De a játékkal akkor se vagyok elégedett. Csak Zelalem játszana többet
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 3., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 3., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 3., szombat 1:19
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 2., péntek 13:39
Nem mintha, ez jelentene bármit is Torres után.A következő napokban lesz a csk-helyettes Carra után, továbbá ez mindent elmond róla:
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 2., péntek 11:31
4-2-3-1 vagy 4-3-3.milyen felállásban tolja a pool ?
csak mert kicsit sok a támadó, szélső, nem ?
diego costát hova ?
Szerintem neis álmodj Agger-ről, mégha a Barca hívja is, nem fog elmenni. A következő napokban lesz a csk-helyettes Carra után, továbbá ez mindent elmond róla: http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/FjFji ... 71860.jpegaggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. augusztus 2., péntek 8:18
több gólja van Chelsea ellen mint Messinekrealistahuni írta:Itt egy video
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. augusztus 2., péntek 4:30
Bocsi a dupláért, de Agger lemaradt...'shutterisland írta:aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. augusztus 2., péntek 4:20
Elvileg 4-2-3-1, 4-3-3 Abban el is férne Diego C., mert szélen sem rossz a srác... csak hát nem teljesen tiszta...'shutterisland írta:milyen felállásban tolja a pool ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 2., péntek 1:08
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 2., péntek 0:45
Hát, ez a duó tényleg kegyetlen lennesucre írta:A Liverpool pedig 22 millió fontot ajánlott Diego Costa-ért, ami elvileg a kivásárlási ára, márcsak a játékossal kell megegyezni. Alakul a Suarez-Costa duó, csapat talpon nem fog maradni, szó szerint.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 2., péntek 0:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 2., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 2., péntek 0:05
Bony nélkül is okoztak problémát, szóval jók lesznek ők nagyon... Meg Voldemorttal is.Remy írta:Azért az a Bony, Michu csatárpáros nem lesz rossz a Swanseanál.EL-ben a Malmőt csúnyán elintézték. Kíváncsi leszek a bajnokságban mire mennek. Okoznak majd fejtörést a nagyoknak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:27
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:50
Most elől meglesznek már Soldado, Defoe és lehet Ade is marad. Kell a 3 csatár.Kerlon írta:Most meg hivatalosan is bejelentették, hogy megvették Soldadot 30 millió euróért. Így azért elég kemény a spurs és talán megcsíphetnék a 4. helyet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:07
Szerintem tuti megveszik. Amúgy nem értem, hogy Caulkert miért engedték el, mert elég sokat játszott és nem volt rossz.Anis írta:GT37:
Mi lesz a Tottenham-el?
Gallas elment, Khumalo újra kölcsönbe ment, most épp Caulkert adták el az újonc Cardiffnak.
Maradt Dawson, Vertonghen és a sérülékeny Kaboul. Három belső védővel nekivágni?
Vagy felvetődött valaki erre a posztra? ha jól tudom csak egy román védő, Vlad Chiriches.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 23:17
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem