Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 12:49

Kerlon írta:Pl. a Schalke nem pótolta az 50 milliós Sanét, amiből simán lerakhatták volna azt a 3 millió eurót.
Nem hülyék ők sem. Inkább felhoznak az utánpótlásból egy félig nigériait vagy mittudom én peremembernek, aki mindenben ráver Balázsra, és a töredékét kell neki kifizetni.
Santi írta:Kleinheisler nagyon is jól van most ott, ahol van. Először a Werderben legyen alapember, aztán lehet a szintlépésen gondolkodni, de eleddig még csak peremember volt.
Épp készülnek őt is lepasszolni kölcsönbe.
Merci Zizou!

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2016. augusztus 9., kedd 12:43

Kleinheisler nagyon is jól van most ott, ahol van. Először a Werderben legyen alapember, aztán lehet a szintlépésen gondolkodni, de eleddig még csak peremember volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 12:36

Jól van, értem a poént, de nem kéne nevetségesnek lenni. Soha nem hoztam szóba a médiát vagy valamelyik sztár klubbot Balázzsal kapcsolatban. Sőt különösebben nem is kedvelem és továbbra is tartom, hogy Vörösbaranyiék baszták el most is. Pl. a Schalke nem pótolta az 50 milliós Sanét, amiből simán lerakhatták volna azt a 3 millió eurót. De, ha jól számolok a 280ezer eurós fizetést senki nem adná meg neki. Sőt talán a felét se. Persze erről az oldaláról nézve jól döntött.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 9., kedd 12:21

Ez csak a gagyi magyar sportújságírás agymosása és semmi több. Ugyanaz a kamu, mint pár éve az Arsenal-Juve érdeklődés. KAMU. KAMU. KAMU. NSO KACSA. HAZUGSÁG!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. augusztus 9., kedd 12:10

azert az is sokat mondo, hogy allitasa szerint szinte senkit nem kerestek jo ajanlatokkal a valogatottbol.

nagy adi, akiben tenyleg tobb van, neki ossze is jott.

de mar sokan eladtak volna guzmicsot a lazioba, kadart a liverpoolba, klenheiser szintet lephet a werderbol, stb...

itt nem jott be az egy tornas jatekos mítosz, ugy nez ki.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 12:08

Kerlon írta:Azért lehet elgondolkoznék a helyedben azon, hogy a Schalke és Leverkusen miért nem ment bele. Lehet nem a 3 millió eurós vételárral volt gondjuk.
Szeirntem igen. Ilyen játékosokat Mainz, stb. szintű csapatok szoktak igazolni, azokat is ingyen. És főleg olyanokat, akik a holland bajnokságnál azért erősebben is pályára léptek, mondjuk pont a bundásban.
A törökök pénzüknél akartak maradni, tudták, hogy az arabok kifizetnék, nem fogadták el a német ajánlatokat.
Ha volt egyáltalán reaális érdeklődés a bundásból...
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 12:00

Azért lehet elgondolkoznék a helyedben azon, hogy a Schalke és Leverkusen miért nem ment bele. Lehet nem a 3 millió eurós vételárral volt gondjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 11:40

Kerlonnak szeretettel:

Csak úgy röpködtek a mesés németországi ajánlatok Balázskáért.

Ja nem, mert egy európai mércével még a közepesnél is gyengébb játékosról van szó, aki már 29 éves, és a mentalitása is hagy némi kivánnivalót maga után. Olyanokat pedig a németek nem vesznek. Csak tőlünk keletre.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 8., hétfő 11:33

30 éves, semmi extra. Angliában meg a németeknél a 18 éves kis fiatalok keresztbe lenyelnék tudásban, motivációban, mindenben. Nem is értem, hogy miért téma...jó döntést hozott. Keres néhány milliárdot, aztán több gondja sem lesz az életben. Mindezért sokat nem kell tennie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 8., hétfő 11:30

Kerlon írta:Jajj hagyjad már a Liverpool Juve féle vonalat. Abszolút nem ilyen helyen tudom őt elképzelni, de pl. egy Lennon az Evertonban mivel jobb játékos? Semmivel. Eddig egyedül a Bursaspor szabadult tőle, de úgy írod, mintha a 10. csapatból üldöznék. Ez meg nem meglepő ők ennyi pénzért többet vártak volna és egész évben voltak nézeteltéréseik. Mindegy, szerintem nyugaton lett volna keresnivalója, elkúrta. Elengedtem a témát.

Rengeteg cikk volt, hogy szabadulni akar tőle az aktuális csapata.
Egyedül a PSV-től nem olvastam ilyen cikket/cikkeket.
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 8., hétfő 11:15

Kerlon írta: de pl. egy Lennon az Evertonban mivel jobb játékos?
1. Angol
2. Néhány száz meccset letolt egy tophoz közeli PL csapatban
3. Tudtommal alacsonyabb a fizuja.
4. Össz-vissza 5 millióba került leigaszolni.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. augusztus 7., vasárnap 16:20

Nagyon túl van értékelve Dzsudzsák rengeteg embernél. Nekem előbb kellene Lennon, mint ő.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 7., vasárnap 16:13

Jajj hagyjad már a Liverpool Juve féle vonalat. Abszolút nem ilyen helyen tudom őt elképzelni, de pl. egy Lennon az Evertonban mivel jobb játékos? Semmivel. Eddig egyedül a Bursaspor szabadult tőle, de úgy írod, mintha a 10. csapatból üldöznék. Ez meg nem meglepő ők ennyi pénzért többet vártak volna és egész évben voltak nézeteltéréseik. Mindegy, szerintem nyugaton lett volna keresnivalója, elkúrta. Elengedtem a témát.
K

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 7., vasárnap 15:52

Szerinted. Szerintem meg Dzsudzsák semmi extra, és ezt minden valamire való európai klub tudja. Ahova beférne, ott meg nem tudják kifizetni. Vagy nem akarják.
Ez volt már a PSV-kor is. A Juve, Liverpool, stb érdeklődése kamu volt, vagy nem fizették volna ki a hollandok által kért összeget. Anzi volt az egyetlen klub, amely komolyan gondolta a leigazolását, és volt is rá pénzük.
Abba, hogy mennyire egysíkú a játéka, pedig nem megyek bele. Biztos olyan fasza játékos, ha a klubok (olyanok is akik finoman sem tartoznak az európai elitbe) csak úgy szabadulnának tőle, mint a herpesztől.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 7., vasárnap 15:47

Szerintem ez butaság, már bocsi. Elég angol földre menni és megnézni, hogy mennyire egyik síkú emberek vannak ott és milyen pénzekért. 3 millió euró szerintem egyik nyugati csapatot sem vágott volna földhöz, viszont senki nem fizetne Dzsudzsáknak annyit, mint a keletiek, akik csak így tudnak magukhoz csábítani jobb játékosokat. Ez megy az Anzhi óta. Arról nem is beszélve, hogy Dzsudzsi közel sem annyira egysíkú, mint amennyire belőtted. Egyszerűen rosszul menedzselték és vége. Szerintem angliában remekül tudta volna kamatoztatni a tudását vagy a németeknél is.
K

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 7., vasárnap 15:14

Nem volt választása. Német, olasz, stb klub nem vásárolta volna ki őt a szerződéséből. Lehet volt érdeklődő, de a törökök pénzüknél akartak maradni, a nyugati klubok meg hülyék lettek volna kifizetni annyit, egy 29 éves, teljesen egysíkú játékosért. Oda ment, ahova elengedték, ennyi.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 6., szombat 12:57

Pipita írta:Ő is panaszkodott, hogy nem hozta meg a várt érdeklődést az EB szereplés és gyakorlatilag alig voltak kérői, viszont mindenképpen menni akart... őszintén mire számítottatok, hol fogja folytatni?
Szerintem meg egyszerűen többre számított és nem volt hajlandó most se lejjebb adni. Érdekes módon pl. Huszti ezt megtudta lépni.
K

Ursus
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 6., szombat 12:41

Én azt is elképzelhetőnek tartom hogy Dzsudzsinak amióta Anzhiba igazolt igazán nem is volt egyáltalán komoly kérője, érdeklődők voltak de ahogy kezdődött neki az orosz karrier onnantól irreálisan magas lett az ára és a fizetése amit egyetlen komolyabb csapat sem akart kifizetni sem neki sem a klubjának. Neki az ügynökei ott basztak el hogy a PSV-ből eladták, 1 de akár két szezont is simán maradhatott volna még és utána reálisan dobbanthatott volna egy top ligába mondjuk Nemotországba de ez az elmúlt 4-5 évben az ő ésetében már csak hiú ábránd volt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 6., szombat 9:25

persze utolag k8magyarazza higy miert ez maradt. de akkor nem kell azt nyilatkozni hogy mindenkepp magas szinten fogja folytatni es europaban. remelem dardai is megszolal majd ezugyben.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 6., szombat 9:11

Ő is panaszkodott, hogy nem hozta meg a várt érdeklődést az EB szereplés és gyakorlatilag alig voltak kérői, viszont mindenképpen menni akart... őszintén mire számítottatok, hol fogja folytatni?

Vissza: