Mennyei futball
-
Tibi09
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Hol lehet visszanézni a tegnapi meccsek góljait? Az Újpest meccs érdekelne.
nem találom sehol :\
nem találom sehol :\
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat ez oriasi...
ugy tunik, iden sem fog sok baber teremni nekem az NB1-ben, sportfogadas szempontjabol. Hat ez mi a tokom volt Kubatov FC?
Ez a Fradi nagyon durvan kiemelkedik a mezonybol, hazai palyan mindenkit be kene daralniuk, erre baszki...
Ez a Fradi nagyon durvan kiemelkedik a mezonybol, hazai palyan mindenkit be kene daralniuk, erre baszki...
Szerintem a rendszeres játéklehetőség miatt adták kölcsön, a Hertha nem hiszem hogy megfelelt volna erre a célra. Amúgy is Storck embere, nem Palié, mondjuk ez mellékes most.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
Kár, hogy sérült és nem velük készült, mert így azért megint hátrányból indul. De legalább felepitheti magát. Furcsa, hogy Dárdai őt nem kereste.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kleinheisler kölcsönben a szintén bundesligában szereplő darmstadt-nál.
jó döntés lehet, kruse igazolásával kevesebbet játszott volna a werdernél.
jó döntés lehet, kruse igazolásával kevesebbet játszott volna a werdernél.
Tedd oda, hogy szerinted, mert szerintem meg nem. Továbbra is tartom, hogy megint csak az anyagiak után ment, de már mindegy.ericco írta:Nem menne lekezelő szmájlik nélkül?
A lényeg. Balázs oda megy, ahová tudásban való. Többre nincs neki. Valamikor volt, elcseszte. De német bajnokságról ne is álmodjon. Max elvitték volna olcsó kiegészítő embernek, de még az sem jött össze.
Ezen meg tényleg csak nevetni tudok igazán. Lehet Roy Hodgson alteregója vagy.ericco írta: A pontrúgásokhoz pedig annyit, hogy az egy igazi szakembernél nem nagyon számít. Állított labdát még a falusi focista is jól meg tudja rúgni.
Jó, régen ment neki is, de a beadások, szögleteket nem ő végzi.Realista24 írta:Ce is elrugja az összes szabadotKerlon írta:Ja, magyar szinthez.az összes csapatában rabiztak a pont rugasokat.
Ott a nyilatkozatban, hogy visszaszoltak, hogy nem. Szerinted nem volt tárgyalás közöttük vagy mi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt én is leakartam írni, de akkor válaszult kaptam volna egy szemforgatós szmájlit, akkor viszont már ki kellett volna derítenem, hol lakik Kerlon...
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ce is elrugja az összes szabadotKerlon írta:Ja, magyar szinthez.az összes csapatában rabiztak a pont rugasokat.
Ott a nyilatkozatban, hogy visszaszoltak, hogy nem. Szerinted nem volt tárgyalás közöttük vagy mi?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nem menne lekezelő szmájlik nélkül?
A lényeg. Balázs oda megy, ahová tudásban való. Többre nincs neki. Valamikor volt, elcseszte. De német bajnokságról ne is álmodjon. Max elvitték volna olcsó kiegészítő embernek, de még az sem jött össze.
A pontrúgásokhoz pedig annyit, hogy az egy igazi szakembernél nem nagyon számít. Állított labdát még a falusi focista is jól meg tudja rúgni.
A pontrúgásokhoz pedig annyit, hogy az egy igazi szakembernél nem nagyon számít. Állított labdát még a falusi focista is jól meg tudja rúgni.
Merci Zizou!
Ja, magyar szinthez.
az összes csapatában rabiztak a pont rugasokat.
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Az EB-ből nem indulnék ki, mert mag a játékos is ezt tette, és jött is a csalódás.Kerlon írta:mert ezt az EBn is bizonyította
Mihez képest? A magyar szinthez talán, de Európában semmi extra, sőt.Kerlon írta:Azt meg ne mond, hogy nem lő jól és nem dolgozik
Amit én láttam őt játszani, és most a válogatott meccseket nem számolom bele, bizony szélsőként nem járt vissza, tett pár lépést alibiletámadásként, max. Nem tudom, honnan szeded azt, hogy annyit dolgozik. Törökországban is ez volt az első, amit kifogásoltak nála.
Tárgyalásról szó sem volt, csak érdeklődésről, ami hirtelen megszűnt.És továbbra is tárgyalhatott a németekkel, magyarán a Bursa engedélyezte.
Az első szezonjában mondjuk. Az második kuka, az utolsót ismét jól kedzte, de tavaszra elfogyott. El is adták, de ennek az oka talán az, hogy a Dynamo pénzügyi gondokkal kezdett küzködni.Moszkvában kezdő játékos volt, sőt alap embernek számított.
Merci Zizou!
Te miről beszélsz?
Moszkvában kezdő játékos volt, sőt alap embernek számított. Talán az utolsó éve vagy eggyel előtti nem is sikerült rosszul neki. Az Anzhiban meg a Bursaban nem volt igazán helye. Azt meg ne mond, hogy nem lő jól és nem dolgozik, mert ezt az EBn is bizonyította. Szerintem egy bundesligaban erre pont igény van.
És továbbra is tárgyalhatott a németekkel, magyarán a Bursa engedélyezte. (segítek :esélyes, hogy elfogadható ajánlat miatt)
És továbbra is tárgyalhatott a németekkel, magyarán a Bursa engedélyezte. (segítek :esélyes, hogy elfogadható ajánlat miatt)
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Azt írtam, hgoy nincs tapasztalata komoly bajnokságból (komoly = legalább egy Bundesliga kiscsapata). Számomra az orosz nem az. Oroszoktól csak olyat igazolnak le a nyugati klubok, aki éveken át húzóember volt a csapatában.Realista24 írta:Az ericco volt.De te a tapasztalat hiányáról írtál. Az van neki.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ericco volt.De te a tapasztalat hiányáról írtál. Az van neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Dzsudzsákról beszélünk még mindig, vagy te már váltottál?Kerlon írta:Szerintem meg a két fronton harcoló csapatoknak pont jó lenne egy sokat dolgozó, jól lovo játékos.
Nem szar, de pl az orosz bjanokságban semmi kiemelkedőt nem nyújtott a PSV-s kaland pedig már olyan rég volt, hogy még maga Balázs sem emlékszik már rá.Kerlon írta:Illetve úgy írtok róla, mintha a holland vagy az orosz bajnokság full szar lenne.
A németek nem hülyék. 3 millió azért nem kis pénz, hiába nagy üzlet a foci, nem fogják csak úgy kidobni az ablakon. Esetleg ha a törökök nem akarták volna őt mindenáron eladni, mert Dzsudzsák lett volna a szezon egyik legjobbja, akkor talán megvették volna. De nem így volt. Beégett egy török kiesés ellen küzdő csapatban. Mire fel akarták volna őt annyira a németek? Bepróbálkoztak, hátha megkapják őt 0,5 millióért, vagy esetleg kölcsönbe, de a törökök azt mondták hogy nem, mert ott volt az arab ajánlat.
Itt már csak magyarázta a bizonyítványt, főleg magának, mert ő az EB után elhitte, hogy majd kapkodnak érte, hogy miért kell a sivatagban fociznia majd.Kerlon írta:Nem hiába tette szerintem hozzá, hogy fontos neki, hogy mi lesz a karrierje végén.
Tapasztalat? A moszkvai padról? Vagy a dagesztáni kultúrából. 4 év alatt 100 meccset sem lépett pályára összesen a két klubban. Egyszer volt huzamosan alapember egy csapatban, Hollandiában. Az sem ma volt. Pont ez a baj vele, nincs tapasztalata még európai középszinten sem.De te a tapasztalat hiányáról írtál. Az van neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. augusztus 11., csütörtök 14:59-kor.
Merci Zizou!
De te a tapasztalat hiányáról írtál. Az van neki.Realista24 írta:Hol van már az a holland játék Kerlon? Az orosz bajnokság meg igen, full szar.Kerlon írta:Szerintem meg a két fronton harcoló csapatoknak pont jó lenne egy sokat dolgozó, jól lovo játékos. Illetve úgy írtok róla, mintha a holland vagy az orosz bajnokság full szar lenne. Szerintem továbbra is az áll a háttérben, hogy Dzsudzsaknak túl sok loverol kellett volna lemondania, hogy nyugaton jatszhasson egy normális csapatban. Nem hiába tette szerintem hozzá, hogy fontos neki, hogy mi lesz a karrierje végén. Mondjuk cirka 5 milliardja már így is lehet, biztos szarul élt volna, ha mondjuk évi 500 milliót rakott volna csak el. A Pelles példa meg nevetséges tőle.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol van már az a holland játék Kerlon? Az orosz bajnokság meg igen, full szar.Kerlon írta:Szerintem meg a két fronton harcoló csapatoknak pont jó lenne egy sokat dolgozó, jól lovo játékos. Illetve úgy írtok róla, mintha a holland vagy az orosz bajnokság full szar lenne. Szerintem továbbra is az áll a háttérben, hogy Dzsudzsaknak túl sok loverol kellett volna lemondania, hogy nyugaton jatszhasson egy normális csapatban. Nem hiába tette szerintem hozzá, hogy fontos neki, hogy mi lesz a karrierje végén. Mondjuk cirka 5 milliardja már így is lehet, biztos szarul élt volna, ha mondjuk évi 500 milliót rakott volna csak el. A Pelles példa meg nevetséges tőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem meg a két fronton harcoló csapatoknak pont jó lenne egy sokat dolgozó, jól lovo játékos. Illetve úgy írtok róla, mintha a holland vagy az orosz bajnokság full szar lenne. Szerintem továbbra is az áll a háttérben, hogy Dzsudzsaknak túl sok loverol kellett volna lemondania, hogy nyugaton jatszhasson egy normális csapatban. Nem hiába tette szerintem hozzá, hogy fontos neki, hogy mi lesz a karrierje végén. Mondjuk cirka 5 milliardja már így is lehet, biztos szarul élt volna, ha mondjuk évi 500 milliót rakott volna csak el. A Pelles példa meg nevetséges tőle.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De miért vennének 3 millióért egy lassan kiöregedő játékost, aki még a középszert sem éri el és köztudottan a pénzre hajt. Ránéznek az önéletrajzára és virít belőle a "szagértés".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyjad már. Ennek a 3 német csapatnak az a 3 millió euró nem nagy kockázat. Garantálom, hogy fizetési probléma volt itt. 3 millió eurós fizetést senki nem adott volna neki.
K
K