A hitetleneknek.Kerlon írta:Coentrao topikot nem nyitjátok? Láttam egy edzés képen.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 11., csütörtök 21:01
A hitetleneknek.Kerlon írta:Coentrao topikot nem nyitjátok? Láttam egy edzés képen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 11., csütörtök 20:41
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 11., csütörtök 18:24
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 11., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 11., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 11., csütörtök 17:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:43
Persze hozzunk két kérdésest, két olyan helyére akiktől kapunk egy szintet. Ráadásul szerintem Isco még mindig használható bőven. Kupa meccsen se volt vele különös probléma. Tovabbra is Casemirot kéne váltani.KAG írta:Nehéz amúgy.
Weigl tudná pótolgatni Casemirot.
Védekezésben gyengébb, de támadásban erősebbnek tűnik.
Viszont Modric féle posztot nullára tudná lehozni, Kroost pedig félig-meddig csak.
Sissokko viszont, ha pótolni nem is tudná se Modricot se Kroost, de lenne a kp-n egy olyan ember (lukán kívül) aki ki tud alakítani emberelőnyős poziciókat.
Kante&Pogba kellett volna tényleg, de már mindegy.
Én eladnám Iscot meg Jamest is a csába, aztán hoznám ezt a két jómadarat.
jobb már nincs....
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 16:12
de hogy minek. én már letettem róla hogy ő valaha real madrid kezdő szint lesz.Realista24 írta:Isco maradni akar, ezt a faterja is elmondta megint. Kaptak ajánlatokat, de csak a Realra koncentrálnak és hosszabbítani akarnak 2-3 évvel.Csabi írta:
amúgy sztem idén már nem lesz lószar se. jön majd a weigl/sissoko párosból az egyik meg eladjuk a james/isco páros egyikét és ennyi. morata is mehetne a fszba
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:11
Talán. De oda is sokkal inkább Kovacic, mert oda is kell az ész.Ronaldo09 írta:Csak kérdezem,Casemiro helyén?
Ennyi pozitívum lenne benne, igen. De akkor már inkább a Weigl srác. Ő sem egy puhány srác és benne legalább van fantázia. De nekem inkább maradjon ez, minthogy C-D verziókat igazoljunk, csak azért, mert jött össze más. Casemiro, Modric és Kovacic is elég "izmos" elég kell legyen.Realista24 írta:Egy Sissoko in és James out-ot azért csak-csak aláírnék, főleg, hogy még úgy 40-50 milliónk maradnak is a zsebben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:55
Egy Sissoko in és James out-ot azért csak-csak aláírnék, főleg, hogy még úgy 40-50 milliónk maradnak is a zsebben.Inkább maradjon ez a kp így James-estől, minthogy ilyen Sissoko féle játékosokra költsük el feleslegesen a pénzt.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:54
Csak kérdezem,Casemiro helyén?M1Ö írta:Pont ez az. Minden van benne, csak az nem ami oda kell. Olyan össze-visszaság lenne a pályán, ha neki kéne pótolni Modricot vagy Kroost, hogy szűnik az ész. Nincs esze a focihoz. Mellette még kreativitás és technika sem szorult belé. Olyan mint Forest Gump, megmondod neki, hogy fuss Moussa, fuss! Ő meg lehajtja a fejét és robotol. Inkább maradjon ez a kp így James-estől, minthogy ilyen Sissoko féle játékosokra költsük el feleslegesen a pénzt.KAG írta:Sissokko sem megfelelő pótlás, ne értsétek félre, de Ő legalább félig-meddig tudná hozni azt, ami oda kell.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:51
Pont ez az. Minden van benne, csak az nem ami oda kell. Olyan össze-visszaság lenne a pályán, ha neki kéne pótolni Modricot vagy Kroost, hogy szűnik az ész. Nincs esze a focihoz. Mellette még kreativitás és technika sem szorult belé. Olyan mint Forest Gump, megmondod neki, hogy fuss Moussa, fuss! Ő meg lehajtja a fejét és robotol. Inkább maradjon ez a kp így James-estől, minthogy ilyen Sissoko féle játékosokra költsük el feleslegesen a pénzt.KAG írta:Sissokko sem megfelelő pótlás, ne értsétek félre, de Ő legalább félig-meddig tudná hozni azt, ami oda kell.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:51
Most nem belemerülve a témába,hogy kell-e ide vagy nem,tetszik a nyilatkozat.Így kell szint vallani.Realista24 írta:Sissoko: "I hope Real Madrid will come for me, I'm still waiting. NUFC need to understand I want to play big games & need to move for that."
Inyoface
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem