M1Ö írta:Lehet ezt ésszel is csinálni azért. Amit egy ideje csinálunk, pl rohadtul tetszik. 1-2 példa: Jött Vasquez 1 millióért. A City megvette Nolitot 20 (?) millióért. Semmivel nem lesznek vele előrébb, mint mi Lucas-szal. Meg itt van Asensio és Ödegaard, akikből szerintem alap emberek lesznek pár éven belül. Persze mindig van 1-2 kivétel, akiért bankot kell robbantani, de ez egy jó irány, amit most csinál a klub.
Nekem is, persze kell azért egy egy villantás is,mert különben támadás éri a székházat

Jó lenne egy támadó,nem kell csúcs,mert megvagyunk,hanem egy korrekt kiegészítő akire lehet a padról alapozni,mint pl amikor a barca megvette henrik larssont pl.....
Aztán kellene kp-ra egy centrális arc,mert isco és james nem illik a 3as rendszerbe,ezt ők megszívták,ők elől elmozgóba sem illeszkednek jól,nekik a 4 soros rendszer fekszik,az meg nem lesz szerintem.
Valakit fognak is hozni középre,majd bejelentik van még idejük......
ja,és "jót fog tenni" az eltiltás,10 éve ezért lobbizok. Jobb lesz tőle a csapat meglátjátok. Perez keze egy évig kötve.....ez nekem tetszik.