Mi van?Egy Palermo-szurkolo ismerosom

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 10., szerda 6:38
Mi van?Egy Palermo-szurkolo ismerosom
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 10., szerda 2:30
Utananeztem, meg valoban nem adtak el, latszolag megakadtak a targyalasok a kinaiakkal. Valami amerikai-olasz csaladdal is targyaltak egyebkent nyaron, azokkal is megakadt. Egy Palermo-szurkolo ismerosom szerint szeptemberben megveszik a kinaiak a klubot. Fene se tudja.Veidt írta:Ha jol tudom nem, nem tudok most utana nézni.BBeno írta:palermot eladtak vegul? a mafia vezer tavasszal azt mondta hogy vegre kiszall az egeszbol es megvan a vevo nyarra. csak az a baj hogy mindig kamuzik az oreg azert kerdezem hatha valaki tud valamit errol
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 9., kedd 21:43
Ezt most nem ertem miert irtad.RealMadridFanatic írta:Nem az van h kizárnak meg büntetnek csapatokat körülötte
Mondjuk nem olyan régen volt egy Calciopoli, ettől függetlenül nem lenne kötelező minden más csapatnak játszania a balekot évek óta, ez igaz.
Pontosan,oda is irtam,hogy bemne voltak,legalabb annyira,csak elevult.Veidt írta: Calciopolihoz. A Juventus csak ugyanannyira volt bűnös mint az Inter vagy a Milan. Az egeszet az Inter rendezte meg, ezt mar bebizonyították. Benne volt Moratti, Fachetti, mindenki.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 9., kedd 16:58
Ha jol tudom nem, nem tudok most utana nézni.BBeno írta:palermot eladtak vegul? a mafia vezer tavasszal azt mondta hogy vegre kiszall az egeszbol es megvan a vevo nyarra. csak az a baj hogy mindig kamuzik az oreg azert kerdezem hatha valaki tud valamit errol
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 9., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 9., kedd 15:34
A képeket meg a játékos kvalitásait nézve a grande maximum a belére igaz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 15:22
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. augusztus 9., kedd 15:14
grande pipita
Nem az van h kizárnak meg büntetnek csapatokat körülötte
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 9., kedd 15:09
De erről nem tehetnek. Ott van egyedül jól felépítve minden,lentről,a SeriaBből,és az azzal járó negatív hatásoktól. Saját stadion,stabil gazdasági háttér stb.Géci írta:Ellenfél nélkül könnyen lehet...sebydani írta:Utcahosszal nyeri a Juve a bajnokságot idén is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 9., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 9., kedd 15:04
Egyértelmű, nincs egy értelmes csapat olaszban rajtuk kívül.sebydani írta:Utcahosszal nyeri a Juve a bajnokságot idén is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 9., kedd 13:41
Ellenfél nélkül könnyen lehet...sebydani írta:Utcahosszal nyeri a Juve a bajnokságot idén is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. augusztus 9., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 13:29
Senki nem fog velem egyet érteni, de Pjanic tökéletesen fogja pótolni Pogbát. Dani Alves ebben a 3-5-2-ben még idén bőven hozhat klasszis teljesítményt, Higuaín is előre lépés, Pjaca jó kis spíler lehet, Dybala meg meccsről meccsre jobb. Értem amúgy, hogy ironia, de inkább erősödtek és nem gyengültek. Idén már februárban bajnokok lesznek.Anthony írta: Most, hogy a Juve gyengült újra nyitott az olasz bajnokság
Pogba miatt szerintem is-is.Vagy irónia?
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 9., kedd 13:28
Akkor Böde drágább lenne ezek szerintM1Ö írta:Akkor a 95 a súlya.Realista24 írta:Csak 90!!!!!!!!!![]()
Néztem is a West Ham ellen, hogy még mozogni is alig bír, de ez a kép amit linkelt wxyz az elég kemény...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 9., kedd 13:24
Miben gyengült? Vagy irónia?Most, hogy a Juve gyengült újra nyitott az olasz bajnokság
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 9., kedd 13:19
Mostanra hivatalos is. Mancininél csak jobb lehet. Most, hogy a Juve gyengült újra nyitott az olasz bajnokságKerlon írta:Azt írják, hogy De Boer lehet az utód. Mondjuk Milánót akár fel is szanthatnak. Fogalmam sincs, hogy csúszhatott le ennyire mindkét gárda.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 10:38
Akkor a 95 a súlya.Realista24 írta:Csak 90!!!!!!!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 10:29
Csak 90!!!!!!!!!Anthony írta:Mekkora zsenik dolgoznak a Juventusnál, eladták Pogbát 110-ér, de vettek egy kövér Higuaint 95-ért![]()
Priceless!!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 9., kedd 10:18
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem