Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, en a néger csajra gondoltam alapból de hát neki fix hogy lefott.
Az emailes cuccra meg nem is gondoltam, abban tényleg lehet valami.
Az emailes cuccra meg nem is gondoltam, abban tényleg lehet valami.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A néger csajnál is homályos azért, hogy nem mutatták az elrablását, de úgy tűnt eléggé megmurdált. Pedig biztos tipp lett volna.
Sheriff fiánál gyanúsak a rajzok, amik túl hamar készültek el, meg mikor emailt küldött a geeknek, úgy hackelhette meg. Eli vagyő biztos red herring, lehet mindkettő mondjuk. De Brooke gyanúsan megúszta eddig, csak a palijait nyírták ki.

Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, tuti, hogy Kieran az. Innentől azt remélem, hogy összerakják úgy az évad(sorozat?)zárót, hogy kitérnek arra, hogy miket csinált az előző évadban. Tehát gondolom ő ölte meg az apját, ilyenek.ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kieran, meg lesz egy segédje, a sheriff fia vagy az uncsitesója.
Segédet nem tudok, ott nekem homályos ki lehetne.
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kieran, meg lesz egy segédje, a sheriff fia vagy az uncsitesója.Zsombor írta:Na, ziro, ki a gyilkos?
Nem illik.
Na, ziro, ki a gyilkos?

- ziro4vr
Én az évadot vártam, mert Esmail azt mondta, hogy fel van építve 5 évadnyi koncepció, és az első csak a kezdet volt. Aztán hasonló művészieskedő, belterjes cucc lett belőle mint a Hannibálból, csak az khm jobb volt. Mondjuk azt kaszálták aztán, ezt még nem, a sok jelölés miatt talán nem is fogják. De ez az új évad eddig semmit nem adott hozzá az elsőhöz, sőt egy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrelltel is vett.
Bates motelt én a 2. évad közepénél hagytam abba asszem, vagy a harmadiknál? Nem is tudom. De állítólag az utolsó évad vége király lett. Ja meg lecastingolták rihannát.
Bates motelt én a 2. évad közepénél hagytam abba asszem, vagy a harmadiknál? Nem is tudom. De állítólag az utolsó évad vége király lett. Ja meg lecastingolták rihannát.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nekem tetszett, igazán csak az cseszett fel, hogy előtte 5 részig és után 30 percig semmi történés nem volt. Pedig úgy vártam geci egész évben... Basszák megziro4vr írta:Minnyá' évadzáró, előtte daráld le. Nem mondom hogy nem fogod a fejed fogni, de limonádénak jó. És annyira egyértelmű a gyilkos kiléte, hogy talán húznak egy merészet.![]()
Robot meg vesztett fél millió nézőt a szezon kezdete óta, a legutóbbi rész első negyed órája is...Esmail beleszerelmesedett önmagába, kár.

Na, akkor lehet még ma lenyomom.
Más. Bates motelt követi valaki folyamatosan? Milyen volt az elmúlt két évad kb?

Más. Bates motelt követi valaki folyamatosan? Milyen volt az elmúlt két évad kb?
- ziro4vr
Minnyá' évadzáró, előtte daráld le. Nem mondom hogy nem fogod a fejed fogni, de limonádénak jó. És annyira egyértelmű a gyilkos kiléte, hogy talán húznak egy merészet.
Robot meg vesztett fél millió nézőt a szezon kezdete óta, a legutóbbi rész első negyed órája is...Esmail beleszerelmesedett önmagába, kár.

Nem illik.
Na ne már. Akkor izzítsam a legutóbbi két részt, mert megéri?ziro4vr írta:A maga ostoba tinipicsa szintjén egész élvezhető lett a végére az évad. Pl már szívesebben ültem le nézni az eheti részt, mint a robotét.TheBull6 írta:Scream 10-es rész?
Ziro?

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én rohadtul elfogult vagyok a Robottal kapcsolatban, de itt tényleg nagy gondok vannak...
- ziro4vr
A maga ostoba tinipicsa szintjén egész élvezhető lett a végére az évad. Pl már szívesebben ültem le nézni az eheti részt, mint a robotét.TheBull6 írta:Scream 10-es rész?
Ziro?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Louis a legnagyobbnmate írta:Ez olyan "klasszikus" Suits resz volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Harvey ismet reszenkent 5x zsarol, Donna o csak Donna, Louis ujra fogyatekos, Mike ujra gyerek, Rahel ismet mellekszereploRealista24 írta:Suiiiiiiiiiiiiiiiiiiits
Na ez már valami![]()
![]()
De ja, nem volt rossz szerintem sem.
Egyebkent tok okos, hogy hiaba karakterdrama, megsem a karakterek kizokkentesevel probalnak lenduletet adni a sorozatnak, azok alig valtoznak. Hanem az esemenyeket keverik.
Igy tovabb, meg egy evad szufla van a sorozatban.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az igazgatós dolgot elég jól megoldották, bár ott amatőrnek hatott, hogy az őr odakísérte, majd végighallgatta a dolgot, na de sebaj. Jóság.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez olyan "klasszikus" Suits resz volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Harvey ismet reszenkent 5x zsarol, Donna o csak Donna, Louis ujra fogyatekos, Mike ujra gyerek, Rahel ismet mellekszereploRealista24 írta:Suiiiiiiiiiiiiiiiiiiits
Na ez már valami

De ja, nem volt rossz szerintem sem.
Egyebkent tok okos, hogy hiaba karakterdrama, megsem a karakterek kizokkentesevel probalnak lenduletet adni a sorozatnak, azok alig valtoznak. Hanem az esemenyeket keverik.
Igy tovabb, meg egy evad szufla van a sorozatban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suiiiiiiiiiiiiiiiiiiits
Na ez már valami
Na ez már valami

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Nekem volt az Arrownál egy 6 részes lemaradásom , azt nemrég pótoltam . Hát a maga nemében ez valami egyedülálló ás páratlan , főleg a hekkelés , azon beszartam .Zsombor írta:Jézus. Jókor kaszaltam ezeket a szarokat.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remelem hamesz meg nezi, es szorja ra a 10/10-eket.
Jézus. Jókor kaszaltam ezeket a szarokat.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
NEtorjack írta:Mondok jobbat: Tavasszal lesz Flash/Supergirl duplarészes crossover, ami...most figyelj...MUSICAL lesz![]()
KÚRJÁL
FEL
!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ja, a 4 sorozat valamelyik már ismert karakteréből meg meleget csinálnak. Mintha nem lenne már így is elég ratyi az egész