HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 2., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 2., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. augusztus 2., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 2., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 2., péntek 9:37
Az lenne a legjobb neki is, meg nekünk is. Csak túl sokat cikkeznek/tek (mostanában mintha nem olvastam volna), hogy a portugál távozik, távozni akar, ez keresi, meg az, vagy bevonnák egy üzletbe, etc.madridronie írta:Állítólag (AS) most, hogy a klub meghosszabbította a szerződését szívesen eligazolna 1 év kölcsönbe, hogy biztos helye legyen a jövő évi orosz vb. keretben, amit maga Capello papa is bőszen támogatna!Ők heten kiegészülve Nacho, mint 4. hátvéd, és egyben Jolly joker is, mivel a két szélső poszton is bevethető, és Cheryshev duóval, több mint tökéletes. Ugyanakkor pont az utóbbi miatt érzem azt, hogy lesz még távozó, Coentrao személyében. Szerintem a padozás sem tetszik neki, és ezen kívül nem hiába hozták fel az oroszt a nagyokhoz, hogy aztán 3. számú balhátvédként semmit se játsszon. Igaz bevethető az egész baloldalon kb, elől, középen, és most már úgy néz ki hátul is, és hozzáteszem nem is rossz egyébként. Nem sok sót enne meg hátul, ha Coentrao maradna, előle meg már így is sokan vagyunk. Ezért érzem én úgy, hogy a portugál távozni fog, és Denis lesz Marcelo mögött.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 2., péntek 9:19
Állítólag (AS) most, hogy a klub meghosszabbította a szerződését szívesen eligazolna 1 év kölcsönbe, hogy biztos helye legyen a jövő évi orosz vb. keretben, amit maga Capello papa is bőszen támogatna!Ők heten kiegészülve Nacho, mint 4. hátvéd, és egyben Jolly joker is, mivel a két szélső poszton is bevethető, és Cheryshev duóval, több mint tökéletes. Ugyanakkor pont az utóbbi miatt érzem azt, hogy lesz még távozó, Coentrao személyében. Szerintem a padozás sem tetszik neki, és ezen kívül nem hiába hozták fel az oroszt a nagyokhoz, hogy aztán 3. számú balhátvédként semmit se játsszon. Igaz bevethető az egész baloldalon kb, elől, középen, és most már úgy néz ki hátul is, és hozzáteszem nem is rossz egyébként. Nem sok sót enne meg hátul, ha Coentrao maradna, előle meg már így is sokan vagyunk. Ezért érzem én úgy, hogy a portugál távozni fog, és Denis lesz Marcelo mögött.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 2., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 2., péntek 0:02
sonic írta:Amugy erdekes hogy Ancelotti pont a minap nyilatkozta hogy Ronaldonak nem kell visszajarnia vedekezni. Csodalkoztam is hogy ezt igy kijelenti nyiltan... Majd meglatjuk.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 1., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 1., csütörtök 22:09
Eloszor teljesitsen, lassuk rajta hogy kuzd a palyan es egy ido utan lesz reflektorfeny meg taps vihar is.Kerlon írta:Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
HozzászólásSzerző: miró » 2013. augusztus 1., csütörtök 20:38
érje el hogy legyen neki.Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 1., csütörtök 20:27
70-80+DM és Coentrao. Valami ilyesmi lesz a vége...hát nem olcsó mulatság az biztos. Bár a walesi egy személyben pótolja mindkettőt. Ha belegondolok amúgy, hogy baloson lesz egy Marcelo-CR duó, a jobboson meg Carvajal és Bale...hát ütni fog, mint az ipari áram.mohaola írta:Ami az árát illeti közel sem biztos hogy ennyiért fog jönni amit a lapok kitalálnak, valamivel el kell adni az újságot, és mivel ha nem Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel, biztos viszik mint a cukrot,
szerintem 70-80 millió körüli összeg lesz az amiért el fogjuk hozni.
Ha minden igaz akkor Coentrao kimaradt a keretből izomsérülés miatt, lehetséges nem akarják kockáztatni a sérülést mivel Bale üzlet részese lesz a portugál?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 20:22
Én továbbra is azt mondom; 100X-szor inkább ilyen kellemes problémáink legyenek, meg a hasonló kaliberekről mennyen a megtehetjük és megéri/nem éri meg vita; mint mikor állandó jelleggel csak a "noname" arcokkal hoztak össze minket (illetve ne adj' isten még fizettünk is értük), mert ugye minden nagyágyú kiröhögött bennünket és beintett a Calderón érában vagy mikor akár csak említés szintjén is felmerülhettek ilyen Lucas Bigliak a José korszakban!Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:58
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:37
alapból kedvelem a franciát, de volt négy éve arra,h reflektorfényben legyen. 1db Higuain volt vele egy poszton és nem tudta egyértelműen kiszoritani őt(persze ez a szar rotálás hibája is). Ez a Real Madrid, türelemből itt van a legkevesebb. Azért ne igazoljuk le Bale-t,hogy a francia érezze a törődést? Az élet kemény.Kerlon írta:Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:29
De ez kinek bibi (csak azoknak, akik nem értenek egyet ezzel az üzlettel és transzferrel itt meg más fórumokon ilyen-olyan okból)??? Mert hogy a jelek szerint a Real Madridnak, az elnöknek és az edzői stábnak (vagyis akiké a felelősség és az elszámolási kötelezettség a sociók irányába) ez egyáltalán nem jelent problémát (hozzáteszem valószínűleg nem véletlenül), sőt; innentől kezdve ....És akkor kanyarodjunk vissza ahhoz hogy nem az árát sokallják a népek.Pedig pont hogy az általad leírtak alapján lalapján is az jön le,hogy tulajdonképp még is ez a legnagyobb bibi.Az ára.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:27
Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...Remy írta:Amúgy engem nem érdekel, ha a CR-Bale páros szerez mondjuk 80 gólt, és Benzema csak 20-at (minden sorozatot egybevéve), HA akkor szerzi, amikor szükség van rá. Az volt sokáig a baja a csapatnak, ha CR nem szerzett gólt, akkor erőlködés lett a vége, és reménykedni kellett, hogy valaki belője a kapuba a labdát.Kerlon írta:Az biztos, hogyha jön Bale, akkor valakinek lőttek elöl. Benzema is veszélyben lesz, mert a két szél minimum elfog vinni a szezonban 80 gól körül.... Igaz ő is produkált már ilyet, de akkor általában Higuaínnal nem egyszerre voltak a pályán. Vagy kijön az, hogy itt Ronaldo a nagy király és Bale teljesítménye marad el jóval a várttól.
Azt akarom látni, hogy a játékosok kisegítik egymást. Ha nem megy CR-nek, akkor menjen a többieknek stb stb. Lényeg, hogy ne CR-től függjünk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:25
Amúgy engem nem érdekel, ha a CR-Bale páros szerez mondjuk 80 gólt, és Benzema csak 20-at (minden sorozatot egybevéve), HA akkor szerzi, amikor szükség van rá. Az volt sokáig a baja a csapatnak, ha CR nem szerzett gólt, akkor erőlködés lett a vége, és reménykedni kellett, hogy valaki belője a kapuba a labdát.Kerlon írta:Az biztos, hogyha jön Bale, akkor valakinek lőttek elöl. Benzema is veszélyben lesz, mert a két szél minimum elfog vinni a szezonban 80 gól körül.... Igaz ő is produkált már ilyet, de akkor általában Higuaínnal nem egyszerre voltak a pályán. Vagy kijön az, hogy itt Ronaldo a nagy király és Bale teljesítménye marad el jóval a várttól.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem