Regisztralj az onlivetv-re...regota hasznalom.Tudtok olyan streamet amit külföldről is lehet nézni? Valamilyen ok folytán az M4 streamen csak fekete kép jön be. Köszi
http://onlinetvkeresre.eu/
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:05
Regisztralj az onlivetv-re...regota hasznalom.Tudtok olyan streamet amit külföldről is lehet nézni? Valamilyen ok folytán az M4 streamen csak fekete kép jön be. Köszi
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:03
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. augusztus 10., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 10., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 10., szerda 19:41
Nem vitatom.A jó védekezés minden sport alapja ma,
Megjegyeztem csak,hogy valaha így volt.De az hogy a 3. negyedben öt percig egy rohadt gólt nem dobtunk,èn nem azèrt mert a görögök olyan perfect módon vèdekeztek,a birók miatt meg pláne nem,az nonszensz.Nem emlèkszem 1 kontra faultra sem ugyan is.Ez egyáltalán nem jó irány, nem nézőbarát, de ez van, erre ment el a sport, ha sikeresek akarunk lenni, akkor nekünk is erre kell rágyúrni, lényegtelen, hogy mi volt egy más korban, más ellenfelekkel, más bírókkal.
Az egy dolog hogy mit "èrdemeltünk",azok az utolsó mp-s gólok meg nálam dekoncetráltság,nem pedig szerencse dolga.Elhittük hogy meg van a meccs.Hiba.Szerintem mind a három meccsen jók voltunk, győzelmet érdemeltünk, sajnos becsorogtak ezek az utolsó másodperces hátha lövések,
Nos ha máskor nem,4 èv mulva.nyilvánvalóan nem lesz mindig így, majd akkor fordul meg a szerencse,
Mondjuk azon a lazaságon ezen meg az aussik elleni meccsen is,hogy nekünk ez a meccs úgy is meg lesz.Az elszórakozott helyzeteken hogy mást ne mondjak.Az meg, hogy az arcot bevisszük, nem tudom ez miből jött le, de abszolút nem jellemző a csapatra és egyáltalán nincs is helye.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 10., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 10., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: Enrique » 2016. augusztus 10., szerda 18:13
A jó védekezés minden sport alapja ma, vízilabdában is azt és a fórt kell összerakni a győzelemhez.morientes írta:5 percig nem dobni golt megint?Meg hogy "jól vèdekeztünk"![]()
Mi vagyunk mi az inter,Benedek meg Mou?![]()
A magyarok mindig hiresek voltak hogy sok gólt dobnak,erre ez...5 percig semmi...
Kicsit olyanok mint nèha a real,az arcot beviszik a medencèbe,de mást nem nagyon...
Elegem van belőlük.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 10., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. augusztus 10., szerda 16:42
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 10., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 10., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. augusztus 10., szerda 10:07
Általában ez a "bevett gyakorlat", hogy a hátrányban lévő elkezd minden mindegy alapon futni előre és a vezető szépen "agyonszurkálja" (pl.: Emesénél láttuk ezt párszor). Sajnos itt pont fordítva sült el a dolog. 2-3 tus után kellett volna szerintem váltani és kezdeményezni, de ekkor már szerintem győzedelmeskedett az idegeskedés és a para, míg az ellenfélnél megjött az önbizalom és a sikeréhség.Galacticos írta:lehet hülyeség mert totál nem értek hozzá de nem lett vna ésszerűbb döntés az ha egyszer "ráfut" hirtelen?
úgy értem hogy hirtelen kezdeményez, talán meglepte volna és lett volna belőle egy együttes és nyer. legalább 5 előnybe szerintem lehetett volna bevállalósabb. nem jön be akkor max 14-10, de ezzel a passzív játékkal is csak azt érte el..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. augusztus 10., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 10., szerda 9:38
Chris írta:20 éves koreai higgadtabb volt. Erről szól az olimpia, meg is érdemelte.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 10., szerda 8:50
ezt a napokban a gyarfas arcan latniNem stresszel, nem pörög az agya, hogy mi lesz,
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. augusztus 10., szerda 8:10
Pont erről nyilatkozott a minap, hogy ezért indult el minden versenyen, amin tudott, hogy a verseny is automatizmussá váljon. Nem stresszel, nem pörög az agya, hogy mi lesz, hanem csinálja rutinból amit tud, mint az utóbbi időben annyi alkalommal. Láttuk ennek a felkészülésnek az ellentéte milyen eredményhez vezetett...ferni írta: Hosszú meg hozza magát, elbírta a terhet, nem is akárhogy. Így kell ezt csinálni, tanulhatna tőle pár ember, hogy nem kell összeroppani a döntő pillanatokban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 10., szerda 7:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 10., szerda 7:43
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 10., szerda 4:42
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem