Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok - Olimpia
Utálom ezeket a totál szubjektív sportágakat, ahol nyugodtan bele lehet nyúlni a meccsekbe, Decsi is folyamatosan reklamált, ennyiszer véletlenül nem lehet....
Vicces ez a Decsi meccs az M5ön...
0-4 lett a magyarnak, aztán hirtelen 6ot odaítéltek az orosznak, hogy ő támadott mindig, mikor Decsi kb ugyanúgy ment egy kis túlzással...
Ez meg hogy mindketto mindig örül még mindig vicces...

0-4 lett a magyarnak, aztán hirtelen 6ot odaítéltek az orosznak, hogy ő támadott mindig, mikor Decsi kb ugyanúgy ment egy kis túlzással...

Ez meg hogy mindketto mindig örül még mindig vicces...

A jó védekezés minden sport alapja ma, vízilabdában is azt és a fórt kell összerakni a győzelemhez.morientes írta:5 percig nem dobni golt megint?Meg hogy "jól vèdekeztünk"![]()
Mi vagyunk mi az inter,Benedek meg Mou?![]()
A magyarok mindig hiresek voltak hogy sok gólt dobnak,erre ez...5 percig semmi...
Kicsit olyanok mint nèha a real,az arcot beviszik a medencèbe,de mást nem nagyon...
Elegem van belőlük.
Ez egyáltalán nem jó irány, nem nézőbarát, de ez van, erre ment el a sport, ha sikeresek akarunk lenni, akkor nekünk is erre kell rágyúrni, lényegtelen, hogy mi volt egy más korban, más ellenfelekkel, más bírókkal.
Szerintem mind a három meccsen jók voltunk, győzelmet érdemeltünk, sajnos becsorogtak ezek az utolsó másodperces hátha lövések, de nyilvánvalóan nem lesz mindig így, majd akkor fordul meg a szerencse, amikor már igazán számít.
Az meg, hogy az arcot bevisszük, nem tudom ez miből jött le, de abszolút nem jellemző a csapatra és egyáltalán nincs is helye. Itt minden meccs nagyon nehéz már a csoportban is, aztán a kieséses szakaszban jön három egygólos élet-halál meccs és aki fejben erősebb lesz a döntő pillanatokban, az viszi a pálmát. Nagyon kicsik a különbségek, 1-6-ig bárhol végezhetünk és ezt a srácok is tudják, itt nagyképűségről, könnyelműségről szó nincs.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
5 percig nem dobni golt megint?Meg hogy "jól vèdekeztünk"
Mi vagyunk mi az inter,Benedek meg Mou?
A magyarok mindig hiresek voltak hogy sok gólt dobnak,erre ez...5 percig semmi...
Kicsit olyanok mint nèha a real,az arcot beviszik a medencèbe,de mást nem nagyon...
Elegem van belőlük.

Mi vagyunk mi az inter,Benedek meg Mou?

Elegem van belőlük.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
ezek a nyilatkozatok..
miért a szerencsében kell bízni?
meg hogy előbb utóbb mellénk áll?

miért a szerencsében kell bízni?
meg hogy előbb utóbb mellénk áll?
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Újabb döntetlen a vízilabdacsapattól, most a görögök ellen.
A Brazília-Szerbia meccsen eldől, hogy milyen erős is ez a brazil válogatott, de egy előzetesen jobb csapatot ki fognak pöckölni az ausztrál-görög-magyar-szerb négyesből, ez szinte biztos, eddig Ausztrália esélyes erre, de még mi is akár bajba kerülhetünk...
A Brazília-Szerbia meccsen eldől, hogy milyen erős is ez a brazil válogatott, de egy előzetesen jobb csapatot ki fognak pöckölni az ausztrál-görög-magyar-szerb négyesből, ez szinte biztos, eddig Ausztrália esélyes erre, de még mi is akár bajba kerülhetünk...

Pontosan.
Nyilatkozta is,hogy változtatni kellett volna neki a taktikán,de egyszerűen nem tudott.
Nyilatkozta is,hogy változtatni kellett volna neki a taktikán,de egyszerűen nem tudott.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Általában ez a "bevett gyakorlat", hogy a hátrányban lévő elkezd minden mindegy alapon futni előre és a vezető szépen "agyonszurkálja" (pl.: Emesénél láttuk ezt párszor). Sajnos itt pont fordítva sült el a dolog. 2-3 tus után kellett volna szerintem váltani és kezdeményezni, de ekkor már szerintem győzedelmeskedett az idegeskedés és a para, míg az ellenfélnél megjött az önbizalom és a sikeréhség.Galacticos írta:lehet hülyeség mert totál nem értek hozzá de nem lett vna ésszerűbb döntés az ha egyszer "ráfut" hirtelen?
úgy értem hogy hirtelen kezdeményez, talán meglepte volna és lett volna belőle egy együttes és nyer. legalább 5 előnybe szerintem lehetett volna bevállalósabb. nem jön be akkor max 14-10, de ezzel a passzív játékkal is csak azt érte el..
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Galacticos
lehet hülyeség mert totál nem értek hozzá de nem lett vna ésszerűbb döntés az ha egyszer "ráfut" hirtelen?
úgy értem hogy hirtelen kezdeményez, talán meglepte volna és lett volna belőle egy együttes és nyer. legalább 5 előnybe szerintem lehetett volna bevállalósabb. nem jön be akkor max 14-10, de ezzel a passzív játékkal is csak azt érte el..
Chris írta:20 éves koreai higgadtabb volt. Erről szól az olimpia, meg is érdemelte.
Hát ha ez megérdemelt volt...
Ilyen a következő 100 évben nem lesz.
Hihetetlen.
Pedig nagyon szimpatikus ember Imre Géza és ezt nagyon megérdemelte volna.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
ezt a napokban a gyarfas arcan latniNem stresszel, nem pörög az agya, hogy mi lesz,

Pont erről nyilatkozott a minap, hogy ezért indult el minden versenyen, amin tudott, hogy a verseny is automatizmussá váljon. Nem stresszel, nem pörög az agya, hogy mi lesz, hanem csinálja rutinból amit tud, mint az utóbbi időben annyi alkalommal. Láttuk ennek a felkészülésnek az ellentéte milyen eredményhez vezetett...ferni írta: Hosszú meg hozza magát, elbírta a terhet, nem is akárhogy. Így kell ezt csinálni, tanulhatna tőle pár ember, hogy nem kell összeroppani a döntő pillanatokban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
ironlady nem viccel. zsebben a 3. arany.
kenderesi meg hatalmas talent. lesz meg itt keresnivaloja a jovoben.

Csehen nagyon sokan látták a korábbi futamokon, hogy nem az igazi és nem tartalékolásról van szó, nekik lett igazuk.
Kenderesi meg... Elképesztő bakker, hogy honnan rántotta elő ezt az Olimpiát, nagyon kijárt neki egy érem, kb annyira tudok neki örülni, mint hogyha más aranyat nyert volna.
Hosszú meg hozza magát, elbírta a terhet, nem is akárhogy. Így kell ezt csinálni, tanulhatna tőle pár ember, hogy nem kell összeroppani a döntő pillanatokban.
Kenderesi meg... Elképesztő bakker, hogy honnan rántotta elő ezt az Olimpiát, nagyon kijárt neki egy érem, kb annyira tudok neki örülni, mint hogyha más aranyat nyert volna.
Hosszú meg hozza magát, elbírta a terhet, nem is akárhogy. Így kell ezt csinálni, tanulhatna tőle pár ember, hogy nem kell összeroppani a döntő pillanatokban.
- András93
És meglett Hosszú harmadik aranyérme, nem volt sima, a brit lány közel volt, 3 tized. Bármennyire is kiabált Knézy, hogy milyen sima győzelem.

- András93
Akkor Sakai nyert volna. 29,67 másodperces utolsó ötvene volt, Kenderesinek 30,01, Phelpsnek 30,68.Ferencváros írta:Ha van még öt méter, fejemet rá, hogy Tomi behúzza.
Lacinak 32,65. Messze a legrosszabb az egész mezőnyben.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Asszonyverő nem azt mondta, hogy ugyanolyan reakcióval rajtolt, mint Phelps? Amúgy nekem úgy tűnik, hogy Kenderesi annyival volt gyengébb, hogy a fordulóknál rosszul delfinezik a többihez képest, és ott mindig hátrányt kapott. Lacit nagyon sajnálom, az utolsó 50 métert rossz volt nézni tőle.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ha van még öt méter, fejemet rá, hogy Tomi behúzza.
Laci pedig itt akár vissza is vonulhat. Mindent megnyert, Olimpiát sose fog. Fejben nem volt rendben, fél Phelpstől már.
Laci pedig itt akár vissza is vonulhat. Mindent megnyert, Olimpiát sose fog. Fejben nem volt rendben, fél Phelpstől már.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kenderesi előtt le a kalappal, habár a rajtot borzasztóan kapta el, ha az másképpen sikerül, akkor lehet, hogy meglehetett volna Phelps, mert a végén elképesztő, hogy micsoda hajrát tolt le a gyerek. De van egy új sztárunk, fantasztikus. Cseh Lacit sajnálom, hatalmas sportember volt, de ez most pocsék volt.

But he is a good boy...
- András93
Pedig ez az 1:53:36 fogható lett volna. Tavaly a vb-n ehhez közelit ment Cseh, bár az is kevés lett volna, 1:53:48.
Mondjuk hülye vagyok, mert az idei EB-n meg 1:52:91-et úszott.
Mondjuk hülye vagyok, mert az idei EB-n meg 1:52:91-et úszott.