Casilla: azért a kirugasokkal, foleg amikor hatrapasszok utan, van némi gondja, de cserekapusnak egyelőre még tökéletes.
Carvajal: néha elkapja nagyon a hév és eszetlenul kergeti a labdát meg buta szabalytalansagokat tol, de messze a legjobb jobbhatved most, de még tud jobb lenni.
Varane: gyors, jól szerel, de azért sok labdát elszórt, ha Pepe hozza a tavaszi formát, akkor a francianak bőven kell az asztalra letennie még.
Marcelo: nem volt élete meccse, 2-1es sevillai vezetésnél volt pár perc amikor kicsit elborult az agya, a hosszabbitasra viszont feljavult.
Kovacic: az elso felidoben nagyon jo volt, de a masodik nagyon pocsék volt, viszont hihetetlen harcos és nagyon jól tolta azt amit Kroos is, a letamadast, bőven van helye szeritem, csak játszania kell.
Casemiro: értem én, hogy kell, meg stabilitas meg minden, de néha csak az arnyekot fogta, tobbszor is konnyen lefordultak rola, a felesleges es idiota szabalytalansagokat meg inkabb nem is mondom, előre játékban totál nulla volt, lehet hogy tavaly nagyfegyver volt, de ha kizarnak, két év alatt nagy gyengesegunk lehet belőle.
Asensio: az első félidő nála is nagyon jo volt, a masodikban ahogy a csapat úgy ő is gyenge volt, a hosszabbitasban ujra jol mozgolt, mindenképp marasztalnam. (Megneztem volna amugy oket Lucassal oldalt cserelve is, hogy kicsit befele cselezve és lovopoziciokat kihasznalva milyen, mert így csak azt lathattuk, hogy jol ad be, jol indul a lyukakba)
Lucas: ugyanaz nála is mint Asensional, talán még annyi, hogy jobbon kb 10bol 9szer a jobb lábra tplja kifele a labdat, nekem már kiszamithato volt, hala a sevillasoknak nem.
Isco: nem tudom hova tenni, egy jó 25 perce volt azert osszesegeben talán, de neha nagyon sokat vállal egy sima passz helyett megprobalja 3 emberen atgyurni magát.
Morata: az első 10 perce "jó" volt, a többit hagyjuk inkább.
Modric és Benzema: kell nekik még bőven h újra top formában legyenek, de nem lesz gond.
James: jól szallt be, a kényszerítők a védőfal előtt Benzivel nagyon ültek, egyet akár elmis durranthatott volna, jól forgatta az oldalakat, a mozgása kicsit olyan mintha valaki húzná vissza, de ha nem lesz érkező, főleg olyan aki erősítés akkor maradnia kell, beadasai meg inditasai bőven fegyverek lehetnek.
A kerettel nagyjabol nincs gond, jo lett volna Kante vagy Pogba, de ez már a múlt, sajnos Alaba sem fog erkezni, így valahogy ezekkel a sracokkal át kell gyúrni magunkat ezen az idoszakon, aztán utána ujra megnézni hogy állunk.
halamadrid