Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök...lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:12
Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök...lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 15., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 15., hétfő 0:28
Denis potolja Init ugy tunik, ma is o allt be helyette, az elso gol elott o tette oda a labdat Arda mellkasara. Szimpatikus gyerek nagyon, messze van Initol, de a lenduletet es a varatlanabb megoldasokat, amik Ini kivalasaval el szoktak tunni, ugy tunik tudja nagyjabol hozni, ami mar alapbol nagy segitseg, es hiany volt tavaly.numberone1 írta: Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:49
Nem tényező, de szűkül a kör, ami nekünk csak jó. Elvileg combizom húzódása van, mondjuk az nem para.numberone1 írta:Matyi nem tenyezo
Egyébként én is így vagyok vele, minél rövidebbek, annál jobb.dzsi91 írta:Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:45
numberone1 írta:Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak.Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo
Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:37
Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak.Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo
Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:37
Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.M1Ö írta:Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:34
Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.M1Ö írta:Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:30
Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:27
Megserult mind ketto.M1Ö írta:2 meccse. nem? Meg Mathieu-vel és Iniesta-val mi történt, hogy olyan hamar lehozták őket? Sérülés?Navamiro írta:Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:26
2 meccses nem? Meg Mathieu-vel és Iniesta-val mi történt, hogy olyan hamar lehozták őket? Sérülés?Navamiro írta:Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 14., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. augusztus 14., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 13., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. augusztus 13., szombat 12:59
Az elmúlt 3 évben, 3 döntőt játszottak, 3 világversenyen. A nagy káosz miatt nem tudtak felkészülni kizárólag a döntőre, ugye? A játékosok 90%-a európai top csapatokban játszik, és a legjobb körülmények között készülnek. Bár gondolom szerinted 2 hét alatt úgy megzavarták Messit az összetartás alatt, hogy a VB-n nem volt jobb dolga, mint sétálgatni. Meg ott külön megkérték őket, hogy amennyiben tizipárbaj van hagyják ki az összeset.Ha nem lettek volna fejben gyengék a döntőkben, akkor meg semmiféle káoszról nem beszélne senki.Mondjuk az sem véletlen, hogy az új kapitány első dolgai közt volt, hogy Mascherano-val és Messi-vel leüljön beszélgetni. Ahogy ő mondta, a fociról, elképzeléseiről.
Lehet akármilyen rossz az Argentin szövetség? Hát pont ez a probléma. Ahol káosz uralkodik ott felkészülni se tudsz tökéletesen. Ez elit sport kategória.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 13., szombat 10:43
A védelem nagy gyenge pont nálatok, szerintem erősebb lett. Mondjuk a jobb oldal érdekes lesz, de azon se lepődnék meg ha a francia kh gyorsan a kezdőbe kerülne, mert a jelenlegi kezdő párost szinte akárki képes volt beforgatnilesliejr írta:Szerintem ez a nyár erről is kellett, hogy szóljon. Tavaszra a Busquets, Iniesta, MSN 5öst frissen tartani. Az már más kérdés, hogy jól igazoltunk e.'shutterisland írta: a keret fiatalodott, melyult, frissult picit.1 év múlva okosabbak leszünk.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem