Premier League
Re: Premier League
Pep mégis megtartja Yayat?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
es persze joval logijusabb lenne egy mar letezo csatornajukra tenni a plt amig nem keszulnek fel rendesen az uj csatornaikkal de eddig sem csinaltak semmit esszeruej vagy logikusan igy nem lepodom meg hogy egy uj csatornat valasztottak az indulas elott 1 hettel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja, csak majd minden szolgáltató szépen meg is emeli a havidíjat. Ami nem jelent sokat, esetleg párszáz forintot, csak nálunk már úgy csinálta tavaly a helyi kábel adó, hogy a sport 1-2nek és a digiknek kitalált egy extra csomagot. Na most nincs kedvem megint még többet fizetni, mert Vajna egy gyökér.BBeno írta:hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
az mt extra szerintem fixnek tekintheto mert ingyen nem akarjak adni tehat siman az mt n hanem fizetoson az extran. mondom ezt azert mert valahol kozvetiteniuk kell es az extra a legsimabb megoldas erre az idoszakra amig egyeztetnek a tobbivel. foleg hogy addig is hazon belul marad a pl.
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: United
Én úgy hallottam, az se biztos.....BBeno írta:mindig tv extra tartalmazza ezt a remek csatornat. aki extra elofizeto az jelenleg 100.000 fo Mon. nyilvan sokak fogjak nezni az elso fordulot....
Ez lenne a logikus, de szerintem már mindenki rájött, hogy Vajnájéknál a néző az utolsó szempont....pheco írta:Nem tudnák berakni a Super TV2-re vagy Fem3-ra? Hihetetlen.

mindig tv extra tartalmazza ezt a remek csatornat. aki extra elofizeto az jelenleg 100.000 fo Mon. nyilvan sokak fogjak nezni az elso fordulot....
hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.
hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudnák berakni a Super TV2-re vagy Fem3-ra? Hihetetlen.
-
Egyelőre egyik szolgáltató csomagjában sem lesz elérhető.. Legalábbis az 1. fordulóban biztosan nem...M1Ö írta:Tehát akkoc ilyen fizetős cucc lesz, nem lesz alap minden kábel csomagban?

Magyarul 0 embernek fognak közvetíteni.

- M1Ö
Tehát akkoc ilyen fizetős cucc lesz, nem lesz alap minden kábel csomagban?
Amúgy meg az Arsenal szépen csendben behúzza a címet, most, mikor aztán tényleg senki nem várná!
Amúgy meg az Arsenal szépen csendben behúzza a címet, most, mikor aztán tényleg senki nem várná!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
ezt irtam anno. ujra egy meggondolatlan megaloman dontes. semmi uj.PL Csabi írta:Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, most már elhiszed végre?PL Csabi írta:Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!

- M1Ö
Ja tényleg... El is felejtettem, hogy selejtezniük kell. Akkor sztornó, jól írtad.Kerlon írta:Selejteznek, szóval utána kell tudtommal végleges név sort leadni, gondolom benevezik. Kompany sincs ott, ő is sérült. Az említett 3-as pedig egészséges.
Selejteznek, szóval utána kell tudtommal végleges név sort leadni, gondolom benevezik. Kompany sincs ott, ő is sérült. Az említett 3-as pedig egészséges.M1Ö írta:Már megint olyan súlyos a sérülése, hogy egész ősszel nem játszhat? Mert elvileg ha most nem nevezte, akkor már csak a kieséses szakaszra tudja.Kerlon írta:Gündi sincs ott, de gondolom sérülés miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Már megint olyan súlyos a sérülése, hogy egész ősszel nem játszhat? Mert elvileg ha most nem nevezte, akkor már csak a kieséses szakaszra tudja.Kerlon írta:Gündi sincs ott, de gondolom sérülés miatt.
Guardiola nem nevezte a BL-be Nasrit, Mangalat és Bonyt sem. Gündi sincs ott, de gondolom sérülés miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nagyon nehez nekem. szerintem a city lesz. ezert rajuk nyomok. de remelem jose nyer vegul. igazabol mindegy melyik de 1-2 a ket manchesteri csapat legyen
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Édesfaszom

De éreztem hogy balfaszok lesznek ehhez is.
Igy marad a Stream amilyen buzik meg a vegen fizetose teszik.
Am Chelseara nyomtam...nem a legjobb keret...de Conte nagy kópé...Pep meg remelem jol pofara esik es kiderul mekkora 0 is valojaban.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Így, hogy TV-ben is fogom tudni rendesen nézni, valószínűleg több PL meccset meg is fogok nézni, kifejezetten kíváncsi leszek, hogy melyik koncepció fog elsülni a legjobban. Idén kétlem, hogy a Spurs vagy meglepetés csapat futna be első helyre, a nagyok most tényleg beerősítettek (nem csak játékos de főleg edzők terén). Ha a szívemre hallgatok Kloppéknak drukkolok, ha pedig az eszemre akkor vagy a MU vagy az MC fogja behúzni (én a cityre szavaztam). Conténak az első évének a reális célja, hogy jövőre BL-ben induljanak, persze okozhatnak a bajnokságban meglepetést, hiszem se BL se EL terhelés nem lesz idén. Arsenal-t hagyjuk, azok akkor sem tudnának győzni, ha senki más nem indulna ellenük... De azért reménykedem, hogy a Spurs ott tud maradni a 4. vagy 5. hely környékén.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Augusztus 31 23:57 James official ----> Arsenal 80 millió euróRealista24 írta: Wenger úgysem igazol...stb.

Nem tudom ki nyomott a Poolra, de valamiért nekem is oda húzott a kezem, de végül MU-ra nyomtam