A jó védekezés minden sport alapja ma,
Nem vitatom.
Ez egyáltalán nem jó irány, nem nézőbarát, de ez van, erre ment el a sport, ha sikeresek akarunk lenni, akkor nekünk is erre kell rágyúrni, lényegtelen, hogy mi volt egy más korban, más ellenfelekkel, más bírókkal.
Megjegyeztem csak,hogy valaha így volt.De az hogy a 3. negyedben öt percig egy rohadt gólt nem dobtunk,èn nem azèrt mert a görögök olyan perfect módon vèdekeztek,a birók miatt meg pláne nem,az nonszensz.Nem emlèkszem 1 kontra faultra sem ugyan is.
Szerintem mind a három meccsen jók voltunk, győzelmet érdemeltünk, sajnos becsorogtak ezek az utolsó másodperces hátha lövések,
Az egy dolog hogy mit "èrdemeltünk",azok az utolsó mp-s gólok meg nálam dekoncetráltság,nem pedig szerencse dolga.Elhittük hogy meg van a meccs.Hiba.
Ès a szerbeken kívül nem játszottunk jól,támadásban semmi kèppen sem.
nyilvánvalóan nem lesz mindig így, majd akkor fordul meg a szerencse,
Nos ha máskor nem,4 èv mulva.
Az meg, hogy az arcot bevisszük, nem tudom ez miből jött le, de abszolút nem jellemző a csapatra és egyáltalán nincs is helye.
Mondjuk azon a lazaságon ezen meg az aussik elleni meccsen is,hogy nekünk ez a meccs úgy is meg lesz.Az elszórakozott helyzeteken hogy mást ne mondjak.
Örülök hogy igy tutujgatod őket,de attól hogy magyarok,mèg a kritika (sztm) jogos.
Benedek is azt mondta,ez mèg nem az a játèk amit várna.Remèlem hogy látjuk azt a játèkot mèg.