mélyen magába néz mindenki) a véleménykülönbség oka sokkal inkább keresendő a játékos iránti szimpátiában, illetve a futballjának stílusában, valamint Perez és a Madrid hozzáértésének, illetve Bale játéktudásának megkérdőjelezésében, mint sem az árban! B-) Ugyanez volt
Ez így egyszerűen nem igaz.Én itt olyat nem olvastam soha,hogy Bale egy botlábú senki,Perez meg egy szenilis hülye,aki nem tudja,mit csinál...
Olyat viszont igen,hogy nem illik bele a PD stílusába(ilyet magam is írtam),vagy olyat is,hogy rizikó a gyerek,mert (és ez igaz)volt egy jó szezonja,stb...
Na meg olyat is,hogy Perez egoja nem engedi hogy ne ide jöjjön,de ez kicsit sem arról szólt hogy az elnök dilettáns lenne...
Na meg olyat is,hogy fepesleges már,hisz igazoltunk,egész másfajta irányba,csapatépítés gyanánt,és már nincs rá nagyon szükség,pláne nem 100milliokert...
De olyat rég nem írt már senki,hogy Bale nem jó focista(bár mikor valaki kritizálta,vagy felhívta a figyelmet a hiányosságaira,mert olyanok vannak neki is)rögtön jött az elkenlábas hogy miért kell "lenézni",szal ilyesmik voltak,de hogy ne lenne jó játékos,olyan nem...
Perezről meg mindenki tudja,milyen jó üzletember,csak mikor jönnek ezek az egoista becsípődések,akkor csóválják olykor az emberek a fejüket...