Fejben dől el minden
Na de....hiszen itt az a divat ha minket FGY nek hordnak le......persze ostobaság,de sokan megeszik ezt a maszlagot.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 10., szerda 21:15
Fejben dől el minden
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 10., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. augusztus 10., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 10., szerda 12:53
Erős túlzás, pláne, hogy már jóval a meccs eredménye előtt eldől, hogy mikor van ismétlés. Mondjuk a Gamper-kupát közvetítik ma élőben.nagyi írta:Persze ha a barca nyert volna ma már 4x ismételték...
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 10., szerda 12:25
+1Géci írta:Ami ismét látszott az az, hogy erőnlétünk ismét jobb volt mint az ellenfélé, és ezzel meccseket lehet eldönteni. Régen ez nem volt ránk jellemző.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 10., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. augusztus 10., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 10., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 10., szerda 10:42
Tegnap pont, hogy az volt a baj vele, hogy nem vállalt eleget. Egy ritmusváltás se, oldalváltás, indítás. Semmi. Kicsit ő is le volt korlátozva Marceloval együtt, de ennél többet kellett volna vállaljon. Kb annyi volt a játéka, hogy tette tovább Asensionak, meg párszor kihúzódott a balszélre a helyére. Ezzel nem védem, csak tegnap pont nem azért volt gyenge, mert azt hitte, hogy ő a sztár, hanem Kroos féle szerepkört kapott, ahol nem villogni kell, hanem alkalmazkodni.___Samy___ írta:Igen, az első 20 percben talán jól működött, de az a baj, hogy utána Iscoból előjön az ösztön, én mintha elfelejtené a tényleges feladatát. Egyszerűen nem koncentrál oda végig. A végén már nagyon sokszor tekergett megint a labdára, lépett ki a bal oldalra, ahol már voltak amúgy is ketten.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 10., szerda 10:35
Igen, az első 20 percben talán jól működött, de az a baj, hogy utána Iscoból előjön az ösztön, én mintha elfelejtené a tényleges feladatát. Egyszerűen nem koncentrál oda végig. A végén már nagyon sokszor tekergett megint a labdára, lépett ki a bal oldalra, ahol már voltak amúgy is ketten.KAG írta:Kerlon írta:Szerintem meg Iscoval sem volt baj, jól működött az az Asensio, Isco, Marcelo oldal. Kovaciccal sem volt végre olyan gond, de néha nagyon eltűnik és sokszor semmi kockázatot nem vállal.
Fú, szerintem rengetegszer választott buta megoldást.
Az az Ő posztján meg annyira nem fér bele.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 10., szerda 10:19
Kerlon írta:Szerintem meg Iscoval sem volt baj, jól működött az az Asensio, Isco, Marcelo oldal. Kovaciccal sem volt végre olyan gond, de néha nagyon eltűnik és sokszor semmi kockázatot nem vállal.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 10., szerda 9:40
Meg vigyázznia kell az ilyen odacsuszásokkal,multkor is megègette magát,aztán majd előbb utóbb utazni fognak rá a bírók ha nem higgad.Ha kap játéklehetőséget, akkor remélhetőleg az ilyeneket kinövi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 10., szerda 9:38
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 10., szerda 9:35
Nekem is tetszett a játéka. Előre fele megindult mint a tank.___Samy___ írta:Nem tudom Kovaciccsal mi volt megint a gond, szerintem jó teljesítményt nyújtott. Végre nem volt olyan beszari, mint tavaly. Az igaz, hogy több van benne, de számomra megint Isco bizonyította azt a kp-ról, hogy neki azon a poszton nem fog menni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 10., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 10., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 10., szerda 8:50
Nem volt jó a meccs,mit nem lehet ezen èrteni?muszáj fanyalogni gondolom..
Mert nem volt jó.Ev elso hivatalos meccse utam leirni, hogy a meccs nem volt jo...de most komolyan miert?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 10., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 10., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 10., szerda 8:13
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem