Az a gáz, hogy még ez is meghaladja a "színészi"képességeit.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 12., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. augusztus 11., csütörtök 13:26
többek közt ezért nem tetsziknmate írta:Csak idegesít kicsit, hogy érdemben nem haladunk előre.
eddig 2 részt láttam, azok bejöttek, főleg az első. Az Utopiát már láttam, az rohadt jónmate írta:Én néztem, nem mindegyik rész jó azért, de van 1-2 elég zseniális. Akinek bejött, kötelező az Utopiát nézni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 11., csütörtök 13:13
Nekem bejön, remek minőségű sorozat, most az eleje is az új résznek a elég poén volt.soadroli írta:ez az évad eddig nekem nagyon nem jön be.nmate írta:Robotból újabb filler rész...
Black Mirrort nézte valaki?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. augusztus 11., csütörtök 11:34
ez az évad eddig nekem nagyon nem jön be.nmate írta:Robotból újabb filler rész...
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 11., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: Demes » 2016. augusztus 11., csütörtök 0:17
2-ik évad vége jó, érdemes megnézni és bíztató a 3ik évadra nézve is.Csabi írta:megnéztem a sw clone wars sorozatot. tetszett voltak nagyon jó szálak, elég erős lett a vége is. összességében sokkal többet kaptam mint amire számítottam.
most nézem a sw rebelst. de hát ez kurva gyenge. második évad felénél vagyok. eddig kb semmi értékelhető, unalmas 1-2 részes történetek. semmi meglepő, fordulat. a készítők azt mondták hogy a 3. évadra változások lesznek. de ahogy elnézem el is kell.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 10., szerda 17:15
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 9., kedd 19:46
Akkor itt az idejeP. Krisz írta:Nem néztem SoA-t .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 19:19
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 9., kedd 19:10
aaaaaaaaaaaa...nagy kedvenc...dzsúúúúússsziiiiinmate írta:Juice, SoA
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 9., kedd 18:22
...és az öreg Juice is betoppanP. Krisz írta:Luke Cage trailer.
Banshee-s Sugar lesz a spanja , Remy a HOC-ból pedig az ellen.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 15:32
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 8., hétfő 23:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Attól még mert az, lehet Elliot börtönben/elmegyógyban...Akkor miért nem egy saját gépen hackelné az FBI-t?nmate írta:Mr Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrell része nekem is nagyon sötét. Nem tudom hol lehet, mit vakarózik a nője, és mi fog ebből kisülni.
Ray dark netes drogkereskedő, ehhez kell neki Eliott. Börtön/pszichiátria teória bukott.
Angela úgy néz ki rápattan az fsociety bandwagonra.
Dom pedig eléggé rámenős volt, ezért a White Rose úgy döntött csinál egy rajtaütést az ügynökökön. Dom nyilván túléli és rácuppan a Dark Army dologra. Akik most mutatták meg, hogy többek mint egy sima hackercsoport. Komolyra fordult itt minden, Tyrell nagyon hiányzik még a képből, aztán amint megjelent, szépen jöhet a "shitstorm".
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 8., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 8., hétfő 22:48
Nem tudom, úgy álatlában semmi sem tiszta.nmate írta:Na, mesélj, mi nem tiszta, beszéljük átgólvonal írta:Mr. Robot
Na jó, ez már követhetetlen...
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 8., hétfő 21:47
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem