Alaba megszerzése viszont még mindig prioritás lenne nálam. Vele megvalósulhatna RMCF vkp nélküli álma

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. augusztus 15., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 15., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 15., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 15., hétfő 11:40
Nagyon tünetmentes, hogy pl mindkét BL Döntőn sérült volt, de ha közelebbi példa kell vissza lehet nézni a mikrofondobálós videót a magyarok elleni meccs előtt, hogy "sétált"...Ronaldo09 írta:
Mitől fos a térde,ezt nem értem??2éve volt egy térdsérülése,de még csak nem is szakadt.Azóta ezt szajkózzák itt sokan,holott nem újúlt ki,nem hagyott ki miatta egy percet sem,igazából problémamentes.
Csak érdekel honnan vannak olyan orvosi információink,amiről lehet még Cr sem tud.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. augusztus 15., hétfő 11:39
Ha 2-3 meccsen csak Ronaldot figyeled es nem a labdat, majd visszanezed, hogy par evvel ezelott hogy jatszott, akkor latni fogod, hogy a terde miatt joval kevesebbet vallal, sokkal inkabb a sajat maga biztonsagara torekszik.Ronaldo09 írta:de kevésnek találtam a releváns imformációt ahoz,hogy kijelenthessük szar a térde.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 11:20
Ahogy írtad, már minden le lett írva ezerszer, jön egy R24 klasszikus: olvass vissza.Ronaldo09 írta:Ezt megint nem értem.Aki szerint Cé térde nem fos=JÓ A TÉRDE,vagy aki szerint nincs jó állapotban=ROSSZ A TÉRDE,az menjen lengőtekézni?ziro4vr írta:AKi szerint Cé térde nem fos, értsd nincs jó állapotban, az menjen lengőtekézni. Ott egészséges mindenki.
Most is hamarabb fog visszajönni még így is, mint kéne. Nem tudom a pontos sorsolást, de az első 4-5 fordulót kiületném vele, nagyfiúk a többiek, oldják meg.
Vagy mindenki menjen, aki szerint jó, meg aki szerint nem az is?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 15., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 15., hétfő 11:11
Ezt megint nem értem.Aki szerint Cé térde nem fos=JÓ A TÉRDE,vagy aki szerint nincs jó állapotban=ROSSZ A TÉRDE,az menjen lengőtekézni?ziro4vr írta:AKi szerint Cé térde nem fos, értsd nincs jó állapotban, az menjen lengőtekézni. Ott egészséges mindenki.
Most is hamarabb fog visszajönni még így is, mint kéne. Nem tudom a pontos sorsolást, de az első 4-5 fordulót kiületném vele, nagyfiúk a többiek, oldják meg.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 15., hétfő 11:01
Zidane tett érte, hogy innen voluhasson vissza azzal, hogy akkor abbahagyta a játékot, amikor volt még benne amúgy vagy 3-4 év. Raul is visszavonhatott volna innen, ha akar, ahogy CR is megtehetné. Csak ahhoz inem időben, hanem kvázi idő előtt kéne abbahagynia a játékot. Aztán lehet, hogy magába száll, és ő fogja kérni, hogy ne játszassák annyit.Dzsi jól beszél. De én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne már innen visszavonultatni egy legendát. Talán Zidane volt az utolsó ilyen. CR lehetne a kovetkezo, jó lenne nem olyan helyzetbe hozni őt is, hogy elvagyodjon innen
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 15., hétfő 10:45
Realista24 írta:...
Mi van veled?![]()
Én csak azért venném meg, hogy a Camp Nouba elvigyem mutogatni, amúgy a lelátóra se ültetném le, mert csak odasz.rna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 15., hétfő 10:30
Hát igen.wZoLee7 írta:Elso lepeskent passzolja at a szabadokat teljesen es akkor elhiszem h a csapat az elso
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 15., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 15., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 10:17
Te is beszéltél a dokijával, mint én?ziro4vr írta:AKi szerint Cé térde nem fos, értsd nincs jó állapotban, az menjen lengőtekézni. Ott egészséges mindenki.
Ezzel sem lehet vitatkozni.cé térde problémamentes. james meg ügyes jobb lábbal.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 15., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 15., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 10:04
Hosszú lenne ezt elmagyarázni neked.Csak érdekel honnan vannak olyan orvosi információink,amiről lehet még Cr sem tud.
Nem kötelező olvasni.Amúgy meg lassan lerágott csont ez a téma,mindkét oldal meggyőzhetetlen a másik által,az összes érv fel lett sorakoztatva pro és kontra,nem halad sehova a vita,előrelépés csak akkor lesz ha valaki megunja.
Nincs közöm egyik hírhez semBár tudom, hogy csak ki akart engesztelni R24, mert egyik négere sem jött végül.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 15., hétfő 9:59
Mitől fos a térde,ezt nem értem??2éve volt egy térdsérülése,de még csak nem is szakadt.Azóta ezt szajkózzák itt sokan,holott nem újúlt ki,nem hagyott ki miatta egy percet sem,igazából problémamentes.Realista24 írta:Mi a gond a mondattal?Egyesek szerint rászolgált... na jól van.
Vagy szerinted normális, hogy 80ból egy szabadrúgást rúg be, és a 81-hez is ő áll hozzá?
Normális, hogy fos térddel is minden meccset végig kell nyomnia?
Normális, hogy be van feszülve és szétkúrja az ideg, ha nem ő lövi a gólt és ezt a csapattársak "mosolyogva" elviselik?
Szerintem nem, valaki szerint igen.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem