Te legalább látod...MesQueUnClub írta:Hát ez a Spíler TV stúdió zseniális.

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 13., szombat 15:31
Te legalább látod...MesQueUnClub írta:Hát ez a Spíler TV stúdió zseniális.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 15:24
Nem tudom, hogy mire jó ez a kárörvendés, de ha végül ki is esnének, akkor sem lesz akkora szenzáció, mint a tavalyi produktum. Mondjuk szerintem a 10. hely körül jók lesznek idén is.fehérlap írta:Alig tudom kivárni októbert, novembert és hallgatni a magyarázkodást, hogy miért vannak kieső helyenMesQueUnClub írta:Jol kezd a Leszter.![]()
Azért megvolt a meccsen az ajándék tizi meg Fuchs is szerencsés, hogy még a pályán van.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 13., szombat 15:08
Alig tudom kivárni októbert, novembert és hallgatni a magyarázkodást, hogy miért vannak kieső helyenMesQueUnClub írta:Jol kezd a Leszter.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 13., szombat 15:01
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. augusztus 13., szombat 14:58
Köszönöm!Kerlon írta: Sopcast, Ace Stream és a streamek között az orosz oldal, HD orosz nyelven, de legalább tuti van közötte stabil adás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 13., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 13., szombat 14:20
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. augusztus 13., szombat 14:18
ja ez makk volt.Kerlon írta:MakkerGalacticos írta:Megtettem h lesz a felidoben gol.
Hat ez vicc h mindent elbalfaszkodnak a kapu elott. Vardy ha epp nem luftot rug akkor a labdat rugja ki a stadionbol..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 14:16
MakkerGalacticos írta:Megtettem h lesz a felidoben gol.
Hat ez vicc h mindent elbalfaszkodnak a kapu elott. Vardy ha epp nem luftot rug akkor a labdat rugja ki a stadionbol..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. augusztus 13., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 13., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 13., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 13:44
Képzeld el úgy, mint a monopólium jogot. Csak te adhatod el, csak hozzád megy a vevő.lestat írta:Mondjuk én azt nem ertem h miert nem lehet ugy megcsinalni mint a Sport TV hogy mindkettőn lehet fogni.MesQueUnClub írta:
Na ez meg a másik fele a dolognak, szerintem jelenleg egyébként is több a UPC-s, mint a digis.
Az nekik is jó ha nő a nézettség nem?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 13., szombat 13:41
Azaz Arsenalé..Veidt írta:Szerintem Mahrez maradni fog. Én nem írnám le őket, 4. helyre odaérhetnek.
Igazából, ugye a Digi azzal tudott magához elég sok nézőt (előfizetőt) csábítani, hogy egyeduralkodók voltak a közvetítési joggal és a 3 csak náluk futó sportcsatornával.lestat írta: Mondjuk én azt nem ertem h miert nem lehet ugy megcsinalni mint a Sport TV hogy mindkettőn lehet fogni.
Az nekik is jó ha nő a nézettség nem?
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 13., szombat 13:39
Mondjuk én azt nem ertem h miert nem lehet ugy megcsinalni mint a Sport TV hogy mindkettőn lehet fogni.MesQueUnClub írta:Na ez meg a másik fele a dolognak, szerintem jelenleg egyébként is több a UPC-s, mint a digis.lestat írta:Mondjuk ehhez a streameleshez annyit hogy nekem eddig igy volt h pesten a panelban UPC van...vagyis tavaly vegig szoptam a PL meccsekkkel es online neztem...mikor hazamentem videkre az ősökhöz ott Digi volt es faszan tudtam nezni...most ez felcserelodott....szoval eddig is ugy volt h valakinek streamelni kellett.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 13., szombat 13:38
Nálunk Érdre pár hónapja érkezett meg a digi, és akkor is köttettük be...Szóval köszi.lestat írta:Mondjuk ehhez a streameleshez annyit hogy nekem eddig igy volt h pesten a panelban UPC van...vagyis tavaly vegig szoptam a PL meccsekkkel es online neztem...mikor hazamentem videkre az ősökhöz ott Digi volt es faszan tudtam nezni...most ez felcserelodott....szoval eddig is ugy volt h valakinek streamelni kellett.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 13., szombat 13:37
Na ez meg a másik fele a dolognak, szerintem jelenleg egyébként is több a UPC-s, mint a digis.lestat írta:Mondjuk ehhez a streameleshez annyit hogy nekem eddig igy volt h pesten a panelban UPC van...vagyis tavaly vegig szoptam a PL meccsekkkel es online neztem...mikor hazamentem videkre az ősökhöz ott Digi volt es faszan tudtam nezni...most ez felcserelodott....szoval eddig is ugy volt h valakinek streamelni kellett.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 13., szombat 13:37
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem