HozzászólásSzerző: primrose » 2016. augusztus 9., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. augusztus 9., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. augusztus 9., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 9., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 9., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 9., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. augusztus 9., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 9., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 9., kedd 21:42
A ketto hogy fugg ossze? Egy rossz szot sem irtam rola, csak annyit, hogy vannak nala eredmenyesebb uszoink az olimpiakon, megis o az orszag kedvence. Egyszeruen a gyozteseknek nagyobb elismeres jarna, mint aki ezustot vagy bronz ermet nyer. Pontszerzokrol nem is beszelve.VanillaSky írta:Hatalmas, ahogy mi magyarok folyamatosan szarral dobaljuk a sportoloinkat akik veletlenul nem aranyat nyernek.Egy oldalon belül, ugyanattól a személytől!Masodikakra senki sem emlekszik 20 ev elteltevel.
Remélem te legalább tisztában vagy önmagaddal.Egy Olimpiai érmesre - főleg úszásban - azért szoktak emlékezni, másrészről még mindig maguknak csinálják leginkább nem Jancsikának, Pistikének meg Bencusnak a tv előtt.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. augusztus 9., kedd 21:35
Az élet nagy forgatókönyvíró, egy arany annyira slusszpoén lenne...ferni írta:Imre Géza....
Zseniális bakker![]()
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. augusztus 9., kedd 21:32
Hatalmas, ahogy mi magyarok folyamatosan szarral dobaljuk a sportoloinkat akik veletlenul nem aranyat nyernek.
Egy oldalon belül, ugyanattól a személytől!Masodikakra senki sem emlekszik 20 ev elteltevel.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 9., kedd 21:31
Risztovban igazad van, medenceben dontokbe se jutott Athenon kivul, viszont ne felejtsuk el, hogy a londoni volt a masodik olimpiaja mivel 04 utan visszavonult evekre. Mas kategoria, de az uszas az uszas, hiaba nyilt vizi es az arany is ugyanannyit er.András93 írta:Mert jóval lassabbak úszásban? Jó, persze igaz, a saját mezőnyükben valóban volt, aki nyert. Az egyik most, akinek most sikerült először érmet szereznie Olimpián. Risztov pedig nyílt vízen, az kicsit más, egyébként ő is medencében kezdte, ott nem igazán volt sikeres, már legalább is Csehhez képest.Bencze írta:Miert ne lehetne a nokkel osszehasonlitani? Ok nyertek, Cseh eddig nem. Masodikakra senki sem emlekszik 20 ev elteltevel.
De amúgy Hosszú az utóbbi 4 évben biztos, hogy nagyobb sztár lett, mint Cseh.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 9., kedd 21:17
Mert jóval lassabbak úszásban? Jó, persze igaz, a saját mezőnyükben valóban volt, aki nyert. Az egyik most, akinek most sikerült először érmet szereznie Olimpián. Risztov pedig nyílt vízen, az kicsit más, egyébként ő is medencében kezdte, ott nem igazán volt sikeres, már legalább is Csehhez képest.Bencze írta:Miert ne lehetne a nokkel osszehasonlitani? Ok nyertek, Cseh eddig nem. Masodikakra senki sem emlekszik 20 ev elteltevel.
Igen, bocsi lemaradt, hogy az utóbbi években.Bencze írta:Egyebkent de, eleg nagy uszoistensegek vagyunk az olimpiakon, negyedik legtobb aranyat mi nyertuk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 9., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 9., kedd 21:12
Ausztralia, Brazilia (igaz hazigazdakent), Japan, Kina es Oroszorszag is tobb uszot inditott. Egyebkent de, eleg nagy uszoistensegek vagyunk az olimpiakon, negyedik legtobb aranyat mi nyertuk.András93 írta:Van-van. Atlétika között keresd, 20 és 50 km-es is van. Legjobb, akiket futómozdulat miatt zárnak ki...reeed_ati írta:Van az most egyáltalán?, csak mert rákerestem a számokra és nem szerepel köztük, amúgy tényleg az lenne a nyerő.![]()
![]()
Nem vagyunk ám egy akkora úszóistenségek, pedig rendre 30+ versenyzővel vagyunk, most is USA után a 2. legtöbb úszót adjuk.Bencze írta:Edit: Nem volt bonyolult, negynel valahogy tobbre szamitottam.Gyurta, Risztov es Hosszu
Cseh Lacit meg ne a nőkkel mérjük már össze, ráadásul nézzük meg, hogy ő milyen mezőnyben versenyzett rendre, csak ha a két amerikait mondom, Phelps és Lochte... nem véletlen nyert szinte csak Európában.
Vb-ken kétszer tudott nyerni, tavaly 200 pillangón, Phelps nem volt, az olimpiai bajnok Chad le Clos igen, és még 2005-ben 400 vegyesen nyert, Phelps itt sem volt azon a számon, Lochte mondjuk igen.
Egyébként én inkább tőle várok hajnalban érmet, Kenderesiben már nem nagyon van több szerintem, Phelpsben tuti, a dél-afrikait nem tudom, ő átállt rövidebb távokra, de háromban ott lehet. Tippre Phelps-Cseh-Le Clos.
Sós Csaba szerint is van esélye Lacinak, még is csak ő úszta idén a legjobb időt. És most is a 3. legjobb idővel döntős, szóval nem teljesen értem, miért írjátok le őt.
szerk.: közben meg is előztek.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 9., kedd 21:03
Kar, hogy a fel orszag Lacikanak hivja, nyilvan mindenki puszipajtas vele.Dupla D írta:Ilyen jó haverok vagytok?Bencze írta:Lacika
Ha Cseh Laci legkomolyabb versenytársa nem a valaha volt legsikeresebb úszó lenne lenne, akkor még talán igazat adnék. Van három ezüstje és két bronza. Nem néztem most utána, de ha Phelps nem lenne, akkor többszörös olimpiai bajnok emberről beszélünk. De Phelps, amelyik számban elindult azt megnyerte. 'Lacika' most 30 éves és ő még mindig ott van az esélyesek között, ami egyáltalán nem gyakori. Ha olimpiai bajnok lett volna már, akkor nem hiszem, hogy itt lenne, de már csak emiatt a kitartás miatt is megérdemli a tiszteletet, amit neked nem sikerült megadnod.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 9., kedd 21:02
Van-van. Atlétika között keresd, 20 és 50 km-es is van. Legjobb, akiket futómozdulat miatt zárnak ki...reeed_ati írta:Van az most egyáltalán?, csak mert rákerestem a számokra és nem szerepel köztük, amúgy tényleg az lenne a nyerő.![]()
Nem vagyunk ám egy akkora úszóistenségek, pedig rendre 30+ versenyzővel vagyunk, most is USA után a 2. legtöbb úszót adjuk.Bencze írta:Edit: Nem volt bonyolult, negynel valahogy tobbre szamitottam.Gyurta, Risztov es Hosszu
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem