Biztos vicces, de a brazil Roni hogy nézett ki? Mégis kicsit nagyobb játékos volt mint az angol.Anthony írta:Na Coutinho is megsérült, komoly szezonrajt.
Ha már Lineker, ezt láttátok?![]()
![]()
![]()
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=584E0E7A

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:51
Biztos vicces, de a brazil Roni hogy nézett ki? Mégis kicsit nagyobb játékos volt mint az angol.Anthony írta:Na Coutinho is megsérült, komoly szezonrajt.
Ha már Lineker, ezt láttátok?![]()
![]()
![]()
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=584E0E7A
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:40
Én örülök neki, hogy ez egy jobb meccs lett de azért remélem ennél jobbakat látunk majd nemcsak angliába de máshol is év közbe.lestat írta:Persze...de azert egy rangadotol ezt varjuk nem?? Nem a Mou fele biztonsagos 1-0-okat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:38
Persze...de azert egy rangadotol ezt varjuk nem?? Nem a Mou fele biztonsagos 1-0-okat.peadani írta:Hát most azon kívül, hogy ez egész jó meccs és sok gól van a többi meccsen én kb aludtam.Értem én, hogy szezonkezdet de ettől függetlenül fos meccsek voltak nagyon.lestat írta:Unalmas szar PL
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:35
Hát most azon kívül, hogy ez egész jó meccs és sok gól van a többi meccsen én kb aludtam.Értem én, hogy szezonkezdet de ettől függetlenül fos meccsek voltak nagyon.lestat írta:Unalmas szar PL
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:27
fehérlap írta:Kommentátor: Jamie megnyugodhatnak most már a Liverpool szurkolók?
Carragher: Nem. Nem, addig biztosan nem míg ilyen balhátvédünk van.
edit: ez még 3-1nél volt. közben micsoda gól
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:24
Cou-Firmino-Mané hármas elöl kegyetlen jó lehet. A legnagyobb hiba, hogy Can nem alapkezdő, és hogy Lallana meg Henderson az... Egy Kanté aranyat érhetett volna nekik.Anthony írta: A Poolosok is rém gyengék amugy, rettenetesen ügyetlenek és körülményesek a labdával a középpályások, kontrára van felépítve az egész csapat, ma pont bejön.,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:23
oki, sziaziro4vr írta:Ha megengeded hogy én is panaszkodjak miattatok, akkor igen!lestat írta: Azért ugye megengeded hogy esetleg aki szereti az angol focit kicsit panaszkodjon.
Nyugi csak beköszöntem, megyek is tovább. Nem akarom zavarni a munkádat.Kerlon írta: elmész megtalálni a békédet?
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:23
Ez a meccs is milyen szar. Fújj!!!ziro4vr írta:Moreno irgalmatlan gyenge játékos, 3-4 gólt kaphatnak róla minden meccsen. Az egész Pool egy teljesen közepes csapat, Coutinho, Can és Origi ér valamit, utóbbit nem szereti valamiért Klopp, Can meg lehet kiszorul most a gyenge holland miatt. Klopp vissza fog egyébként csúszni szép lassan, a neve már most is nagyobb, mint a tudása.
Az Arsenal meg abszolút érdektelen, 10 éve ugyanaz van, nem igazolnak, langyos foci, jó kezdés aztán tavasszal elbuknak mindent 1 hét alatt.
A Chelsea ls a MU jól fel lesz építve, Benőnek sok sikert a szezonon keresztüli figyelemhez és nézhetetlen egynullákhoz.
A cityt azon a kb. 6 meccsen nézni fogom, amikor Sané meg Ilkay egészséges lesz és játszik is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:22
Ha megengeded hogy én is panaszkodjak miattatok, akkor igen!lestat írta: Azért ugye megengeded hogy esetleg aki szereti az angol focit kicsit panaszkodjon.
Nyugi csak beköszöntem, megyek is tovább. Nem akarom zavarni a munkádat.Kerlon írta: elmész megtalálni a békédet?
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:17
Neki most melyik a csapata? Mert volt ott már minden, nem tudtam követniziro4vr írta:A Chelsea ls a MU jól fel lesz építve, Benőnek sok sikert a szezonon keresztüli figyelemhez és nézhetetlen egynullákhoz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:17
Azért ugye megengeded hogy esetleg aki szereti az angol focit kicsit panaszkodjon.ziro4vr írta:Bocsánat, kicsit most szarkasztikus leszek itt. Csak megdöbbent, hogy mit leművelt itt pár ember az elmúlt napokban. Ahhoz képest, hogy korábban ők is röhögtek a nevetséges angol focin, akkora siránkozás ment, mintha a Real meccseit nem tudnák nézni.
Ehhez kéepst nekem egy félidő Mourinho és Pool-Arsenal elég volt egy időre most.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 18:16
elmész megtalálni a békédet?ziro4vr írta:Moreno irgalmatlan gyenge játékos, 3-4 gólt kaphatnak róla minden meccsen. Az egész Pool egy teljesen közepes csapat, Coutinho, Can és Origi ér valamit, utóbbit nem szereti valamiért Klopp, Can meg lehet kiszorul most a gyenge holland miatt. Klopp vissza fog egyébként csúszni szép lassan, a neve már most is nagyobb, mint a tudása.
Az Arsenal meg abszolút érdektelen, 10 éve ugyanaz van, nem igazolnak, langyos foci, jó kezdés aztán tavasszal elbuknak mindent 1 hét alatt.
A Chelsea ls a MU jól fel lesz építve, Benőnek sok sikert a szezonon keresztüli figyelemhez és nézhetetlen egynullákhoz.
A cityt azon a kb. 6 meccsen nézni fogom, amikor Sané meg Ilkay egészséges lesz és játszik is.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem