HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 12., péntek 13:59
Én pont most unalmamban megnéztem a keretét az angol csapatoknak, illetve az igazolásaikat. Hát, egyelőre egyik csapattól sem vagyok beszarva finoman szólva...A City védelme pédául finoman szólva is felemás. Középhátvédeik megvannak, Stones beválhat és Otamendi vagy ha éppen nem sérült Kompany, akkor ott jók lehetnek, de én meglepődtem, hogy nem igazoltak értelmes szélső védőt.A középpálya is Gündogán egészségétől függ(meg hogy beválik-e egyáltalán). Fiatal szélsők vannak, elől megint Silva Agüero sérülékenysége a kérdés. Mondjuk Guardiola elég jó védelmeket hozott össze látszólag gyenge emberekből, de összességében harmatosnak tűnnek nekem, illetve orrnehéznek a csapat. Továbbá kicsit sok a szélső támadó. De az igazolások önmagukban nem rosszak.
MU. Hiába a rengeteg pénz, a védelem náluk is kérdéses. Elől jók lehetnek, bár a nagyon fiatal támadók, és az utolsókat rúgó öregek között hiányzik az átmenet. De ezekből a nevekből nem tudom Hozé hogy hozza ki a megszokott" betonvédelmet. Az igazolások itt sem rosszak, de De Gea-nak idén is lesz szerintem bőven dolga.
A Chelsea eddig nem sokat igazolt, érdekes módon ők is orrnehéznek tűnnek, középen és elöl nem állnak rosszul, de nevek alapján a védelmet nem is értem...Mondjuk Conte jól ért ahhoz, hogy közepes emberekből csináljon elég jó csapatot.
Arsenal megint nem tudom mit akar, eddig egy szem értelmesebb arcot hoztak középre. Továbbra is vesztesekkel van teli a csapat, karakteres figurák hiányoznak mindenhol. Védelmük nekük is gyenge.
Spurs nagyon visszafogott, nagy névre nincs pénzük, kisebb nevekből meg jól állnak, szóval valahol érthető. De kevés lesz ez így BL-lel együtt, hiába jó az edző.
Liverpool szerintem nem igazolt rosszul, akár be is futhatnak BL helyre, ha Sturridge egészséges marad.
Izgalmas lesz az angol bajnokság, de BL-ben nem igazán tartok tőlük egyelőre. Mondjuk eleve csak a City van ott a komolyan vehető csapatokból.