrétan nem tetszik, volt érdeklődés a részemről, ez természetes, de óriási értelmetlenségnek láttam.Számomra az olimpia nagy része ilyen..este még megy a háttérben a tv, reggel pedig megnézem az eredményeket, de az tuti, hogy éjjel nem maradtam fenn egyik sportágat sem megnézni.
Pl. a kosárlabdát sem szeretem, nem is tudom játszani, de eszembe sem jutna úgy gondolni rá, mint a vizilabdára, mert népszerű sport. Pedig azt is szétfújják újabban, egy rakás érdekes bírói döntés születik, stb. Viszont itt-ott letudok ülni és meg tudom nézni.
De ami leginkább zavar, és e fórum nagy hibája, a ledegradáló, bagatelizáló válaszok, ellenérvek nélkül (jó, Realista ezt pótolta).
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Számomra az olimpia nagy része ilyen..este még megy a háttérben a tv, reggel pedig megnézem az eredményeket, de az tuti, hogy éjjel nem maradtam fenn egyik sportágat sem megnézni.ericco írta:Természetesen egyik sport sem felesleges, ez picit szerencsétlen megfogalmazás volt, de én bizony nem ejtenék krokodillkönnyeket, ha eltűnne az olimpiákról. Máskor úgysem nagyon nyomják a képünkbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kajak-kenu és egyéb evezős sportok, csak húzzák, meg lapátolnak egy egyenes szakaszon, nincs értelme.
Úszás, ugyanez, csapkodnak a vízben, de csak oda-vissza bohóckodnak.
Vívás? Sokat várnak, majd böknek, ha közeledik a vége és az egyik hátrányban van, az aktívabb lesz...van értelme? Előre tudni lehet a taktikákat...
Lehet folytatni, kíváncsi vagyok hány marad...
Úszás, ugyanez, csapkodnak a vízben, de csak oda-vissza bohóckodnak.
Vívás? Sokat várnak, majd böknek, ha közeledik a vége és az egyik hátrányban van, az aktívabb lesz...van értelme? Előre tudni lehet a taktikákat...
Lehet folytatni, kíváncsi vagyok hány marad...

Lehet, hogy téged nem érdekel, de a magyarokat igen, mivel éremesélyesek vagyunk mind a két nemben.Nem kell egyet érteni, de az tény, hogy az embereket nem érdekli (magyar-szerben 300 néző a helyszínen, tv-ből pedig kb 4 országból nézik), és a NOB is fontolóra veszi, hogy a baseball után ezt is kiveszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nem kell egyet érteni, de az tény, hogy az embereket nem érdekli (magyar-szerben 300 néző a helyszínen, tv-ből pedig kb 4 országból nézik), és a NOB is fontolóra veszi, hogy a baseball után ezt is kiveszik.Realista24 írta:Felesleges a vízilabda mint sport? Jóságos ég.
Természetesen egyik sport sem felesleges, ez picit szerencsétlen megfogalmazás volt, de én bizony nem ejtenék krokodillkönnyeket, ha eltűnne az olimpiákról. Máskor úgysem nagyon nyomják a képünkbe.
Merci Zizou!
Hú. Ez azért nem volt semmi komment.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felesleges a vízilabda mint sport? Jóságos ég.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Csak a vízilabdához szólnék hozzá, bírkózást nem nézek, a vívásban szerintem pedig nem teljesen van igazad. Szerintem ez a sport teljesen felesleges. Az ember megnéz három meccset, azután semmi újdonság nem éri. Látott minden trükköt, mozdulatot, stb. Hihetetlenül szétfújt szenvedés az egész, arról szól, hogy tépjük le a másik tökét a víz alatt. Nincs benne a meglepetésfaktor sem, nagyon, de nagyon ritkán kapja el a gyengébb csapat az erősebbet. Az egész sport úgy felesleges, ahogy van, nem hiába a pletykák arról, hogy kiveszik az olimpiai sportágak közül. Mondjuk egy-két nemzeten kívül a kutyát sem érdekli ez a sport, teljesen jogosan.ziro4vr írta:Amúgy ilyenkor jön rá az ember, hogy az év többi napján miért nem néz ilyen sportokat. A vívás is, ez is, amúgy a vizilabda is. A spori játéka, mikor milyen kedve van, vagy ki keni meg jobban a zsemléjét.
Merci Zizou!
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na a noi 400-on is egy ilyen bevetodes dontott az aranyrol.numberone1 írta:Elvesztette az egyensulyat es elesett volna, aztan vetodott. Szerencsejere ez a celvonal elott tortent.Marci77 írta:110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamabanHa elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Elvesztette az egyensulyat es elesett volna, aztan vetodott. Szerencsejere ez a celvonal elott tortent.Marci77 írta:110 gaton a csavo elorerepulve ert be a 4. helyen az elofutamabanHa elesett akkor is vicces, meg ha direkt volt akkor is
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou