"Kotin-nyú"-Buszáky

HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:57
hát nem tudom. azt írtam, hogy angol szinthez és ezek a játékosok jelenleg a "TOP" angol csapatokban játszanak, mint Man Utd, Arsenal, Lpool, Spurs. Úgy emlékeztem, hogy ezeket a csapatokat tekintik a jobbaknak angliában.ziro4vr írta:Irgalmatlan nevek.fehérlap írta:Southampton akadémia se gyenge angol szinthez. + egy kettő sima transfer.
Oxlade, Lallana, Clyne, Wanyama, Shcneiderlin, Chambers, Shaw, Lovren és még biztos van, akit kihagytam.
edit: Bale![]()
+ még van nekik tehetség bőven. Ward-Prowse például.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:54
Nem a sérülések miatt kellene igazolni, hanem mert nevetséges az Arsenal kerete. Persze rendben, Mustafi alá fog írni, de ez nem nem magyarázza meg például azt hogy az elmúlt 5 szezonban Koscielny volt az egyetlen értelmes belső védőjük. Ja meg Vermaelen hozott 1 jó szezont, aztán eladták. Wenger egy bohóc, nem több. De inkább nézem a meccset minthogy itt mérgelődjek.Kerlon írta: Igen, valószínűleg le lehet reagálni ezt ilyen hamar.Mégha igazolt volna is mondjuk tegnap előtt valakit, akkor sem játszana. Így meg legalább tárgyal lehet plusz egy hetet normálisan.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:53
Irgalmatlan nevek.fehérlap írta:Southampton akadémia se gyenge angol szinthez. + egy kettő sima transfer.
Oxlade, Lallana, Clyne, Wanyama, Shcneiderlin, Chambers, Shaw, Lovren és még biztos van, akit kihagytam.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:53
Walcott is tőlük startoltfehérlap írta:Southampton akadémia se gyenge angol szinthez. + egy kettő sima transfer.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:51
Ebben meg a tied.Remy írta:Walcott.![]()
![]()
Ebben benne volt a karrierje.
LOL.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:49
Igen, valószínűleg le lehet reagálni ezt ilyen hamar.Veidt írta:Talán igazolni kellene valakit a szezon kezdete előtt...Kerlon írta: Mondjuk nem tudom te kit raknál be a védelembe, amikor 10 napon belül lesérül két kezdő védőd.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:47
mustafi maholnap alair.Veidt írta:Talán igazolni kellene valakit a szezon kezdete előtt...Kerlon írta: Mondjuk nem tudom te kit raknál be a védelembe, amikor 10 napon belül lesérül két kezdő védőd.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:44
Utóbbipalesz77 írta:A gól előtt ki adta el a labdát? Henderson vagy Lallana?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:37
Talán igazolni kellene valakit a szezon kezdete előtt...Kerlon írta: Mondjuk nem tudom te kit raknál be a védelembe, amikor 10 napon belül lesérül két kezdő védőd.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:33
Azt miért? A labdába épp, hogy belekapott, ugyanúgy a csatár előtt maradt volna HA a csatárt nem zárja ollóba és bassza fel. Ennél egyértelműbb tizit nehéz találni.numberone1 írta:Szerintem nem volt tizi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:18
Mondjuk nem tudom te kit raknál be a védelembe, amikor 10 napon belül lesérül két kezdő védőd.Veidt írta:Arsenal kezdojeben Chambers, Holding, Walcott. Ugyanazt a szart tolja Wenger mar 10 eve.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 14., vasárnap 17:16
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem