Mourinho bérenc.Realista24 írta: MoUnitedre nyomtam.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:23
Mourinho bérenc.Realista24 írta: MoUnitedre nyomtam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:19
A király el sem ment.ziro4vr írta:A király visszatért.
Inkább mondd meg, ki nyeri a pl-t. Csak ne megint Arsenált jósolj.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:14
Bazzeg, akárhova megyek, ziroba botlok. Látom letelt a nyaralásziro4vr írta:Majd amikor megveszik az nfl-t meg a spanyol bajnokságot is, na de psszt..![]()
Btw azon gondolkodom ki nyerheti a bajnokságot, de valamelyik manchesterinél nincs jobb ötletem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 21:04
Én inkabb nem akartam elhinni ezt a szart.ziro4vr írta:Csak most?csabi* írta: most adom zirot, a te írásaid meg full összecsapott, átláthatatlan... szarok. el se lehet normálisan olvasni őketA tv kettes csatornaváltást is megírtam, nem hitték el, aztán ment az értetlenkedés...
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 20:59
Csak most?csabi* írta: most adom zirot, a te írásaid meg full összecsapott, átláthatatlan... szarok. el se lehet normálisan olvasni őket
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 20:56
Köszönömcsabi* írta:most adom zirot, a te írásaid meg full összecsapott, átláthatatlan... szarok. el se lehet normálisan olvasni őketlestat írta:
Ziro te panaszkodsz "miattunk"?
Azt hittem hogy ez egy Forum ahol az adott temat meg lehet beszelni...marpedig ez a fajta csatorna valtas sokunkat erint es bosszant...amugy meg szolok h most is te hoztad fel.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 14., vasárnap 20:29
most adom zirot, a te írásaid meg full összecsapott, átláthatatlan... szarok. el se lehet normálisan olvasni őketlestat írta:
Ziro te panaszkodsz "miattunk"?
Azt hittem hogy ez egy Forum ahol az adott temat meg lehet beszelni...marpedig ez a fajta csatorna valtas sokunkat erint es bosszant...amugy meg szolok h most is te hoztad fel.
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. augusztus 14., vasárnap 19:05
Ez nem utálat kérdése nekem pl semmi bajom nem volt vele szimplán gyengének találom mint játékos.Mint góllövő meg megtalálta a helyét az olasz bajnokságban(tény nálunk is termelt azért).Navamiro írta:Persze, tudom hogy itt mindenki utálja.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 19:00
Persze, tudom hogy itt mindenki utálja.peadani írta:A gólokat ugyanúgy meglövi majd de ennél többet nem kell tőle várni.Gyenge játékos volt mindig is csak fiatalon még akart most már azt se igen.Navamiro írta:Majd megnézzük, Higany hogy teljesít idén, és utána esetleg majd kinevetem.
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:58
A gólokat ugyanúgy meglövi majd de ennél többet nem kell tőle várni.Gyenge játékos volt mindig is csak fiatalon még akart most már azt se igen.Navamiro írta:Majd megnézzük, Higany hogy teljesít idén, és utána esetleg majd kinevetem.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:56
Kifejezetten vicces.Navamiro írta:Biztos vicces, de a brazil Roni hogy nézett ki? Mégis kicsit nagyobb játékos volt mint az angol.Anthony írta:Na Coutinho is megsérült, komoly szezonrajt.
Ha már Lineker, ezt láttátok?![]()
![]()
![]()
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=584E0E7A
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:51
Biztos vicces, de a brazil Roni hogy nézett ki? Mégis kicsit nagyobb játékos volt mint az angol.Anthony írta:Na Coutinho is megsérült, komoly szezonrajt.
Ha már Lineker, ezt láttátok?![]()
![]()
![]()
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=584E0E7A
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:40
Én örülök neki, hogy ez egy jobb meccs lett de azért remélem ennél jobbakat látunk majd nemcsak angliába de máshol is év közbe.lestat írta:Persze...de azert egy rangadotol ezt varjuk nem?? Nem a Mou fele biztonsagos 1-0-okat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:38
Persze...de azert egy rangadotol ezt varjuk nem?? Nem a Mou fele biztonsagos 1-0-okat.peadani írta:Hát most azon kívül, hogy ez egész jó meccs és sok gól van a többi meccsen én kb aludtam.Értem én, hogy szezonkezdet de ettől függetlenül fos meccsek voltak nagyon.lestat írta:Unalmas szar PL
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:38
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem