de hogy jön ide az arsenal?pheco írta:Jamesziro4vr írta:Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 16., kedd 10:28
de hogy jön ide az arsenal?pheco írta:Jamesziro4vr írta:Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 16., kedd 8:11
Az jó, mert én se ezt írtam.R.M.C.F írta:Az "ék" játék nem labdatartós foci.Nem tud tipikus eket játszani a labdatartos fociban.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 16., kedd 0:59
A bemutatasa alatt, a beszede kozben, a beszede utan, nekem ugy tunt hogy flegma es nagykepu. Nem akarok olyat belelatni az egeszbe ami lehet hogy nincs, de nekem elegge ugy tuntziro4vr írta:Egyébként benne lehetne, hogy a gyerek lő fontos gólokat, mert sebessége van és érkezni tud, jó csere is lehetne fontos meccseken. Csak attól tartok, hogy most a bemutatás, az összeg amit fizetnének érte, Perez szavai, szóval elültették a bogarat a fejébe, hogy ő mekkora faszagyerek. Aztán mikor felépül mindenki, pados lesz, majd tavaszra leenged, mint Jesé feneke, és csak téblábolni fog, mikor becserélik.
Asensio meg Lucas nagyon hasznos cserék lesznek előre, de tőlük nem várható annyi gól, ahogy a kp sem túl termékeny. Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl.
Kerlon, továbbra is tárgyi tévedés. Szó nincs erről. Az a deep lying forward amiről beszélsz, de még azt sem mondanám rá teljesen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 15., hétfő 23:32
Jamesziro4vr írta:Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 15., hétfő 22:55
Az "ék" játék nem labdatartós foci.Nem tud tipikus eket játszani a labdatartos fociban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 15., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 15., hétfő 22:51
Amire te gondolsz azaz árnyék ék.Kerlon írta: Nem azért hamis 9es, mert kevés gólt lő. Nem tud tipikus eket játszani a labdatartos fociban. De másod vonalban jobban mozog, ha ravezetheti és van területe. Vagy a kontra fociban...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 15., hétfő 22:47
Nem azért hamis 9es, mert kevés gólt lő. Nem tud tipikus eket játszani a labdatartos fociban. De másod vonalban jobban mozog, ha ravezetheti és van területe. Vagy a kontra fociban...ziro4vr írta:A túrót hamis kilences. Attól, mert valaki kevés gólt lő, nem lesz az.Kerlon írta:Szerintem Morata olyan hamis 9es fele. Mindegy azért reméljük, hogy odateszi magát, tapasztalata már van és ha már itt van, akkor bízzunk benne egy kicsit, fejlődhet is. CR meg Bale mellett meg csak nem mer majd flegmazni.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 15., hétfő 22:45
Az olyan hamiskás.ziro4vr írta:A túrót hamis kilences. Attól, mert valaki kevés gólt lő, nem lesz az.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 15., hétfő 22:37
ziro4vr írta:A túrót hamis kilences. Attól, mert valaki kevés gólt lő, nem lesz az.Kerlon írta:Szerintem Morata olyan hamis 9es fele. Mindegy azért reméljük, hogy odateszi magát, tapasztalata már van és ha már itt van, akkor bízzunk benne egy kicsit, fejlődhet is. CR meg Bale mellett meg csak nem mer majd flegmazni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 22:32
A túrót hamis kilences. Attól, mert valaki kevés gólt lő, nem lesz az.Kerlon írta:Szerintem Morata olyan hamis 9es fele. Mindegy azért reméljük, hogy odateszi magát, tapasztalata már van és ha már itt van, akkor bízzunk benne egy kicsit, fejlődhet is. CR meg Bale mellett meg csak nem mer majd flegmazni.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. augusztus 15., hétfő 22:06
Hát ha hamis alatt gyenge kínai utánzatot értesz, akkor egyetértek.Kerlon írta:Szerintem Morata olyan hamis 9es fele. Mindegy azért reméljük, hogy odateszi magát, tapasztalata már van és ha már itt van, akkor bízzunk benne egy kicsit, fejlődhet is. CR meg Bale mellett meg csak nem mer majd flegmazni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 15., hétfő 22:01
A keret 90%-a jobb nála, és akkor még az edzőjét is Zidane-nak hivják...Szerintem Morata olyan hamis 9es fele. Mindegy azért reméljük, hogy odateszi magát, tapasztalata már van és ha már itt van, akkor bízzunk benne egy kicsit, fejlődhet is. CR meg Bale mellett meg csak nem mer majd flegmazni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 15., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 15., hétfő 21:43
Ám legyen, induljon nulláról nálam is, de félek, hogy ott fog maradni.Nálam nulláról indul,bár ezt ő nem így érzi.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 21:41
Tudom, én csak reménykedem, ha már marad.Irónia akart lenni.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 15., hétfő 21:40
Kerlon írta:Szerintem nem kudarc ez a nyár. Morata személyében mégis betömtünk egy évek óta tátongó lyukat, még az is lehet, hogy hasznos lesz (bár kevés az esély, de nonamekkel sem biztos, hogy jobban jártunk volna). Asensioval szerintem remekül bővült a támadószekció. Casemiro alternatíva továbbra sincs, de azt láttuk, hogy egy-egy meccsre nélküle is megvagyunk. Egyedül Kantéért kár. Ha véletlen meg behúzzuk Alabat, akár 80 millióért, akkor meg maximálisan sikerült egy tökéletes keretet összerakni, akár két évre.
Irónia akart lenni.Akkor egy rossz szavam nem lesz rá. De ha a Sevillás flegma formáját hozza, meg az előszezonost, vagy EB-s verziót, akkor összecsomagolom, amikor meccsre megyek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 21:37
Akkor egy rossz szavam nem lesz rá. De ha a Sevillás flegma formáját hozza, meg az előszezonost, vagy EB-s verziót, akkor összecsomagolom, amikor meccsre megyek.Ezt nem értem...hát pont most mondta,hogy mindent belead.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 15., hétfő 21:36
Ezt nem értem...hát pont most mondta,hogy mindent belead.Realista24 írta:Ezzel egyetértek, kivéve a maximálisan szót. Morata velünk van.Kerlon írta:Ha véletlen meg behúzzuk Alabat, akár 80 millióért, akkor meg maximálisan sikerült egy tökéletes keretet összerakni, akár két évre.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem