Balet akarta a barca előttünk egy évvel, de megvárt minket a srác!Sierra írta:Még egy játékost elhalásztak előlünk, akit évek óta hajkurászunk. CéRonaldo óta volt olyan játékos, akit sikerült megszerezni?
Aztán Ők hozták B-opciónak Neymart.

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 9., kedd 14:57
Balet akarta a barca előttünk egy évvel, de megvárt minket a srác!Sierra írta:Még egy játékost elhalásztak előlünk, akit évek óta hajkurászunk. CéRonaldo óta volt olyan játékos, akit sikerült megszerezni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 9., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 9., kedd 14:50
Iscora mèg csak csak,de Jamesnek se sebessèg,se dinamika,se poszt,de mèg mostanság akarat sincs.Ergo,nagyon játszani sem fog.Ellenben Iscora meg Jamesra több az esély, hogy beválik, és húzóember lesz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 14:49
Én nem örülök neki, hogy nem jött. Sőt, már anno sem örültem, hogy nem hoztuk egy szett focilabdáért az MU-ból. Viszont valahol Perezéket is megértem, hogy nem akartak bankot robbantani érte. Lehet tényleg nem áll annyira jól a klub. Stadiont is kell újítani, közvetítési jogokból áramló pénzt is a liga osztja majd szét, stb.Realista24 írta:Tipikus felfogás. Jó játékos, kéne is, meg bacca meg a ManU, hogy elvitte, de azért jó, hogy nem jött, mert sok lett volna a fizetése.
Ha néhány piaci szereplő így gondolkodna, már rég lehúzta volna a rolót az üzleti életben.
Nem lehet dugni is meg szűznek is maradni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 9., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 14:37
Jesenek sem adott többet. Más állhat a háttérben. Lehet Zizou Iscot tartaná, Perez meg Jamest és Zidane akkor inkább nem kér senkit. Mert ugye kozeppalyas, ha jön, akkor valakinek mennie kell.___Samy___ írta:Igen, nekem is ez az érzésem vele kapcsolatban. Korrekt dolog az, hogy fél év közös munka után ad még Jamesnak és Isconak is egy évet a bizonyításra, de a transferban miatt nem biztos, hogy ez az időzítés megfelelő.Zidane nekem talán egy kicsit túl érzelmes edzőnek tűnik, aminek van előnye és hátránya is. Talán túlságosan ragaszkodik a játékosokhoz, nehezen válik meg tőlük. Ő nem fog nagytakarítást rendezni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 14:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 9., kedd 14:27
Igen, nekem is ez az érzésem vele kapcsolatban. Korrekt dolog az, hogy fél év közös munka után ad még Jamesnak és Isconak is egy évet a bizonyításra, de a transferban miatt nem biztos, hogy ez az időzítés megfelelő.Zidane nekem talán egy kicsit túl érzelmes edzőnek tűnik, aminek van előnye és hátránya is. Talán túlságosan ragaszkodik a játékosokhoz, nehezen válik meg tőlük. Ő nem fog nagytakarítást rendezni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 9., kedd 14:02
Mègha csak egyről is lett volna szó,a dolog akkor is buktacsak a téliböl való kizárás lenne igazságos, mert jóval kevesebb játékosról van szó nálunk mint a Barcáéknál.
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. augusztus 9., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 9., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 9., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 9., kedd 11:44
Miért kellene magyarázkodnia? Érthetetlen.BBeno írta:szerintem egy kanyi hivatalos ajanlat nem volt pereztol. tovabbra is varom a magyarazatokat tole hogy miert nem.
de mint mondottam vala. orulok hogy kova marad viszont ha case kiesik akkor majd foghatja a fejet perez hogy nem vett oda senkit altnak.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 9., kedd 11:20
De, és ?Az eltiltas nem ugy szol h a kovetkezo 2 atigazolasi szezonbol?
Tehat 2017 januar es 2017nyara?
Es akkor 2018 januarjaban meg nyaran mar igazolhatunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. augusztus 9., kedd 11:19
Az eltiltas nem ugy szol h a kovetkezo 2 atigazolasi szezonbol?CS0ki írta:Sajnos már jó ideje olyan irányba haladtak a hírek, ahol most nagyjából tartunk. Mind a távozók, mind az értkezők tekintetében.
Zidane nekem talán egy kicsit túl érzelmes edzőnek tűnik, aminek van előnye és hátránya is. Talán túlságosan ragaszkodik a játékosokhoz, nehezen válik meg tőlük. Ő nem fog nagytakarítást rendezni. És mintha most pénzügyileg sem lennénk annyira a toppon, vagy nem tudni mi van Perezzel. Bár mintha hajlamosak lettünk volna máskor is visszafogottan költekezni, ha volt sportsiker az előző szezonban. Alapból talán meg is érteném a dolgot, hiszen erős csapatunk van, az előző szezonban messze nem nyújtott mindenki maxot, főleg James és Isco adhat sokkal tbbet idén, vagy akár Kovacic. Viszont itt az eltiltás a nyakunkon, így már kcisit túlzás a nyugodság, hiszen a mostanival gyütt két nyári átigazolási szezont is végigmoziznánk kvázi, és már tavaly nyáron sem történtek igazán komoly befektetések. Ez túlzott állandóság, az sem ideális véleményem szerint.
Persze lehet, Perezék tudnak valamit, és nem is lesz eltiltás...
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 11:19
Te tényleg hajlassz arra, hogy nem volt hivatalos megkeresés? Akkor ki a fenét akartunk idén leigazolni? Moratát? A transferbann előtt? Vagy csak simán el lett cseszve ez a nyár is?Realista24 írta:Persze, mint amikor Ibra meg Raiola kitalálta, hogy dobják be a Realt is a kérők közé, hogy komolyabban vegyék őket...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 9., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 10:46
Persze, mint amikor Ibra meg Raiola kitalálta, hogy dobják be a Realt is a kérők közé, hogy komolyabban vegyék őket...Szerintem nem véleltenül csak mi voltunk emlegetve az MU mellett, pl a PSG szinte semennyire.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem