Galacticos írta:de ne csak nézd, lásd is hogy mit hogy csinál bale.
ugyanúgy próbálja mint ronaldo, őt majmolja.
ami persze nem baj csak nem túl eredeti, és például engem már zavar mert túlzásba viszi.
szabadrúgását nézd meg hogy áll oda, hogy fut neki, meg a rituálé ahogy fújtat előtte... és akkor utána menj ki a kertbe.
Te meg már átesel a ló túloldalára... Szerencsétlen gyereknek CR a példaképe... Most, ha idejön szerintem menj oda a Bernabeuba és cseszd le, hogy mit képzel magáról... Örül rossz gyerek, hogy megtanulta úgy vagy hasonlóan rúgni a szabadot ahogy CR, erre jössz TE aki lecseszi érte... Most akkor, ha valaki eltol 1 bicikli cselt vagy tudom is én mit akkor azt is valahonnan el kellet tanulni... Persze az más, mert azt mindenki megtudja csinálni ez meg elég egyedi, de na...
Elmondom neked mi lesz, HA idejön... Leigazoljuk elmegy edzésre és állandóan ott lesz CR seggébe és lesni fogja minden szavát, és már az elején tisztázni fogja, hogy a példaképe meg mit tudom én stb... Ezt azért mondom ilyen biztosan mert valahol együtt érzek vele. Pontosabb gondolom, hogy min megy majd keresztül... Én 8 éve foglalkozok küzdősporttal (thai box) és nekem példaképem mindig Zilai Sándor volt. 2 éve járok be Debrecenbe komolyabb edzésekre amikor ráérek, és az edzőm edzője Zilai volt. Egy nap az volt a meglepetése számomra, hogy lehívta közénk edzeni, és amikor ott állt velem szembe a sírás környékezett + még kesztyűztem is vele, és az lelkileg 1 akkora +, hogy ezt nem lehet elmondani... Idejön Bale és kétlem, hogy nekiáll önzősködni vagy valami olyat csinálni ami CR ellen irányul, mert fel fog rá nézni mindvégig, mert látszik, hogy őt jobban érdekli a foci mint az, hogy minden héten más frizurája legyen... Sok érte a pénz ez tény, bár még azt sem tudjuk mennyiért vesszük meg

... de azért ne csesszük már le, meg ne törjünk pálcát a feje felett, mert tanult példaképétől valamit amit igen is jól alkalmaz...