United behuzza,csont nélkül.Mourinhonak ez akkora hazai pálya,eredménykényszer,nem kell látvány csak a teófea,a keret sem gyenge,Ibra is garancia bajnoki címre(esdig mindenhol összejött neki ahol megfordult.A gondok majd akkor fognak jönni amikor jövőre visszakerülnek a bl-be.
Plusz zsák a foltját,de José,Ibra,Pogba,Rooney... Nem azt mondom,hogy ez nem lehet egy sikeres brigád,de ha egyszer vmi elharapódzik az öltözőben az könnyen visszafordíthatatlanná válhat.Túl sok a nagy egó...
Guardiola sztem égni fog,nem látom,hogy az ő focija egy csúcs Messi nélkül bárhol is érvényesülhetne,azért a bunker már sokszor sokhelyen sikeres volt,a kókler tikitakája viszont Messi nélkül kuka.
Arsenal szóra sem érdemes.
A liverpoolnál szerintem nagyon gyenge a keret,ha kimaxolná magát minden játékos ez akkor sem lenne elég a bajnoki címhez,max egy kupa siker.
A Chelseare viszont kíváncsi leszek,szerintem Conte rendet rak ott.
Az én tippem:
1.United
2.Chelsea
3.City
4.Arsenal
5.Spurs
6.Liverpool
Ja és kapja be vajna.Nem vagyok egy nagy Pl fan,de azért odakapcsoltam ha volt vmi erdekes meccs,vagy csak unatkoztam...Most meg lehet streamelni...5 éve vagyok a diginél,csak a digisport miatt választottam őket,azóta bukták a bl-t mostmeg a pl-t is,olaszokért meg nem fogok maradni...Pedig a csatornát nagyon bírtam,magyar viszonlatokhoz képest szinvonalas volt,irány a upc.. Aztán amilyen a formám majd jövőre a digi megszerzi a laligát és megszabhatom magam