Mondjuk egyszerűbb lenne Alabát elhozni, egyszerre gyengítenénk az egyik fő riválist, és erősödnénk sokat. Plusz akkor biztosan elmenne Hamesz. Belegondolva az év biznisze, csak szerintem 80-ért sem adnák.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 8:57
Mi a gond a mondattal?Egyesek szerint rászolgált... na jól van.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. augusztus 15., hétfő 8:55
Egyesek szerint rászolgált... na jól van.Realista24 írta:Tetszik vagy sem, most is szent tehén. Kivételezett, amire egyesek szerint rászolgált, mások szerint meg egy Realnal nem lehet ilyen.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 15., hétfő 8:47
Szerintem vele az lesz 1-3 év múlva, hogy ő játszani akar (amit megértek), kezdőként ráadásul (ezt már kevésbé), de a teste nem bírja majd... aztán megy megint a csapkodás és a sétálás.Realista24 írta:Tetszik vagy sem, most is szent tehén. Kivételezett, amire egyesek szerint rászolgált, mások szerint meg egy Realnal nem lehet ilyen.. Viszont ha szent tehén lesz, vagy nem fogja bírni a padot, eléggé bonyolódni fog a helyzet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 8:36
Tetszik vagy sem, most is szent tehén. Kivételezett, amire egyesek szerint rászolgált, mások szerint meg egy Realnal nem lehet ilyen.. Viszont ha szent tehén lesz, vagy nem fogja bírni a padot, eléggé bonyolódni fog a helyzet.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 15., hétfő 8:33
Ez akkor nem lesz gond, ha egészen az utolsó pillanatig olyan teljesítményt hoz majd, amivel a kezdőben a helye kiérdemelt marad. Viszont ha szent tehén lesz, vagy nem fogja bírni a padot, eléggé bonyolódni fog a helyzet.jó lenne nem olyan helyzetbe hozni őt is
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 15., hétfő 6:57
Ez az eladasa sem olyan, h na akkor szoritsunk a fejehez egy pisztolyt. Vagy, h alig varjak az emberek, h lelepjen mint James eseteben.___Samy___ írta:Dzsi jól beszél. De én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne már innen visszavonultatni egy legendát. Talán Zidane volt az utolsó ilyen. CR lehetne a kovetkezo, jó lenne nem olyan helyzetbe hozni őt is, hogy elvagyodjon innen. Tett ő már annyit ezért a klubbert, hogy innen vonulhasson vissza.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 15., hétfő 6:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 15., hétfő 1:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 15., hétfő 0:36
Pedig Cé és a klub között sokkal több párhuzamot találni mint barmely eddigi játékosunknál,Zidane és Ramos az akik még a klub védjegyeit cipelik a személyiségükben is.Veidt írta:Nem akarok kotekedni, de azert nehogy mar...El Unico írta: De! Cristiano Ronaldonal jobban senki nem tudja, mit jelent a Real Madrid.
Carvajal 10 eves koraban mar itt volt, Nacho is 11, stb. Ok azok, akik tudjak hogy mit jelent a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 15., hétfő 0:06
Nem akarok kotekedni, de azert nehogy mar...El Unico írta: De! Cristiano Ronaldonal jobban senki nem tudja, mit jelent a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:55
De nem arról van szó, hogy 3-4 év múlva eladnád-e 240ért, hanem idén. Én sem passzolnám el, még ennyiért sem. Tavaly egyébként elgondolkodtam rajta, hogy nem biztos, hogy kell ő nekünk, de basszus... már sokadjára cáfolt ránk. Valaki írta, hogy eladná és nyomatná helyette Asensio-t. Értem én hogy örülünk neki, meg lehet majd egyszer alapember, lesz is szerintem, mert van kakó a srácban. De per pill elég sokat gyengülnénk egy CR-Asensio cserével.wZoLee7 írta:de hogy 3-4 év múlva nem lesz csúcs abban én biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:50
Anno Raulnal jobban sem tudta senki sem mit jelent a Real es lattuk, h mi lett a vege.El Unico írta: De! Cristiano Ronaldonal jobban senki nem tudja, mit jelent a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:16
23, sajnos nem nyomtam rá pedig akartam, utána meg már nem lehetett. 240-ért, valakit aki 30 felett van, mindig kezdő, túlságosan sok a feszültség körülötte? Oké, meglövi a góljait, de nekem senki ne mondja hogy szeretne olyannal játszani aki minden kisérletem után a legnehezebb activity feladványt is elmutogatja a pályán az helyett h a játékkal törődne. 240 millió! Innen fog vissza vonulni, mert innen fog. Többszörösen megérte minden cent amit érte fizettünk. Nem a kedvencem, de maximálisan tisztelem őt azért amit a pályán és azon kívül megtesz. Viszont én a Real Madridért szurkolok, és tudom, hogy ha CR azt mondaná hogy én holnaptól a PSG játékosa leszek, vagy vissza megyek a MU-be egy utolsó 2 évre, megköszönném az eddigieket és lehetne tolni Asensiot. 240-ből azt vesszük meg a kp-ra akit akarunk, stabilak maradunk ha Luka kiesik akkor is.Realista24 írta:Kapsz egy warnt, mert ugyan Cére nyomtam, de anyámat nem adnám el anyádért + 240 milliárdért sem.Fuentealbilla írta:Óriási az a 22 CR szavazat... grat
Erre szokták azt mondani, hogy valaki 100 ftért az anyját is eladná
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 14., vasárnap 22:49
Nem. Én nyertem. Pont.Fuentealbilla írta: Zsombor: de erre szokták
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 14., vasárnap 22:12
Tudtam én, hogy valami intenzív küzdősport ezért nem is voltam benne biztos, egyébként ha már MU, Pogba meg kickboxolni szeret, Rooney meg boxolni, tehát legrosszabb esetben így vagy úgy de megverik az ellenfelet.Realista24 írta:Fekete öves taekwondos. Bár lehet azóta mást nyomat.MesQueUnClub írta:Azért Ibrának a fizikumához és állóképességéhez az is hozzátesz, hogy szabadidejében (kickboxol?) asszem.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem