Premier League
Re: Premier League
Hülye ez a Wenger amúgy. Egy értelmes csatár kéne neki meg egy középhátvéd. Esetleg még egy értelmes jobb szélső, ha a fiatalok nincsenek formában. Főleg most kellett volna komolyat húznia, mert a többi csapat csak formálódik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja kösz...mert a szar akadozos reklammal telebaszott Stream ugyan az mint otthon a nagy TVn a hazai mercehez kepest jó hangulat Digi Sport HDben.cart írta:Mintha a 21. században nem lenne rá megoldás, hogy bárki azt nézzen a neten amit akar
Na.mind1 is...Mustafival targyal az Arsenal....hathamegjon az oreg esze...egy Koscielny Mstafi duo mindjart masabb.
Mondjuk igysem lesznek bajnokok de azert a 4.hely meglehet

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Mintha a 21. században nem lenne rá megoldás, hogy bárki azt nézzen a neten amit akar

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gondolom nem akarsz egy szlovák vs magyar témába belemenni. A többiek meg remelem kisirtak magukat mert mar keci unalmasak vagytok. 2016 van, találjátok fel magatokat. PL topic, további sírás menjen az offba ha van meg kedvetek.ericco írta:Vajna csak egy báb. A fasza kis kormányotok akar titeket még a PL meccsek alatt is butítani.Géci írta:Haladunk... Tehet egy rossz mindig tv, meg egy maszek tarr televízió adja a premier leaget. Taps!![]()
Még a kalóz tv men se tudom nézni amin minden van. Csúcs ez a vajna. Szivesen be likeolnék az arcába egyet az az igazság...
Üzenjük Brüsszelnek, hogy mostantól a Chelsea - Arsenal meccs szünetében is Brüsszelnek üzenünk majd.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Vajna csak egy báb. A fasza kis kormányotok akar titeket még a PL meccsek alatt is butítani.Géci írta:Haladunk... Tehet egy rossz mindig tv, meg egy maszek tarr televízió adja a premier leaget. Taps!![]()
Még a kalóz tv men se tudom nézni amin minden van. Csúcs ez a vajna. Szivesen be likeolnék az arcába egyet az az igazság...
Üzenjük Brüsszelnek, hogy mostantól a Chelsea - Arsenal meccs szünetében is Brüsszelnek üzenünk majd.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Haladunk... Tehet egy rossz mindig tv, meg egy maszek tarr televízió adja a premier leaget. Taps!

- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
hihetetlen, hogy 2016-ban annak kell örülni, hogy AKÁR HD-ban is nézhetem a tv-ben a meccseket.. a csatornák 80%-nak már rég nagy felbontásban kellene lenniük, nem hogy még örüljek annak hogyha egyáltalán szar SD adásban eljut hozzám. vicc.PL Csabi írta:BRÉÉÉKING!!
A Tarr szolgátatónál elérhető lesz a Spíler TV!!!
Így már legalább 100 emberhez fog eljutni az adás....
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
mustafi az arsenalba tart. a jatekossal megvan a megallapodas meg a valenciaval alkidoznak.
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: United
BRÉÉÉKING!!
Pep mégis megtartja Yayat?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
es persze joval logijusabb lenne egy mar letezo csatornajukra tenni a plt amig nem keszulnek fel rendesen az uj csatornaikkal de eddig sem csinaltak semmit esszeruej vagy logikusan igy nem lepodom meg hogy egy uj csatornat valasztottak az indulas elott 1 hettel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, csak majd minden szolgáltató szépen meg is emeli a havidíjat. Ami nem jelent sokat, esetleg párszáz forintot, csak nálunk már úgy csinálta tavaly a helyi kábel adó, hogy a sport 1-2nek és a digiknek kitalált egy extra csomagot. Na most nincs kedvem megint még többet fizetni, mert Vajna egy gyökér.BBeno írta:hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
az mt extra szerintem fixnek tekintheto mert ingyen nem akarjak adni tehat siman az mt n hanem fizetoson az extran. mondom ezt azert mert valahol kozvetiteniuk kell es az extra a legsimabb megoldas erre az idoszakra amig egyeztetnek a tobbivel. foleg hogy addig is hazon belul marad a pl.
-
Én úgy hallottam, az se biztos.....BBeno írta:mindig tv extra tartalmazza ezt a remek csatornat. aki extra elofizeto az jelenleg 100.000 fo Mon. nyilvan sokak fogjak nezni az elso fordulot....
Ez lenne a logikus, de szerintem már mindenki rájött, hogy Vajnájéknál a néző az utolsó szempont....pheco írta:Nem tudnák berakni a Super TV2-re vagy Fem3-ra? Hihetetlen.

mindig tv extra tartalmazza ezt a remek csatornat. aki extra elofizeto az jelenleg 100.000 fo Mon. nyilvan sokak fogjak nezni az elso fordulot....
hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.
hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudnák berakni a Super TV2-re vagy Fem3-ra? Hihetetlen.
-
Egyelőre egyik szolgáltató csomagjában sem lesz elérhető.. Legalábbis az 1. fordulóban biztosan nem...M1Ö írta:Tehát akkoc ilyen fizetős cucc lesz, nem lesz alap minden kábel csomagban?

Magyarul 0 embernek fognak közvetíteni.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Tehát akkoc ilyen fizetős cucc lesz, nem lesz alap minden kábel csomagban?
Amúgy meg az Arsenal szépen csendben behúzza a címet, most, mikor aztán tényleg senki nem várná!
Amúgy meg az Arsenal szépen csendben behúzza a címet, most, mikor aztán tényleg senki nem várná!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
ezt irtam anno. ujra egy meggondolatlan megaloman dontes. semmi uj.PL Csabi írta:Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, most már elhiszed végre?PL Csabi írta:Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema